Over Mirjam

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Hoe fijn is het om deze periode vol zelfvertrouwen in verwachting te zijn en met plezier te kijken naar jullie komende bevalling en kraamtijd. Met vertrouwen in jezelf, je kindje en elkaar kunnen jullie goed voorbereid de bevalling als een feestje tegemoet treden.

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Noordwijkerhout. Sinds kort ben ik afgestudeerd als psychodynamisch therapeut en ademcoach.
In 2014 en 2015 ben ik bevallen van twee zoons. Met mijn 1ste zoon Samuel heb ik de bevalling gedaan zonder hypnobirthing. Met mijn 2de zoon David heb ik vooraf de hypnobirthing training gevolgd en de cd geluisterd.

Mirjam aan het woord

Ik heb ervaren dat het vertrouwen in mijn lichaam en het loslaten van de zorgen, twijfels en angsten de weg was om helemaal te kunnen ontspannen. De ontspanning zorgde dat er ruimte ontstond om echt te ervaren wat er gebeurde in alle fases van de bevalling. Ik kon zelfs voelen wat er nodig was voor mijn kindje om zo goed mogelijk zijn weg te banen door het geboortekanaal.

Mijn partner had alle tools om mij te ondersteunen en dat gaf mij vertrouwen.

Mijn partner vond het fijn om met deze tools een goede coach te kunnen zijn net als bij de zijlijn van een wedstrijd. Dat gaf ons samen kracht. Maar zelfs dat was niet meer nodig want het lukte geheel op eigen kracht. Ik ben van mening als je ontspannen bent tijdens de bevalling en durft te vertrouwen op wat komt, je bewust de bevalling kan meemaken en meer kan genieten op de komst van jullie kindje.

Ik vind het fantastisch om jullie hierin te mogen ondersteunen!

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!


Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Annemarie
Contactgegevens Mirjam
tel: 06 52 66 59 22
E-mail: mirjam@muchamama.nl

Testimonials

[dt_testimonials type=”slider” category=”mirjam”]

Meer info

De hypnobirthing cursus kan jullie laten zien dat de bevalling een autonoom proces is. Jouw lichaam is gemaakt om zelfstandig de hele bevalling te regelen. Eigenlijk hoef je geen opleiding of cursus hiervoor te volgen. Onze mind / gedachten bemoeid zich graag met het proces van bevallen en kan het bevallen onnodig vertragen en/of bemoeilijken. Tijdens de cursus gaan we aan de slag om deze uitdagingen voor te zijn. Jullie leren samen veel ontspanningsoefeningen zodat jullie aan het stuur staan binnen de bevallingsreis. Zo wordt jullie bevallingsavontuur iets van jullie samen. Vele tools worden aangereikt zodat jullie vol vertrouwen op weg gaan naar het moment van bevallen en dat er tijdens de bevalling ruimte komt om te genieten op de komst van jullie nieuwe kindje.

Locatie informatie

Hypnobirthing Leiden

Hypnobirthing Leiden
adres binnenkort bekend

hypnobirthing leiden

Locatie informatie

Hypnobirthing Voorhout

Midden in de bollenstreek ligt de ruime fijne praktijkruimte LOVTE. De praktijk is gelegen te midden van Voorhout, Sassenheim, Noordwijkerhout en Lisse. Hier geef ik onder anderen de hypnobirthing cursus. De praktijk is makkelijk te bereiken met de auto (gratis parkeren) en openbaar vervoer (bus 57 halte: Het Soldaatje).

Hypnobirthing Voorhout
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout