Vooraf had ik twijfels en angsten over de bevalling…

Tijdens de 1e zwangerschap hebben wij een hypnobirthing dagcursus gevolgd met een kleine groep. De 2e zwangerschap hebben we gekozen voor een privé opfriscursus. Beide keren met Elke als docent. De cursus is persoonlijk en er wordt goed naar je geluisterd waarvoor je komt.

Vooraf had ik twijfels en angsten over de bevalling. Samen met Elke hebben we deze omgezet naar zelfvertrouwen en het geloven in de natuurlijke kracht van je eigen lichaam. Verder werden negatieve gedachtes omgezet in het positieve.
Beide bevallingen ben ik in mijzelf gekeerd, was ik in totale rust en diepe ontspanning. Als ik terug kijk zijn beide bevallingen soepel verlopen. De 1 sneller dan de ander. Ik ben ervan overtuigd dat hypnobirthing een grote bijdrage hieraan heeft geleverd.

Niks dan lovend over de hypnobirthing cursus met Elke!

Dian & Siemen

Cursussen bij Elke

Scroll naar top