Over Mandy

Mandy is onze enthousiaste hypnobirthing docente! Zij geeft hypnobirthing in de omgeving van Zaanstad en Leiden. Zij is twee keer bevallen met hypnobirthing en trotse moeder van twee dochters. Met een achtergrond in psychologie, gedragsleer, communicatie en coaching geeft zij met veel passie en ervaring de hypnobirthing cursus!

Mijn vriend en ik zijn in Leiden geweest bij Mandy Zuidhoek. Het was echt een hele fijne dag en een hoop geleerd. Ik kan nu gewoon uitkijken naar de bevalling zonder angst 😀 Dank je wel!

Alineke
Volgde de Hypnobirthing cursus met partner 

Fijne cursus met veel handvatten voor de bevalling!
Dankjewel Mandy !

Mirjam van der Beek, Zang-, muziek- en yogadocent
Volgde de Hypnobirthing zwangerschapscursus zonder partner

Mandy aan het woord

“Meer controle over je bevalling en met meer vertrouwen bevallen. Het kan echt en iedereen kan het leren!”

Ik had een prachtige hypnobirthing bevalling. Door mijn positieve en liefdevolle bevalling wil ik ook graag andere zwangere stellen laten ervaren hoe het is om te bevallen met hypnobirthing.

Tijdens de bevalling weet je lichaam wat het hoort te doen, dit gaat heel natuurlijk en vanzelf. Met je geest kun je dit natuurlijke proces ondersteunen maar ook in de weg zitten.

Thanks a lot for the lovely course. We learned a lot and feel much more confident about our birth. I will surely get in touch if I have more questions.

Sara

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Mandy
Tel: 06 30 33 26 92
E-mail: mandy@muchamama.nl
Let op:
Soms komt onze mail in de ongewenste mailmap. Check deze map of voeg mandy@muchamama.nl toe aan je lijst je lijst met veilige afzenders 😊

Testimonials

English Testimonial

“When my birth partner and I heard the word “Hypnobirthing” we were sceptical it would be very meditative. We followed the hypnobirthing course because we heard good (delivery) stories about hypnobirthing and about Mandy the hypnobirthing teacher. Mandy is a good and wonderfull trainer, she is positive and has so much knowledge! Realising that what we now know had life changing positive effects was unbelieveble. The memories of a positive birth behind me, give me the strenght I am capable of anything.
Thank you!  much love Katie.

Meer info

“Leer met de hypnobirthing technieken hoe je in een diepe ontspanning komt en hoe je hormonen, met een natuurlijk pijnstillend vermogen, kunt aanmaken en beval zoals de natuur het heeft bedoeld.”
In de hypnobirthing cursus leer je angsten en spanningen los te laten en om te zetten naar ontspanning. Door ontspanning maak je ondere andere endorfines en oxytocines aan. En endorfines zijn nog sterker dan morfine!
Door de hypnobirthing cursus weten jij en je partner hoe jullie samen kunnen zorgen voor een positieve geboorte-ervaring! En je geboortepartner weet nog beter hoe hij jou kan Je partner weet nu nog beter hoe hij jou kan ondersteunen tijdens de bevalling. De hypnobirthing oefeningen zijn makkelijk en je kan ze persoonlijk maken zodat ze het beste bij jullie aansluiten en nog meer effect hebben. En het leuke is dat de hypnobirthing technieken je zowel in je privé als in je zakelijke leven ver kunnen brengen.
Willen jullie ook liefdevol, natuurlijk en met vertrouwen bevallen? Dan ontmoet ik jullie graag in een van de vele en leuke hypnobirthing cursussen in de omgeving van Zaanstad en Leiden.
Mochten jullie nog vragen hebben, mail of bel me gerust. Veel liefs, Mandy !

Locatie informatie

Hypnobirthing Leiden

Raamsteeg 2
2311 PS  Leiden

De cursus vindt plaats op een inspirerende en rustgevende locatie !

Er is geen bel in het pand aanwezig zodat alle hypnose sessies niet worden gestoord. Wanneer de deur niet open staat, bel dan even met Mandy 0630332692 dan doen we de deur open.

Auto
In Leiden geldt tegenwoordig veelal betaald parkeren. Op zondag geldt vanaf 13:00 uur betaald parkeren. Voor deze tijd hebben we pauze om onder andere de parkeermeter aan te zetten. Afhankelijk van de groepsgrote kunnen wij doorgeven hoe lang de cursus in de middag nog plaatsvindt zodat je weet hoeveel parkeergeld je kunt betalen.

De website van prettig parkeren geeft aan dat je na 13.00 uur gratis kunt parkeren rond de Herenstraat 1 in Leiden (op 3 minuten afstand).

 

hypnobirthing leiden
Hypnobirthing leiden

Hypnobirthing Zaanstad/Wormerveer

Veerdijk 40
1531 MS Wormer

In één van de mooiste monumentale panden van de Zaanstreek zullen we elkaar ontmoeten! Via de intercom kun je aanbellen op de knop waar “Emma Fischer” staat. Kom je via de voorkant van het pakhuis dan kun je met de trap naar de 1ste verdieping.

Parkeergelegenheid voor de auto is achter pakhuis Saigon. Toets hiervoor in je navigatie de Bruynvisweg Wormer in. Je ziet dan na 100 meter aan de linkerkant de eerste inrit een bord met PAKHUIS SAIGON. Hier kun je gratis je auto parkeren. Let op dat op sommige parkeerplaatsen bordjes staan van andere gebruikers van Saigon. Deze gaarne niet gebruiken

Hypnobirthing Wormer