Over Puck

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, een bijzondere periode in je leven waarin je langzaam toegroeit naar de ontmoeting met je kindje.

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Puck, ik ben trotse moeder van 2 dochters (2016 en 2019) en woon met mijn gezin op de Veluwe in het prachtige Putten. Sinds mijn eerste zwangerschap vind ik alles wat met geboorte te maken heeft enorm fascinerend. De kracht van vrouwen is onbeschrijfelijk en ik vind het zo mooi om te zien hoe er na de bevalling niet alleen een mooi kindje geboren wordt maar ook een mama. Hypnobirthing heeft mij en mijn man tijdens mijn bevallingen zoveel gebracht, het was echt geweldig om te ervaren hoe goed hij mij bij kon staan met alles wat hij tijdens de cursus geleerd had.

We leven in een tijd waarin we veel van onszelf verwachten en we last kunnen hebben van de mening en ervaringen van anderen. Hoe fijn is het als je mag zijn wie jij bent en een pad kiest dat bij jou past. Dat vind ik zo geweldig aan de Mucha Mama Hypnobirthing cursus, we kijken naar jou, wat jij nodig hebt en wat past bij jou.

We moeten al zo veel … laten we van onze zwangerschap een tijd maken die om ons draait en waarin we kiezen voor wat wij willen! Daarom ben ik docente geworden, om je te leren angsten te verminderen en te vertrouwen op jezelf en de kracht van je mind, tijdens de bijzondere reis op weg naar het moederschap en daarna.

Ik heb van mooie en wijze vrouwen mogen leren en ben dankbaar dat ik dit aan mijn cursisten kan doorgeven! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens de cursus en je te laten ervaren hoe je met een paar hele makkelijke oefeningen een wereld van verschil kunt ervaren.

Cursusdata

Harderwijk – 1 daagse groeps cursus (09.30 – 17.00 uur)

 • Zaterdag 12 februari 2022
 • Zaterdag 12 maart 2022
 • Zaterdag 2 april 2022
 • Zaterdag 23 april 2022
 • Zaterdag 21 mei 2022
 • Zaterdag 18 juni 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Harderwijk- 1 daagse solo cursus (10.00 – 16.15 uur)

 • Woensdag 9 februari 2022
 • Woensdag 23 maart 2022
 • Woensdag 20 april 2022
 • Woensdag 18 mei 2022
 • Woensdag 15 juni 2022

BOEK NU: € 199 all-in


Op afspraak

 • Privécursus (thuis, online of op locatie bij Inner Mama Studio )

BOEK NU: € 379 all-in

Puck aan het woord

Bevallen hoef je niet te leren, je lichaam weet zelf namelijk perfect wat te doen. Wel kun je door de kracht van je brein in te zetten controle behouden, angst verminderen en vertrouwen vergroten. Je voelt je nog meer verbonden met je partner en je kindje en kun je vol vertrouwen gaan bevallen.

Ik heb de cursus als prettig ervaren...

De praktische tips rondom de bevalling, verhalen en ademhalingstechnieken hebben mij rust gebracht.

Vooral omdat ik nu een beter idee en gevoel heb met wat ik kan verwachten. Al weet ik natuurlijk niet hoe het straks gaat lopen, voel ik mij zeker meer voorbereid.
Wat ik ook heel handig vond zijn de mails die vooraf en achteraf de cursus worden gestuurd: oefeningen ter voorbereiding en de naslag werk achteraf. Ik maakte mij alleen een beetje zorgen dat een hele dag cursus van 9.30 tot 17.00 vermoeiend zou zijn, maar ik kwam er eigenlijk heel ontspannen (en wijzer) van uit.

Mijn man ging mee en dacht dat hij daar was voor morele steun/als een +1, maar hij moest juist actief mee doen en kreeg veel oefeningen die hij samen met mij moest doen. Wat geweldig is, maar voor hem was dat wel even omschakelen 😉.
Dus kortom, ik vond het een geweldige cursus waar mijn man en ik praktische handvaten hebben gekregen.

Ik raad het nu ook aan bij andere zwangere vriendinnen!

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Puck
Tel: 06 51 89 96 37
E-mail: puck@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Harderwijk

Inner Mama Studio
Tolweg 2
3851 SK Ermelo

Klik op afbeelding voor Google Maps