Over Mirjam

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Hoe fijn is het om deze periode vol zelfvertrouwen in verwachting te zijn en met plezier te kijken naar jullie komende bevalling en kraamtijd. Met vertrouwen in jezelf, je kindje en elkaar kunnen jullie goed voorbereid de bevalling als een feestje tegemoet treden.

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Noordwijkerhout. Sinds kort ben ik afgestudeerd als psychodynamisch therapeut en ademcoach.
In 2014 en 2015 ben ik bevallen van twee zoons. Met mijn 1ste zoon Samuel heb ik de bevalling gedaan zonder hypnobirthing. Met mijn 2de zoon David heb ik vooraf de hypnobirthing training gevolgd en de cd geluisterd.

Mirjam aan het woord

Ik heb ervaren dat het vertrouwen in mijn lichaam en het loslaten van de zorgen, twijfels en angsten de weg was om helemaal te kunnen ontspannen. De ontspanning zorgde dat er ruimte ontstond om echt te ervaren wat er gebeurde in alle fases van de bevalling. Ik kon zelfs voelen wat er nodig was voor mijn kindje om zo goed mogelijk zijn weg te banen door het geboortekanaal.

Mijn partner vond het fijn om met deze tools een goede coach te kunnen zijn net als bij de zijlijn van een wedstrijd. Dat gaf ons samen kracht. Maar zelfs dat was niet meer nodig want het lukte geheel op eigen kracht. Ik ben van mening als je ontspannen bent tijdens de bevalling en durft te vertrouwen op wat komt, je bewust de bevalling kan meemaken en meer kan genieten op de komst van jullie kindje.

Ik vind het fantastisch om jullie hierin te mogen ondersteunen!

Cursusdata

Voorhout of Leiden – 1 daagse cursus (09.30 – 17.00 uur)

 • Binnenkort nieuwe data bekend

BOEK NU: € 269 all-in

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Een hele fijne en praktische cursus...

Een hele fijne en praktische cursus, we hebben ontzettend veel geleerd en gezien dat een bevalling ook een fijne gebeurtenis kan zijn. Hoe vaders ook actief mee kunnen helpen om de zwangerschap en de bevalling zo mooi mogelijk te maken. Mirjam zette een erg fijne sfeer neer tijdens de cursus, we waren aan het einde van de dag moe maar ontspannen. Wij vinden deze cursus zeker een aanvulling en een aanrader.

Miranda

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een hele relaxte en super mooie bevalling in bad gehad...

Rond 30 weken de hypnobirthing prive cursus gedaan thuis met mijn man samen. Wat een fijne dag was dit en wat een rust gaf het ons om aan de slag te kunnen met oefeningen die ons begeleiden richting de bevalling. Mijn man had in eerste instantie een beetje zoiets van moet ik dat meedoen en wat is dat allemaal? Maar eenmaal tijdens de cursus vond hij het super!

Ik ben tijdens mijn verlof elke dag 10 minuutjes gaan oefenen en heb samen 2 keer per week 15 minuten geoefend. We waren er helemaal klaar voor toen onze zoon zich met 39 weken aankondigende.

Een hele relaxte super mooie bevalling in bad gehad waarbij ik alle ademhalingstechnieken en oefeningen heb kunnen toepassen. Het was een prachtige rustige liefdevolle ervaring en ik zou het zo weer willen doen! Ook voor mijn man was het heel fijn, hij wist wat hij voor mij kon betekenen en voelde ook de rust.

Lieve mucha mama en Mirjam bedankt voor de super voorbereiding! Dankzij jullie hebben we dit intense moment als de mooiste dag van ons leven mogen ervaren!

Liefs Jaap, Liza en Daan

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Mirjam
Tel: 06 52 66 59 22
E-mail: mirjam@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Voorhout

Hypnobirthing Voorhout
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Klik op afbeelding voor Google Maps