Over Lieke

Hi lieve bijna mama’s en papa’s! Ik ben Lieke, mama van mijn allerliefste vriendje Nico (2016) die ik samen met zijn papa en mijn grote liefde Roel op de wereld heb gezet en als alles goed gaat dan mogen wij dat in mei 2019 nogmaals doen, wat een geluk! Jarenlang heb ik gewerkt als jurist, maar altijd geweten dat dit niet helemaal mijn route was die ik wilde volgen. Dé ultieme reis is voor mij begonnen met de geboorte van onze jongste reisgenoot Nico.

Wauw mama worden, wat is dat gaaf, geweldig, uitdagend, mooi, leerzaam, nieuw, inspirerend en op momenten ook overweldigend en zo kan ik nog wel even doorgaan, een gevoel dat zich niet goed in woorden laat omschrijven. Het meest bijzondere dat je ooit in je leven mag meemaken. Een nieuwe fase, waarin je ineens Vrouw & Mama bent.

Met deze ervaringen en kennis rijker, wist ik precies welke route ik voor mijn reis ging uitstippelen. Specialistische opleidingen op het gebied van self-care voor (soon-to-be) mama’s, zoals de Postnatal Birth Professional opleiding, voedingsdeskundige gespecialiseerd in voeding voor zwangeren en mama’s én natuurlijk de opleiding tot gecertificeerd docent hypnobirthing werden met ontzettend veel plezier gevolgd, alles viel op zijn plek en uiteindelijk is hieruit mijn bedrijf Mombddy geboren, met als missie om zoveel mogelijk (soon-to-be) mama’s te helpen de stap van Vrouw naar Vrouw & Mama zo mooi, uniek en bijzonder mogelijk te laten verlopen door jou voor te bereiden op de meest bijzondere ervaring in je leven; de geboorte van jullie kindje en je voor te bereiden op een nieuwe fase in je leven, een leven met een klein hummeltje erbij.

Naast de cursus hypnobirthing geef ik workshops ter voorbereiding op het vierde trimester en binnenkort ook de cursus babymassage.

De cursus hypnobirthing geef ik met veel liefde & plezier in de regio Tilburg. Kijk voor data in het paarse vakje hiernaast en voor de locatie onderaan deze pagina. Hopelijk zie ik jullie snel tijdens 1 van de cursussen

Lieke aan het woord

Van harte proficiat met jullie zwangerschap en super leuk dat je interesse hebt in de cursus hypnobirthing. Het is een eer om jullie te mogen helpen in de voorbereiding op het meest bijzondere moment in jullie leven, de geboorte van jullie kindje. Na zelf te mogen hebben ervaren hoe het is om als een echt team een ontspannen en liefdevolle bevalling mee te maken, ben ik ontzettend gelukkig dat ik niet alleen als ervaringsdeskundige, maar tevens als docent nu andere aanstaande mama’s en papa’s de informatie en tools kan en mag geven om net zo’n mooie ervaring te beleven. Met de cursus hypnobirthing geef ik jou de begeleiding en de tips & tricks om een eigen onvergetelijke ervaring te hebben.

Met de online omgeving kunnen jullie jezelf al voorbereiden op hetgeen we gaan behandelen tijdens de cursusdag. Op de cursusdag zelf geef ik jullie veel praktische informatie en krijgen jullie alle benodigde oefeningen. tips & tricks om de bevalling zo ontspannen en relaxt mogelijk te laten verlopen. Het is een heerlijke, ontspannen en leerzame dag voor jullie tweetjes. Met het oefenboek dat jullie op de cursusdag van mij krijgen, zorgen wij er samen voor dat alle oefeningen zo persoonlijk mogelijk worden. Samen komen jullie erachter wat voor jullie het beste werkt en hoe jullie graag de bevalling willen ervaren.

We maken er een onvergetelijke dag van met als uiteindelijke doel een geweldige geboorte ervaring voor jullie!

Liefs,

Lieke

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 258 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Lieke
tel: 06 40 43 89 17
E-mail: lieke@muchamama.nl

Testimonials

Locatie informatie

Hypnobirthing Tilburg

Hypnobirthing Tilburg

Spiritueel Centrum Jasmijn

Gondelstraat 2

5017 CK Tilburg.