met vertrouwen mijn bevalling tegemoet…

Mijn vrouw en ik vonden de cursus heel prettig. Ik ben er met een open blik in gestapt en hoopte op tools om met vertrouwen mijn bevalling tegemoet te zien. Aan het einde van de cursus dag had ik ook zeker dit gevoel. Ik vind het heel mooi om te zien en te ervaren hoe een positieve mindset invloed heeft op hoe je naar de bevalling kijkt en hierin gaat. Dit neem ik ook mee naar andere zaken in mijn leven.

Kim kwam bij ons de cursus geven. Ik voelde mij heel prettig en op m’n gemak bij haar. Ze is erg praktisch en heeft ons een prettig gevoel gegeven.

Ik zou de cursus zeker aanbevelen voor aanstaande ouders. De rol van de partner is hierbij zeer waardevol en geeft de partner praktische tools om toe te passen bij de bevalling.

Nogmaals bedankt Kim!

hypnobirthingcursus door Kim

Scroll naar top