Over Marjet

Mijn naam is Marjet en mijn man en ik zijn de gelukkige ouders van twee prachtige kinderen, een jongetje van 2,5 en een meisje van een paar maanden. Na de geboorte van mijn zoon kwam ik in aanraking met hypnobirthing. Ik realiseerde mij dat ik zonder het te weten meerdere technieken die hierbij worden gebruikt, heb toegepast tijdens mijn zwangerschap en bevalling. De momenten dat ik dit deed voelde ik mij sterk en wist ik precies wat ik nodig had. Dit motiveerde mij naderhand om de docententraining te volgen en les te gaan geven. Afgelopen zomer ben ik bevallen van ons tweede kindje, nu bewust met de technieken uit de cursus. Deze bevalling was zo mooi, zo rustig en krachtig tegelijkertijd, dat wens ik elke moeder toe!

Cursusdata

Nijmegen- 1 daagse cursus (09.30 – 17.00 uur)

 • Zondag 30 januari 2022
 • Zondag 27 februari 2022
 • Zondag 27 maart 2022
 • Zondag 22 mei 2022
 • Zondag 19 juni 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

 

Marjet aan het woord

Gefeliciteerd, er is een kindje op komst! Wat leuk dat je interesse hebt in een Mucha Mama hypnobirthingcursus.

Tijdens de zwangerschap ervaren veel vrouwen onzekerheid, twijfels of angst met betrekking tot de bevalling en de periode erna. Dit is heel begrijpelijk, maar wat zou het fijn zijn om juist nu een gevoel van rust te hebben en vertrouwen in je eigen lijf, je kindje en je (bevallings)partner. Ook voor de aanstaande vader of bevallingspartner is dit vaak een spannende tijd, waarin onzekerheden en zorgen een rol kunnen spelen. Tijdens de cursus gaan we met deze dingen aan de slag. De praktische opdrachten en oefeningen die we doen, helpen beide partners om dit vertrouwen te vinden en een hecht bevallingsteam te vormen.

De makkelijke technieken die jullie leren, kunnen zowel tijdens de zwangerschap en de bevalling, als de periode daarna worden ingezet. Waar je ook gaat bevallen, wie er ook bij aanwezig zijn, met of zonder medische indicatie, de technieken zijn altijd toepasbaar.

We gaan op zoek naar wat voor jullie de beste manier is om de oefeningen uit te voeren. Daarnaast leren jullie hoe je de oefeningen eenvoudig aan kunt passen, afhankelijk van de behoefte van het moment. Een positieve mindset en vertrouwen in je eigen vrouwelijke kracht, zijn de basis ingrediënten voor een positieve bevalling en rustige geboorte.

Ontspannen geboren worden in een liefdevolle omgeving, dat is de mooiste start in het leven die we onze kinderen kunnen toewensen.

Hypnobirthing is een prachtige manier om jezelf vanuit vertrouwen, rust en liefde voor te bereiden op de komst van je kindje.

Ik zie jullie graag bij een van mijn cursussen!

Een hele fijne en praktische cursus...

Een hele fijne en praktische cursus, we hebben ontzettend veel geleerd en gezien dat een bevalling ook een fijne gebeurtenis kan zijn. Hoe vaders ook actief mee kunnen helpen om de zwangerschap en de bevalling zo mooi mogelijk te maken. Marjet zette een erg fijne sfeer neer tijdens de cursus, we waren aan het einde van de dag moe maar ontspannen. Wij vinden deze cursus zeker een aanvulling en een aanrader.

Miranda

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een hele relaxte en super mooie bevalling in bad gehad...

Rond 30 weken de hypnobirthing prive cursus gedaan thuis met mijn man samen. Wat een fijne dag was dit en wat een rust gaf het ons om aan de slag te kunnen met oefeningen die ons begeleiden richting de bevalling. Mijn man had in eerste instantie een beetje zoiets van moet ik dat meedoen en wat is dat allemaal? Maar eenmaal tijdens de cursus vond hij het super!

Ik ben tijdens mijn verlof elke dag 10 minuutjes gaan oefenen en heb samen 2 keer per week 15 minuten geoefend. We waren er helemaal klaar voor toen onze zoon zich met 39 weken aankondigende.

Een hele relaxte super mooie bevalling in bad gehad waarbij ik alle ademhalingstechnieken en oefeningen heb kunnen toepassen. Het was een prachtige rustige liefdevolle ervaring en ik zou het zo weer willen doen! Ook voor mijn man was het heel fijn, hij wist wat hij voor mij kon betekenen en voelde ook de rust.

Lieve mucha mama en Marjet bedankt voor de super voorbereiding! Dankzij jullie hebben we dit intense moment als de mooiste dag van ons leven mogen ervaren!

Liefs Jaap, Liza en Daan

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Marjet
Tel: 06 55 86 27 32
E-mail: marjet@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Nijmegen

Studio Yoga Kula
Bottelstraat 1F
6511 XA Nijmegen

Klik op afbeelding voor Google Maps