We hebben de cursus als positief en leerzaam ervaren. Vooraf dachten wij dat dit nogal zweverig kon zijn, maar het tegendeel is bewezen. Wij hebben veel praktische tips gekregen en het is fijn dat ook de man hier zo goed bij betrokken werd. Het oefenen tijdens de cursus zorgt ervoor dat we nu thuis ook een goed beeld hebben van wat we kunnen doen en dit samen goed kunnen oefenen. Het E-boek sluit goed aan op wat er in de cursus is verteld en is handig als naslagwerk om nog eens terug te lezen wat we allemaal besproken hebben.

Wat erg fijn was, is dat we na de cursusdag nog een extra bijeenkomst via Zoom hebben gehouden omdat we niet alles konden bespreken tijdens de cursus. Juist door dit laatste deel hebben we het gevoel gekregen dat het hele plaatje compleet is en we nu echt kunnen toewerken naar de bevalling. Er werd tijdens zowel de cursus dag als tijdens de Zoom sessie persoonlijke aandacht aan ieder koppel besteed, wat ervoor zorgde dat we echt aan onze persoonlijke dingen konden werken. Erg fijn!

Wij hebben deze cursus zelf gevonden door onze verloskundige bij de geboortezaak en ik zal deze cursus zeker aanraden aan andere zwangere vrouwen!

Bedankt voor de fijne en dag en bij vragen weten we jullie te vinden!

Lieve groetjes,
Jeroen en Romy

 

hypnobirthing cursus door Helianthe