Over Naomi

Naomi is moeder, zangeres, coach op het gebied van ouderschap en gepassioneerd over alles dat met bevallen te maken heeft. Van rechten tot fysiologie, van communicatie tijdens je zwangerschap tot protocollen in de kraamweek. Ze denkt graag mee over de geboortezorg, bijvoorbeeld door deelname aan werkgroepen o.a. vanuit de KNOV. Ze volgde workshops en lezingen van o.a. Sheila Kitzinger, Francoise Freedman en Ina May Gaskin en verdiepte zich in fysiologisch bevallen.

“Whenever and however you intend to give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body and your spirit for the rest of your life”

– Ina May Gaskin

Naomi aan het woord

Hoi, wat leuk dat je zwanger bent en wat fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen!

Zwangerschap en bevallen vind ik iets wonderlijks… De eerste keer dat ik bij een bevalling was was magisch. Het moment dat ze echt ter wereld kwam zal ik  nooit vergeten. De ongeloof, die paar seconden van twijfel, de verbazing, dat er écht een klein mensje was geboren, zo ongelooflijk bijzonder.

Zelf heb ik twee hele verschillende bevallingen gehad. Na mijn eerste bevalling van een zoon dacht ik ‘dit wil ik anders’. Zo kwam ik uiteindelijk bij hypnobirthing terecht. De bevalling van mijn dochter was een prachtige, vlotte badbevalling thuis, helemaal zoals ik wilde. Pas toen realiseerde ik mij hoe belangrijk een bevalling is, en hoe het de toon zet voor je nieuwe carrière als moeder, maar bovenal hoe ongelooflijk veel kracht het je kan geven als vrouw.

Ik combineer graag kennis en wetenschap met gevoel en passie, en ik wil jullie graag een hele fijne dag bezorgen waarin je een hele dag tijd hebt om ongestoord met je zwangerschap en je bevalling bezig te zijn.

Graag tot ziens bij een van mijn cursussen!

Cursusdata

Haarlem – 1 daagse cursus (9.30 – 17.00 uur)

 • Zondag 14 november 2021
 • Zondag 12 december 2021

BOEK NU: € 269 all-in

Haarlem 1-daagse solo, zonder partner (10.00 – 16.15 uur)

 • Nieuwe data binnenkort bekend

BOEK NU: € 199 all-in

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Wat een fijne ervaring....

Wat hebben wij een fijne ervaring gehad met de online hypnobirthing cursus van Mucha Mama. Naomi heeft ons super begeleid en goede tips gegeven. Ik voel me veel minder angstig in de zwangerschap en zie niet meer tegen de bevalling op! Alleen dat al is een enorme winst!

Saartje

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Deze verandering had ik niet verwacht...

Mijn man en ik hebben de hypnobirthing cursus gedaan i.c.m. een dag thuis 1-op-1 begeleiding van Naomi. Ik was al wel bekend met de werking van bijvoorbeeld visualisaties, affirmaties en ademhalingstechnieken, maar was heel erg benieuwd naar hoe we ze nog persoonlijker konden maken en dus nog specifieker voor onze eigen situatie.

Voor de cursusdag heb ik de online hypnose- en affirmatiesessies gemiddeld 4x per week geluisterd.
Tijdens de cursusdag heeft Naomi ons heel fijn begeleid en goed geholpen met het zoeken en ontmantelen van (onbewuste) angsten. Ook deze hebben we daardoor kunnen transformeren, wat voor mij echt de privé dag een toegevoegde waarde gaf.

De oefening met de ademhaling en het ijsblokje deed ook heel veel voor mijn zelfvertrouwen, omdat het verschil in pijnbeleving zo immens was! Aan het einde van de dag bruiste ik van energie en vertrouwen en dat blijft me nog steeds bij.

Ik kijk oprecht uit naar de bevalling met het idee dat mijn lichaam, kindje en ik het samen gaan fixen. Ik stond op zich al wel neutraal t.o.v. de bevalling (i.p.v. angstig), maar deze verandering had ik niet ook nog verwacht: wie had dat gedacht, de bevalling als een liefdevolle, intieme gebeurtenis om naar uit te kijken!

Muchamama en in het bijzonder ook Naomi: enorm bedankt!

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Naomi
Tel: 06 46 74 23 89
E-mail: naomi@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Haarlem

Haarlem Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP te Haarlem

Klik op afbeelding voor Google Maps