Over Marjan

Mijn naam is Marjan Suijten, woonachtig in de Bollenstreek.  In 1999 beviel ik van zoon Tom. De bevalling was bijzonder. Ik kon goed met mezelf in contact blijven. De focus op mijn adem hielp mij om te ontspannen en in mijn eigen “wereldje” te blijven. Ik kijk heel positief terug op deze ervaring. In 2003 beviel ik van dochter Nina. Ook deze bevalling was heel speciaal. Weer lukte het me om naar binnengekeerd te blijven en binnen een paar uur kon ik mijn prachtige dochter in mijn armen houden. Deze supersnelle bevalling was zeker een hele andere ervaring dan de eerste bevalling maar beiden hebben een diepe indruk op me gemaakt. Wauw! Dat mijn lichaam tot zo iets in staat is!

Naast Hypnobirth geef ik sinds 2010 zwangerschaps yoga en babymassage. Ik deel graag mijn kennis en ervaringen. De Hypnobirth opleiding is voor mij een mooie aanvulling op alle kennis die ik al heb.

Heel graag tot ziens in een van mijn cursussen!

Cursusdata

Lisse – 1 daagse cursus (09.30 – 17.00 uur)

 • Zondag 11 juli 2021
 • Zondag 5 september 2021
 • Zondag 10 oktober 2021
 • Zondag 14 november 2021
 • Zondag 19 december 2021

BOEK NU: € 269 all-in


Lisse 1-daagse solo, zonder partner (10.00 – 16.15 uur)

 • Vrijdag 2 juli 2021
 • Vrijdag 24 september 2021
 • Vrijdag 3 december 2021

BOEK NU: € 199 all-in


Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Marjan aan het woord

Hallo, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Voor je verder leest, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat een bijzondere tijd is het om zwanger te zijn. De vele veranderingen in jezelf en je leven.

De cursus Hypnobirthing kan een enorme steun zijn in deze periode. Want zowel zwanger zijn, bevallen of ouder zijn is niet altijd alleen maar leuk. Maar ik kan je zeker handvaten geven om alles zo positief mogelijk te benaderen. Je helpen om angsten en onzekerheden los te laten zodat je terug kunt kijken op een positieve zwangerschap en bevalling. Het is voor mij een feestje om te mogen werken met zwangere en hun partner. De bevallingspartner kan zo’n belangrijke rol spelen tijdens de bevalling. Het is een eer om jullie daarin te mogen begeleiden. Ik kijk er dan ook naar uit om jou en je partner te ontmoeten en te begeleiden.

Een hele fijne en praktische cursus...

Een hele fijne en praktische cursus, we hebben ontzettend veel geleerd en gezien dat een bevalling ook een fijne gebeurtenis kan zijn. Hoe vaders ook actief mee kunnen helpen om de zwangerschap en de bevalling zo mooi mogelijk te maken. Marjan zette een erg fijne sfeer neer tijdens de cursus, we waren aan het einde van de dag moe maar ontspannen. Wij vinden deze cursus zeker een aanvulling en een aanrader.

Miranda

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een hele relaxte en super mooie bevalling in bad gehad...

Rond 30 weken de hypnobirthing prive cursus gedaan thuis met mijn man samen. Wat een fijne dag was dit en wat een rust gaf het ons om aan de slag te kunnen met oefeningen die ons begeleiden richting de bevalling. Mijn man had in eerste instantie een beetje zoiets van moet ik dat meedoen en wat is dat allemaal? Maar eenmaal tijdens de cursus vond hij het super!

Ik ben tijdens mijn verlof elke dag 10 minuutjes gaan oefenen en heb samen 2 keer per week 15 minuten geoefend. We waren er helemaal klaar voor toen onze zoon zich met 39 weken aankondigende.

Een hele relaxte super mooie bevalling in bad gehad waarbij ik alle ademhalingstechnieken en oefeningen heb kunnen toepassen. Het was een prachtige rustige liefdevolle ervaring en ik zou het zo weer willen doen! Ook voor mijn man was het heel fijn, hij wist wat hij voor mij kon betekenen en voelde ook de rust.

Lieve mucha mama en Marjan bedankt voor de super voorbereiding! Dankzij jullie hebben we dit intense moment als de mooiste dag van ons leven mogen ervaren!

Liefs Jaap, Liza en Daan

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Marjan
Tel: 06 51 09 53 33
E-mail: marjan@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Lisse

Julianastraat 1B
2161 RA Lisse

Klik op afbeelding voor Google Maps