Wat ik heel mooi vond was hoe enthousiast Joost was over de cursus, de positieve insteek en over zijn rol bij de bevalling….

Wij hebben het ervaren als een hele positieve, ontspannen en praktische dag. Wat ik heel mooi vond was hoe enthousiast Joost achteraf was over de cursus en de positieve insteek, maar ook over zijn rol bij de bevalling. Hij ging er in met het idee dat een groot deel alleen voor mij zou zijn en is er uiteindelijk de hele dag aandachtig en betrokken bij geweest. Ik heb daardoor ook 100% het vertrouwen dat hij mijn rust zal bewaken wanneer t zover is.

Het is een hele praktische cursus en je moet er ook echt samen mee aan de slag. Ik vind het ook erg fijn dat je de oefeningen kunt kiezen die bij jou passen en ze kunt aanpassen aan wat jij nodig hebt.

Nu nog een weekje tot de uitgerekende datum, kleine man zit nog lekker op zn plek.

We laten het zeker even weten wanneer hij er is!

Liefs, Manon

Cursussen bij Ineke

Scroll naar top