Wij gaan met veel vertrouwen onze eerste bevalling tegemoet…

Wij hebben de ééndaagse cursus hypnobirthing van Muchamama gevolgd in Enschede bij Jantien. Van tevoren weet je niet precies wat je kunt verwachten, maar we werden meteen op ons gemak gesteld door Jantien. Ze heeft een nuchtere instelling die wij als erg prettig hebben ervaren.

De cursus werd ingevuld door een afwisseling van theorie en uitleg en het oefenen van verschillende opdrachten samen met je partner.
Tijdens het oefenen liep Jantien rond en kreeg je meteen feedback als dat nodig was, heel fijn. Zo wist je meteen of je het goed deed.

De afwisseling was erg fijn, want zo kon je alle informatie goed opnemen en ook meteen toepassen in de praktijk.
Ook gaf ze veel mogelijkheid tot vragen stellen. Tijdens de cursus krijg je een map mee met de opdrachten, zodat je deze thuis kunt blijven oefenen.
Het vergt wel wat zelfdiscipline om hier dagelijks/wekelijks mee aan de slag te gaan samen, maar we ervaren het oefenen wel als heel prettig. Het geeft veel vertrouwen in de bevalling en in elkaar.

Het hypnobirthing boek: Bevallen met hypnobirthing is ook erg fijn om te lezen, alles wordt erg duidelijk uitgelegd en tijdens het lezen krijg je veel vertrouwen in de bevalling. Zowel mijn partner als ik hebben de cursus als heel prettig en waardevol ervaren en gaan met veel vertrouwen onze eerste bevalling tegemoet! Nogmaals dank daarvoor!

 

Anoniem

 

Hypnobirthing cursus door Jantien

Scroll naar top