Sarajayne aan het woord

HypnoBirthing was voor mij een enorme eyeopener. Ik kwam er voor het eerst mee in aanraking toen ik zelf zwanger was en de cursus volgde. Met ontspanning en focus een potentieel onprettige ervaring aanpakken, dat klonk goed. Dat was het ook! HypnoBirthing is een praktische cursus waar ik veel handvatten worden aangereikt om de geboorte zo positief mogelijk te ervaren. Ik kijk zelf met een glimlach terug op de geboorte van mijn dochter.

“Ik gebruikte HypnoBirthing niet alleen bij mijn bevalling, maar zet de praktische oefeningen nog steeds dagelijks in”.

Toen ik in mijn kraamweek bezocht werd door familie en vrienden, heb ik behalve het delen van mijn eigen bevallingsverhaal, vooral geluisterd naar andere dames die hun verhaal met mij deelde. Ik schok ervan hoeveel vrouwen hun bevalling als een nare ervaring bestempellen, en hoeveel toekomstige moeders bang zijn voor de bevalling. Ik besloot ze te willen helpen. Dit was voor mij de aanleiding om Hypnotherapeut en HypnoBirthing docente te worden. Ik wilde iedereen zo een fijne ervaring geven als ik zelf had gehad. Bevallen is iets moois, puurs en natuurlijks en toch is een goede voorbereiding is het halve werk.

“Ik gun iedereen een fijne mooie bevalling. Je gaat immers je kindje ontmoeten!”

Over Sarajayne

Sarajayne, woont met haar partner en dochter in de Hoekse-Waard vlak bij Rotterdam. Na jaren full-time als docent Engels gewerkt te hebben, heeft ze na haar eigen zwangerschap besloten haar professionele leven anders in te gaan delen. Ze is omgeschoold tot gediplomeerd hypnotherapeut. Inmiddels geeft ze al enkele jaren met veel liefde en plezier meerdere cursussen en therapie in haar eigen praktijk “Mental Image”. In 2018 volgde ze de opleiding tot HypnoBirthing docente.

Sarajayne is een liefdevolle docente, die houdt van een lekker nuchtere directe aanpak. Ze geeft met veel passie HypnoBirthing cursus in regio Hoekse waard. Sarajayne kan door haar achtergrond als docent Engels de cursus zowel in het Nederlands als Engels geven.

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Veel handvaten

Fijn, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen

Fijne docente...

Boven onze verwachtingen, wij zijn erg blij met jou als docente

Ook voor de partner!

Als partner heb ik nu echt veel waardevolle technieken geleerd om te helpen tijdens de bevalling
Contactgegevens Sarajayne
tel: 06-19953357
E-mail: sarajayne@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Puttershoek

Laning 10

3297 TB

Puttershoek