Over Martine

Héy, ik ben Martine Boerboom uit Amsterdam, een ondernemer in business / IT en transformationele coaching, en toevallig heb ik ook gezonde dranken ontwikkeld op basis van ayurvedische kruiden.

Sinds mijn twintigste ben ik een fervente yoga fan (en gediplomeerde (niet-praktiserende) leraar) en doe ik regelmatig aan Vipassana meditatie. Deze “state-of-mind” en “rituals” komen me erg van pas tijdens het ondernemen. Mijn expertise als coach is gebaseerd op de principes van de kwantumfysica en NLP, waarbij intuïtie wordt gebruikt om op (on-) bewust en linguïstisch niveau te transformeren. Het is een vorm van hypnotherapie, maar dan toegepast tijdens een telefoongesprek.

Gedurende de afgelopen 19 jaar leven heb ik in 7 verschillende landen gewoond. In die landen ben ik altijd op zoek geweest en heb ik ook de balans tussen “lichaam en geest” gevonden. Het boek “Eat, Pray, Love” is een vergelijkbaar levenspad dat ik heb gevolgd. Ik heb in Italië heerlijk gegeten, als yogi geleefd in een ashram in India en de liefde en passie voor mijn ondernemerschap gevonden in Sri Lanka.

Cursusdata

Online & Live via Zoom 1 daagse cursus (08.30 -16.00 uur)

 • Zondag 27 juni 2021
 • Zondag 18 juli 2021
 • Zondag 12 september 2021
 • Zondag 10 oktober 2021
 • Zondag 14 november 2021
 • Zondag 12 december 2021

BOEK NU: € 269 all-in

 

Online & Live English 1 day course (8.30 am – 16.00 pm by Martine)

 • Sunday 25 July 2021
 • Sunday 19 September 2021
 • Sunday 17 October 2021
 • Sunday 21 November 2021
 • Sunday 19 December 2021

BOOK NOW: € 269 all-in

Martine aan het woord

Tijdens mijn eigen zwangerschap in 2020/2021, bevalling, post partumfase merkte ik dat een goede “relatie” met pijn had en door mijn sterke helderweten kon ik overgeven aan de krachten van de natuur en mijn lichaam. De zwangerschap, de bevalling en mijn post partum periode is hierdoor een leerzame en zeer positieve ervaring geweest. Ik ben sinds 2020 doula in opleiding, waardoor ik je vanuit het doula schap bruikbare tips kan geven.

Ik kijk er naar uit om je te helpen met het delen van de Mucha Mama-technieken en mijn eigen technieken op basis van yoga / meditatie om je bevallingsproces te vergemakkelijken. Naast de hypno birthing training van mucha mama geef ik ook online (niet live) trainingen om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen en jezelf een sexy pijnvrije bevalling (verminderde pijn ervaring) te geven op een natuurlijke manier.

De trainingen geef ik voornamelijk online en live, omdat ik nogal reislustig ben en op verschillende plekken woon of tijdelijk woon als globetrotter. Op verzoek en bij veel animo kan ik het ook live geven in Haarlem.

Medische en toch hele positieve bevalling...

Ondanks dat de bevalling medisch is geworden en we dus met veel wisselend personeel te maken hebben gehad, kijk ik heel positief terug op de bevalling. Hele fijne mensen om ons heen en ik zat zeker in het ziekenhuis helemaal in mijn eigen bubbel. R. was een grote steun en ik kon de weeën goed opvangen. We kregen veel complimenten over ons teamwork en ze waren onder de indruk over hoe ontspannen ik was. Heel blij dat we de cursus ter voorbereiding hebben gedaan!

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Cursus is zeer ontspannen...

”We hebben de cursus als zeer ontspannen ervaren. Tijdens de zwangerschap en de drukke momenten van werk, privé en eigen tijd vonden we het ook belangrijk om ook samen stil te staan bij de bevalling en geboorte. We hebben voor Mucha Mama gekozen omdat de werkwijze ons aansprak en wij er ook in geloven dat mind en body samenwerken.
Momenten van emoties waren er ook. Ik voelde mij hierin vrij om deze hun gang te laten gaan. Martine was daarin een steun met woorden en stilte.
De technieken/handvatten die we mee kregen waren erg gericht op ontspanning. Daar waren we erg naar opzoek en dit kwam overeen met onze wensen. We kunnen zeker zeggen dat we beide de cursuszaal uitliepen met vertrouwen in onze bevalling!”
Peter en Bouchra

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Martine
Tel: 06 18 38 70 82
E-mail: martine@muchamama.nl