Ik ben ontzettend blij dat de verloskundige ons had getipt op deze cursus en jouw naam had genoemd. Niet alleen vond ik je prettig gezelschap, maar het voelde ook meteen vertrouwd. Ik merk dat ik sinds de cursus mentaal wat rustiger ben. Ik zag niet eens zozeer tegen de bevalling op (dat laat ik maar een beetje op me afkomen aangezien ik het nog nooit gedaan heb), maar wel tegen het moederschap. Daar konden we gelukkig bij stilstaan en helpt mij nu enorm. De post-its met positieve affirmaties hangen in het huis, we oefenen braaf samen toch zeker 5 keer per week en ik ben er zelf actief mee bezig door alle extra informatie (het e-book) te lezen en te beluisteren. Al met al kijken we terug op een hele positieve cursus die mij met name mentaal een steuntje in de rug geeft en waarvan we het heel fijn vinden om ook echt samen de oefeningen te doen. We hebben lol, maar het zorgt ook zeker voor verbinding.

Nogmaals dankjewel Gretha!! Ik laat tzt wel weten hoe het is gegaan 😉

Hartelijke groet, Loes en Ben

 

hypnobirthing cursus door Gretha