Over Mirjam

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Vanuit mijn passie voor de kracht van de mens zal ik je begeleiden om jouw die kracht in jezelf te leren kennen. Zo ontstaat er een gedragen rust, vertrouwen en enthousiasme om de bevalling te gaan beleven. Vanuit mijn achtergrond als psychotherapeute, ademcoach en inspiratie vanuit yoga en meditatie zal ik mijn kennis toepassen aangepast op jullie vraag

Alles mag er zijn, niets is raar of gek en kan besproken worden. Ik bied jou of jullie graag een veilige ruimte waar je jezelf mag zijn. Niks zweverigs maar met beide voeten op de grond op weg naar een bijzondere ervaring. Humor en nuchtere kennis zullen zeker een rode draad zijn. Mochten er onnodige overtuigingen zijn dan tackelen we die. Je zult hoe dan ook met meer zelfkennis en vertrouwen zowel in de bevalling als in jezelf de cursus afronden.

Hoe fijn is het om deze periode vol vertrouwen in verwachting te zijn en met plezier te kijken naar de komende bevalling en kraamtijd. Met vertrouwen in jezelf, je kindje en elkaar kunnen jullie goed voorbereid de bevalling als een feestje tegemoet treden.

Mochten jullie kiezen om de cursus bij mij te volgen dan zullen we ook bekijken of je het fijner vindt dat ik bij jou of jullie thuis langskom voor de cursus of jullie naar het fijne pand in Voorhout ‘Lovte’ willen komen.

Mirjam aan het woord

Of je de bevalling nu samen of alleen gaat doen, voel je welkom! De bevalling wat vaak een reis is van je hoofd naar je buik is een bijzondere reis en fijn om daar goed op voorbereid te zijn. Tijdens de training zullen al je zorgen, twijfels, uitdagingen besproken worden en is er ruimte om echt bezig te zijn met je zwangerschap. De ervaring is dat cursisten enorm blij zijn om die ruimte te pakken. We gaan opzoek of herontdekken jouw innerlijke kracht en vertrouwen. Er worden veel tools aangereikt om samen of alleen het vertrouwen te krijgen dat jouw lichaam gemaakt is om te bevallen en jij dit echt kan!

Ik ben van mening als je ontspannen bent tijdens de bevalling en durft te vertrouwen op wat komt, je bewust de bevalling kan meemaken en meer kan genieten op de komst van jullie kindje.

In de regio Leiden en Voorhout kom ik of bij jullie thuis of anders zijn jullie welkom in het prachtige pand Lovte in Voorhout. Een plek om tot rust te komen en de aandacht richten op wat er op dat moment nodig is.

Ik vind het fantastisch om jullie hierin te mogen ondersteunen!

Cursusdata

Onze docente Evelinn is tot februari 2022 met verlof, tot die tijd neemt Mirjam de groeps -en solo cursus over in Den Haag.

Den Haag – 1 daagse cursus (09.30 – 17.00 uur)

 • Dinsdag 11 januari 2022
 • Vrijdag 21 januari 2022
 • Zaterdag 12 februari 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Voorhout – 1 daagse cursus (09.30 – 17.00 uur)

BOEK NU: € 269 all-in

Leiden – 1 daagse cursus (09.30 – 17.00 uur)

BOEK NU: € 269 all-in

 

SOLO 1-daagse cursus (09.00 – 16.15)

BOEK NU: € 199 all-in

 

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Een hele fijne en praktische cursus...

Een hele fijne en praktische cursus, we hebben ontzettend veel geleerd en gezien dat een bevalling ook een fijne gebeurtenis kan zijn. Hoe vaders ook actief mee kunnen helpen om de zwangerschap en de bevalling zo mooi mogelijk te maken. Mirjam zette een erg fijne sfeer neer tijdens de cursus, we waren aan het einde van de dag moe maar ontspannen. Wij vinden deze cursus zeker een aanvulling en een aanrader.

Miranda

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een hele relaxte en super mooie bevalling in bad gehad...

Rond 30 weken de hypnobirthing prive cursus gedaan thuis met mijn man samen. Wat een fijne dag was dit en wat een rust gaf het ons om aan de slag te kunnen met oefeningen die ons begeleiden richting de bevalling. Mijn man had in eerste instantie een beetje zoiets van moet ik dat meedoen en wat is dat allemaal? Maar eenmaal tijdens de cursus vond hij het super!

Ik ben tijdens mijn verlof elke dag 10 minuutjes gaan oefenen en heb samen 2 keer per week 15 minuten geoefend. We waren er helemaal klaar voor toen onze zoon zich met 39 weken aankondigende.

Een hele relaxte super mooie bevalling in bad gehad waarbij ik alle ademhalingstechnieken en oefeningen heb kunnen toepassen. Het was een prachtige rustige liefdevolle ervaring en ik zou het zo weer willen doen! Ook voor mijn man was het heel fijn, hij wist wat hij voor mij kon betekenen en voelde ook de rust.

Lieve mucha mama en Mirjam bedankt voor de super voorbereiding! Dankzij jullie hebben we dit intense moment als de mooiste dag van ons leven mogen ervaren!

Liefs Jaap, Liza en Daan

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Mirjam
Tel: 06 52 66 59 22
E-mail: mirjam@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Voorhout

Hypnobirthing Voorhout
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Klik op afbeelding voor Google Maps