Marjet aan het woord

Gefeliciteerd, er is een kindje op komst! Wat leuk dat je interesse hebt in een Mucha Mama hypnobirthingcursus.

 

Tijdens de zwangerschap ervaren veel vrouwen onzekerheid, twijfels of angst met betrekking tot de bevalling en de periode erna. Dit is heel begrijpelijk, maar wat zou het fijn zijn om juist nu een gevoel van rust te hebben en vertrouwen in je eigen lijf, je kindje en je (bevallings)partner. Ook voor de aanstaande vader of bevallingspartner is dit vaak een spannende tijd, waarin onzekerheden en zorgen een rol kunnen spelen. Tijdens de cursus gaan we met deze dingen aan de slag. De praktische opdrachten en oefeningen die we doen, helpen beide partners om dit vertrouwen te vinden en een hecht bevallingsteam te vormen.

 

De makkelijke technieken die jullie leren, kunnen zowel tijdens de zwangerschap en de bevalling, als de periode daarna worden ingezet. Waar je ook gaat bevallen, wie er ook bij aanwezig zijn, met of zonder medische indicatie, de technieken zijn altijd toepasbaar.

We gaan op zoek naar wat voor jullie de beste manier is om de oefeningen uit te voeren. Daarnaast leren jullie hoe je de oefeningen eenvoudig aan kunt passen, afhankelijk van de behoefte van het moment. Een positieve mindset en vertrouwen in je eigen vrouwelijke kracht, zijn de basisingredienten voor een positieve bevalling en rustige geboorte.

Ontspannen geboren worden in een liefdevolle omgeving, dat is de mooiste start in het leven die we onze kinderen kunnen toewensen.

Hypnobirthing is een prachtige manier om jezelf vanuit vertrouwen, rust en liefde voor te bereiden op de komst van je kindje.

Ik zie jullie graag bij een van mijn cursussen!

Over Marjet

Mijn naam is Marjet en mijn man en ik zijn de gelukkige ouders van twee prachtige kinderen, een jongetje van 2,5 en een meisje van een paar maanden. Na de geboorte van mijn zoon kwam ik in aanraking met hypnobirthing. Ik realiseerde mij dat ik zonder het te weten meerdere technieken die hierbij worden gebruikt, heb toegepast tijdens mijn zwangerschap en bevalling. De momenten dat ik dit deed voelde ik mij sterk en wist ik precies wat ik nodig had. Dit motiveerde mij naderhand om de docententraining te volgen en les te gaan geven. Afgelopen zomer ben ik bevallen van ons tweede kindje, nu bewust met de technieken uit de cursus. Deze bevalling was zo mooi, zo rustig en krachtig tegelijkertijd, dat wens ik elke moeder toe!

 

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Marjet
Tel: +31 (0)6 55 86 27 32
E-mail: marjet@muchamama.nl

Testimonials

[dt_testimonials type=”slider” category=”marjet”]

Locatie informatie

Hypnobirthing Nijmegen

Studio Yoga Kula

Bottelstraat 1F

6511 XA Nijmegen

Hypnobirthing Nijmegen

Hypnobirthing Zwolle

Hypnobirthing Zwolle

Belvederelaan 25

8043 LW Zwolle

hypnobirthing zwolle