Over Sylvia

Sylvia is sinds 2010 werkzaam binnen de 2de en 3de lijns (medische) Verloskunde en werkzaam als gespecialiseerd High Care verpleegkundige op Verloskunde in het WKZ-Geboortecentrum te Utrecht Binnen het ziekenhuis wordt veel waarde gehecht aan een goede sfeer,  waarin vrouwen met vertrouwen en steun kunnen bevallen. Zo is zij, met een aantal medewerkers van  het WKZ geboortecentrum, opgeleidt tot docente Hypnobirthing, als waardevolle aanvulling om  vrouwen in hun kracht te zetten.

Met als focus de ademhaling, samen met je partner genieten van de kracht van ontspanning en praktische oefeningen. Jullie bereiden je samen voor op een mooie en positieve  ervaring.

Sylvia heeft daarnaast een eigen praktijk voor Haptotherapie (met als specialisatie bevallingsangst) en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding in Baarn en Utrecht. De aandacht richt zij op het onderlinge contact, het leren omgaan met de veranderingen in het lichaam en welzijn van de moeder en het voorbereiden op de geboorte. Ze hecht veel belang aan de ondersteunende rol van de partner.

Ze begeleid al ruim 25 jaar volwassenen en kinderen in het hanteren van hun eigen-aardigheden.

Sylvia aan het woord

Ik moeder van 2 zonen, waarvan ik thuis heb mogen bevallen. De eerste bevalling was bij periodes heftig maar met de ondersteuning van mijn partner en verloskundige kon echt te doen!. De tweede bevalling was mijn focus weg, ik raakte in paniek en werd onrustig.

Mijn verloskundige hielp om deze focus terug te pakken door een rustige diepe ademhaling en het bracht me in diepe trance. Ik heb ervaren hoe soepel een bevalling dan kan gaan! Dat gun ik echt iedereen!  

Vanuit mijn ruime werkervaring kan ik goed aansluiten op de praktijk, ondersteund door brede psychische en medische kennis rondom verloskunde. Veel waarde hecht ik aan het persoonlijk contact.

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Sylvia
tel: 06 20 25 30 91
E-mail: sylvia@muchamama.nl

Testimonials

[dt_testimonials type=”slider” category=”sylvia”]

Locatie informatie

Hypnobirthing Baarn

Gezondheidscentrum Oosterstraat
Oosterstraat 1 D – E      3742 SK Baarn
Ingang Begane Grond: Fysiotherapie, Haptonomie rechtsaf

Hypnobirthing Baarn

Locatie informatie

Hypnobirthing Utrecht

Studio Loevenhout
Pretoriadreef 49
3564 X Utrecht

hypnobirthing locatie utrecht overvecht