Over Selina

Voorbereiden op je bevalling
Ik bied eendaagse en tweedaagse Hypnobirthing cursussen aan bij jouw thuis of op locatie. Op deze dag ga je samen met je partner echt ontdekken wat bij jou past. Je komt te weten op wat voor manieren je kan ontspannen en wat werkt voor jou! De Mucha Mama methode is een prettige manier om je voor te bereiden op de bevalling en de periode erna, de technieken kan je daarna de rest van je leven nog gebruiken.
Voor mij gaat het erom dat jullie straks echt samen zijn tijdens de bevalling, dat je partner weet wat hij voor jou kan betekenen en dat jouw partner jou kan ondersteunen op de manier die jij het meest prettig vindt.

 

Praktische tips en tools
Naast de cursus krijg je nog een mooi e-book en oefeningen die je thuis kan doen. Je krijgt toegang tot luistersessies en andere handige informatie die je via je eigen account kan downloaden.

 

 

Cursusdata

Breda – 1 daagse cursus (18.30 – 21.45 uur)

 • Binnenkort nieuwe data

BOEK NU: € 269 all-in

 

Hoek v Holland – 1 daagse cursus (9.30 – 17.00 uur)

 • Binnenkort nieuwe data

BOEK NU: € 269 all-in

 

Zoetermeer – 1 daagse cursus (9.30 – 17.00 uur)

 • Binnenkort nieuwe data

BOEK NU: € 269 all-in

 

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Selina aan het woord

Ik heb zelf ook een Hypnobirthing cursus gedaan ter voorbereiding op mijn 2e bevalling na een eerder keizersnede en ben er zelf heel enthousiast over. De cursus bracht mij meer verbinding met mijn baby en partner, een baby die eerst in stuit lag en daarna gedraaid is door de oefeningen, een hele fijne sfeer bij mijn bevalling en het gaf mij een duidelijk beeld van wat ik wel wil. Dat is de kracht van deze cursus. Weten wat je graag wil.

Ik gun iedereen een ontspannen en krachtige bevalling en daarom geef ik graag les, doe je ook mee? Als je niet kan op een datum die hierboven staat, neem dan contact op dan bespreken we wat wel mogelijk is.

Een hele fijne en praktische cursus...

Een hele fijne en praktische cursus, we hebben ontzettend veel geleerd en gezien dat een bevalling ook een fijne gebeurtenis kan zijn. Hoe mijn vriend heel actief mee kan helpen om de zwangerschap en de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Selina was heel behulpzaam en hielp ons om onze angsten te overwinnen en meer vertrouwen te krijgen in dit natuurlijke proces. Deze cursus is zeker een aanrader, ook voor de partner.

Marinka

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een hele relaxte en super mooie bevalling in bad gehad...

Rond 30 weken de hypnobirthing prive cursus gedaan thuis met mijn man samen. Wat een fijne dag was dit en wat een rust gaf het ons om aan de slag te kunnen met oefeningen die ons begeleiden richting de bevalling. Mijn man had in eerste instantie een beetje zoiets van moet ik dat meedoen en wat is dat allemaal? Maar eenmaal tijdens de cursus vond hij het super!

Ik ben tijdens mijn verlof elke dag 10 minuutjes gaan oefenen en heb samen 2 keer per week 15 minuten geoefend. We waren er helemaal klaar voor toen onze zoon zich met 39 weken aankondigende.

Een hele relaxte super mooie bevalling in bad gehad waarbij ik alle ademhalingstechnieken en oefeningen heb kunnen toepassen. Het was een prachtige rustige liefdevolle ervaring en ik zou het zo weer willen doen! Ook voor mijn man was het heel fijn, hij wist wat hij voor mij kon betekenen en voelde ook de rust.

Lieve mucha mama en Vivienne bedankt voor de super voorbereiding! Dankzij jullie hebben we dit intense moment als de mooiste dag van ons leven mogen ervaren!

Liefs Jaap, Liza en Daan

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnobirthing sessie + affirmaties)
Contactgegevens Selina
Tel: 06 37 01 07 93
E-mail: selina@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Breda

Zuiderlicht
Kloosterlaan 138a
4811 EE Breda

Klik op afbeelding voor Google Maps