Over Nienke

Welkom, wat ontzettend leuk dat je de hypnobirthing Mucha Mama-methode wil doen!

Hypnobirthing Mucha Mama-methode betekende voor mij een positieve, fijne en ontspannen zwangerschap, bevalling en periode na de bevalling. Je krijgt praktische informatie en verschillende tools en technieken die je alleen en/of samen met je partner kunt oefenen en inzetten indien dit nodig is.

Bij mijn 1e zwangerschap heb ik geen hypnobirthing cursus gevolgd en daardoor ook geen technieken toegepast, ik eindigde deze zwangerschap op een bed in de woonkamer. Door een stuitligging is mijn eerste kindje met een keizersnee geboren. Bij mijn 2e zwangerschap wilde ik het anders. Na een zoektocht op Internet, kwam ik bij de cursus hypnobirthing Mucha Mama-methode. Deze cursus heeft een Nederlands boek en Nederlandse luistersessies en een fysieke cursusdag waarin je de oefeningen zo aanpast dat ze bij jou/jullie passen. Het is geen moeten, maar indien nodig kun je gebruik maken van de aangereikte technieken in de cursus.

Nienke aan het woord

Voor mij maakte deze cursus een wereld van verschil in vergelijking met mijn 1e zwangerschap. Enkele weken na de start van de cursus ervaarde ik aanzienlijk minder bekkenpijn en kon ik mijn krukken aan de kant zetten. Daarnaast kon ik zelfstandig blijven functioneren en voelde ik me weer energiek. Ik heb een natuurlijke bevalling gehad,  ik ben snel hersteld en de borstvoeding kwam direct goed op gang. Ik voelde me snel weer fit en uitgerust.

Mijn persoonlijke krachtige positieve ervaring met hypnobirthing Mucha Mama-methode gun ik jullie ook 😊.

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus
Contactgegevens Nienke
Tel: 06 58 81 14 05
E-mail: nienke@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Lelystad & Harderwijk

Hypnobirthing Lelystad
Adres:
LAPP
Kofschip 2
Lelystad