Over Gon & Lian

Beiden werken wij  al jarenlang met veel plezier als verloskundige. Vanuit de passie  voor  dit mooie vak is bij ons ook de interesse opgewekt over hoe de mindset het bevallingsproces kan beinvloeden. Door onze overtuiging  dat ontspanning en positieve mindset de baring positief beinvloed, zijn wij ons verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van Hypnobirthing tijdens de bevalling. Wij zijn er van overtuigd geraakt dat de oefeningen en tools die in deze cursus worden aangereikt van onschatbare waarden  zijn tijdens het geboorteproces. Wij gunnen heel graag iedereen een Ontspannen en Positieve bevalling .

Graag willen wij je/jullie helpen met het leren omzetten van je angsten naar  positieve gedachten, leren ontspannen en overtuigd zijn van je eigen kracht.

Cursusdata

Born – 2 daagse cursus

 • Vrijdag 7 & 14 januari 2022 (18.00 – 21.00 uur) VOL
 • Zondag 9 & 16 januari 2022 (09.00 – 12.00 uur) VOL
 • Zondag 13 & 20 februari 2022 (09.00 – 12.00 uur) VOL
 • Zondag 20 & 27 maart 2022 (09.00 – 12.00 uur)

Tijdelijke aanbieding groepscursus:
Van € 269 nu naar  € 239 per stel

BOEK NU: € 239 all-in

 

Born – op afspraak

 • Privécursus
Tijdelijke aanbieding privecursus:
Van € 379 nu naar € 309 per stel

BOEK NU: € 309 all-in

Lian & Gon aan het woord

Onze cursus is voor iedereen toegankelijk zonder verdere voorkennis. In kleine groepjes begeleiden wij jullie bij de oefeningen die makkelijk aan te leren zijn. Naast ontspanning en oefenen in positieve mindset geven wij jullie ook veel praktische informatie over alle in en outs rondom de bevalling. Er is meer dan genoeg tijd om in te gaan op mogelijke vragen van jullie kant. De cursus is zowel geschikt voor stellen als voor aanstaande moeders alleen.

Tevens is op vraag een andere locatie als onderstaand ook mogelijk. Indien hier behoefte aan is kan de cursus ook in het Engels gegeven worden.

Denk niet langer na ,maar kom naar onze gezellige en ontspannen cursusdag waarin wij zorgen voor koffie/thee en fris en wat lekkers. Tussen de middag bieden wij jullie een lunch aan. Doorgaans geven wij de cursus in 1 dag echter ook is het mogelijk deze op te splitsen in twee of drie dagdelen.

Door onze jarenlange ervaring op alle mogelijke gebieden van de verloskunde zijn wij ervan overtuigd dat deze cursus de beste manier is om je voor te bereiden op de bevalling!

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus
Contactgegevens Gon & Lian
Gon tel: 06 26 85 10 81
Lian tel: 06 23 89 16 02
Lian & Gon E-mail: liangon@positiefenontspannenbevallen.nl
Contactgegevens Gon & Lian

Locatie informatie

Hypnobirthing Born

Kerkstraat 43-3
6121LB Born 

Klik op afbeelding voor Google Maps