Over Naomi

Naomi is moeder, zangeres, coach op het gebied van ouderschap en gepassioneerd over alles dat met bevallen te maken heeft. Van rechten tot fysiologie, van communicatie tijdens je zwangerschap tot protocollen in de kraamweek. Ze denkt graag mee over de geboortezorg, bijvoorbeeld door deelname aan werkgroepen o.a. vanuit de KNOV. Ze volgde workshops en lezingen van o.a. Sheila Kitzinger, Francoise Freedman en Ina May Gaskin en verdiepte zich in fysiologisch bevallen.

“Whenever and however you intend to give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body and your spirit for the rest of your life”

– Ina May Gaskin

Naomi aan het woord

Hoi, wat leuk dat je zwanger bent en wat fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen!

Zwangerschap en bevallen vind ik iets wonderljjks… De eerste keer dat ik bij een bevalling was was magisch. Het moment dat ze echt ter wereld kwam zal ik  nooit vergeten. De ongeloof, die paar seconden van twijfel, de verbazing, dat er écht een klein mensje was geboren, zo ongelooflijk bijzonder.

Zelf heb ik twee hele verschillende bevallingen gehad. Na mijn eerste bevalling van een zoon dacht ik ‘dit wil ik anders’. Zo kwam ik uiteindelijk bij hypnobirthing terecht. De bevalling van mijn dochter was een prachtige, vlotte badbevalling thuis, helemaal zoals ik wilde. Pas toen realiseerde ik mij hoe belangrijk een bevalling is, en hoe het de toon zet voor je nieuwe carrière als moeder, maar bovenal hoe ongelooflijk veel kracht het je kan geven als vrouw.

Ik combineer graag kennis en wetenschap met gevoel en passie, en ik wil jullie graag een hele fijne dag bezorgen waarin je een hele dag tijd hebt om ongestoord met je zwangerschap en je bevalling bezig te zijn.

Graag tot ziens bij een van mijn cursussen!

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!


Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Annemarie
Contactgegevens Naomi
Tel: 06 46 74 23 89
E-mail: naomi@muchamama.nl

Testimonials

[dt_testimonials type=”slider” category=”naomi”]

Meer info

Ontspannen je bevalling ingaan, met kennis, tools en vertrouwen in je lichaam. Echt samen jullie bevalling beleven, zoals deze voor jullie klopt!

Locatie informatie

Locatie Hypnobirthing
Haarlem Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP te Haarlem

Vlak buiten het centrum van Haarlem, in de buurt van het station, ligt het prachtige FlowPlaza. Een centrum vol activiteiten rondom groei en ontwikkeling. Afhankelijk van de grootte van de groep, vindt de cursus plaats in een van de mooie ruimtes van dit centrum. Lunchen doen we in het gezellige FlowCafe.
Parkeren in de buurt is gratis, het station is op loopafstand. Welkom!

Hypnobirthing Haarlem

Haarlem Flow Plaza

Zeenanstrat 18 1 hoog

2022 CP te Haarlem

hypnobirthing haarlem

Hypnobirthing Haarlem

hypnobirthing haarlem