Over Linda

Linda is Mucha Mama docente in Oss. Naast het geven van de hypnobirthing cursussen is zij ook werkzaam als doula, een bevallingscoach. Ze begeleidt aankomende ouders in de zwangerschap en tijdens de bevalling. Linda verweeft allerlei tips en extra informatie die ze uit haar werk als doula haalt in de cursus. Zo krijgen jullie een complete, praktische en levendige cursus ter voorbereiding van de geboorte van jullie kindje.

Cursusdata

Oss – 2 ochtenden cursus (09.30 – 13.00 uur)

 • Zondag 8 & 15 mei 2022
 • Zondag 3 & 10 juli 2022
 • Zondag 11 & 18 september 2022
 • Zondag 9 & 16 oktober 2022
 • Zondag 20 & 27 november 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Linda aan het woord

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in de Mucha Mama hypnobirthingcursus. Graag help ik jullie bij de voorbereiding op de bevalling van jullie kindje. Tijdens de cursus zal ik jullie veel praktische informatie geven en krijgen jullie een gereedschapskist vol  tools om tijdens de bevalling in de relax-zone te blijven of terug te komen. De dag vol met oefeningen is als een ontdekkingstocht naar wat het beste voor jullie werkt. Mijn doel is om jullie een ontspannen en gezellige cursus aan te bieden, waarin je veel praktische informatie krijgt en waarin ik jullie leer om zelf regie te krijgen en te behouden tijdens de bevalling.

Warme groet,

Linda Janssen

Een hele fijne en praktische cursus...

Een hele fijne en praktische cursus, we hebben ontzettend veel geleerd en gezien dat een bevalling ook een fijne gebeurtenis kan zijn. Hoe vaders ook actief mee kunnen helpen om de zwangerschap en de bevalling zo mooi mogelijk te maken. Linda zette een erg fijne sfeer neer tijdens de cursus, we waren aan het einde van de dag moe maar ontspannen. Wij vinden deze cursus zeker een aanvulling en een aanrader.

Miranda

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een hele relaxte en super mooie bevalling in bad gehad...

Rond 30 weken de hypnobirthing prive cursus gedaan thuis met mijn man samen. Wat een fijne dag was dit en wat een rust gaf het ons om aan de slag te kunnen met oefeningen die ons begeleiden richting de bevalling. Mijn man had in eerste instantie een beetje zoiets van moet ik dat meedoen en wat is dat allemaal? Maar eenmaal tijdens de cursus vond hij het super!

Ik ben tijdens mijn verlof elke dag 10 minuutjes gaan oefenen en heb samen 2 keer per week 15 minuten geoefend. We waren er helemaal klaar voor toen onze zoon zich met 39 weken aankondigende.

Een hele relaxte super mooie bevalling in bad gehad waarbij ik alle ademhalingstechnieken en oefeningen heb kunnen toepassen. Het was een prachtige rustige liefdevolle ervaring en ik zou het zo weer willen doen! Ook voor mijn man was het heel fijn, hij wist wat hij voor mij kon betekenen en voelde ook de rust.

Lieve mucha mama en Linda bedankt voor de super voorbereiding! Dankzij jullie hebben we dit intense moment als de mooiste dag van ons leven mogen ervaren!

Liefs Jaap, Liza en Daan

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Linda
Tel: 06 45 26 87 18
E-mail: linda@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Oss

Raadhuislaan 21b
5341 GL Oss

Hypnobirthing Oss

Klik op afbeelding voor Google Maps