Over Nienke

Over Nienke

Welkom op mijn persoonlijke pagina! En wat ontzettend leuk dat je de hypnobirthing Mucha Mama-methode wil gaan doen.

 

Een positieve zwangerschap

Hypnobirthing omvat alle technieken die je gebruikt om ontspannen en gefocust te bevallen. Technieken die je ook bij andere spannende of lastige momenten kan gebruiken. Win-win!

De laatste fase van mijn eerste zwangerschap was geen feestje. Ik eindigde op bed in de woonkamer en door een stuitligging werd mijn eerste kindje met een keizersnee geboren. Daarom wilde ik het bij mijn tweede zwangerschap anders.

Na een zoektocht op internet kwam ik bij de hypnobirthing Mucha Mama-methode terecht. Wat de methode voor mij betekende? Een fijne en ontspannen zwangerschap, bevalling én periode daarna.

 

Praktische info en tools voor jou

In de cursus krijg je praktische informatie en waardevolle oefeningen, die je alleen of met je partner kan doen. Je krijgt een Nederlandstalig e-book en toegang tot luistersessies en andere handige info, die je via je eigen account kan downloaden.

Op de fysieke cursusdag stem je de oefeningen af op jouw situatie. Er is geen moeten: je gebruikt de technieken waar jij je lekker bij voelt.

Nienke aan het woord

Voor mij persoonlijk maakte deze cursus een wereld van verschil. Al snel had ik veel minder bekkenpijn en gingen de krukken aan de kant. Ik kon zelfstandig blijven functioneren en ik voelde me weer energiek. En hoe fijn: ik had een natuurlijke bevalling en de borstvoeding kwam direct goed op gang. Ik was al snel weer fit en uitgerust.

Mijn eigen positieve en krachtige ervaring met de hypnobirthing Mucha Mama-methode gun ik jullie ook. Doe je mee? Kijk voor data in het overzicht. En heb je nog vragen? Laat ze me gerust weten!

Wat hebben wij een fijne ervaring gehad met de online hypnobirthing cursus van MuchaMama. Nienke heeft ons super begeleid en goede tips gegeven. Ik voel me veel minder angstig in de zwangerschap en zie niet meer tegen de bevalling op! Alleen dat al is een enorme winst!

Karina

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus
Contactgegevens Nienke
Tel: 06 58 81 14 05
E-mail: nienke@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Lelystad & Harderwijk

Hypnobirthing Lelystad
Adres:
LAPP
Kofschip 2
Lelystad