Over Laura

Hi, leuk dat je op mijn pagina bent beland! Ik ben Laura, moeder van Lars, ben werkzaam in de bouwsector als accountmanager en heb heel veel passie voor alles wat met zwanger zijn te maken heeft!

De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk diverse trainingen en cursussen gedaan waarbij ik kennis heb gemaakt met de kracht van het brein en het hebben van de juiste, helpende mindset. Ik ben dit meer en meer gaan toepassen in mijn leven en toen ik zwanger werd van mijn zoon was een hypnobirthing cursus voor mij een logische stap.

Dankzij de technieken en oefeningen uit de cursus heb ik een superfijne bevalling gehad. Dit is een ervaring die ik alle zwangere vrouwen gun en dit heeft me aangezet tot het volgen van de opleiding tot docent bij Mucha Mama.

Vrouwen zijn ontzettend krachtig en het mogen krijgen van een kind heb ik als heel erg verrijkend ervaren. Als docent hypnobirthing wil ik graag andere vrouwen en hun partners helpen om op een heldere en nuchtere manier zichzelf optimaal voor te bereiden op de bevalling en alles wat daarna komt.

Cursusdata

Assendelft – 1 daagse cursus (9.30 – 17.00 uur)

 • Zaterdag 2 april 2022
 • Zondag 1 mei 2022
 • Zaterdag 4 juni 2022
 • Zaterdag 25 juni 2022
Boek nu € 269,00 all-in

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)
Boek nu € 379,00 all-in

Laura aan het woord

Een kalme, ontspannen en voorspoedige bevalling is wat ik alle aanstaande ouders toewens. Door een goede voorbereiding met de juiste oefeningen is het makkelijker om tijdens de bevalling diep te ontspannen en zo goed om te kunnen gaan met alles wat er op je pad komt.

De rol van de partners is ook superbelangrijk tijdens de bevalling en het mooie van deze cursus is dat ook de geboortepartner handvatten aangereikt krijgt om jou zo optimaal te kunnen ondersteunen.

Ik hoop jullie te mogen ontvangen in een groeps- of privécursus en dat ik op deze manier mag helpen om jullie ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Liefs Laura

Bizar snelle bevalling...

Gisteren om 19.00 uur is onze zoon geboren! Bizar snelle bevalling! Ik kwam om 17.00 uur thuis en binnen 2 uur was hij er!
Achteraf was het een geweldige bevalling. Precies zoals we gehoopt hadden; thuis, ontspannen en zo natuurlijk mogelijk.
Thanks voor je cursus en je advies van de laatste dagen met betrekking tot het opwekken van de bevalling. Ik denk echt dat het ons enorm geholpen heeft! ”
Jorica

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een fijne cursus...

Een fijne cursus waardoor mij met een rustiger gevoel de bevalling ingaan. Een goede voorbereiding om te kunnen ontspannen. Geleerd wat voor mij persoonlijk werkt door een ervaren docente.

Ellen & Arno

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Laura
Tel: 0616548150
E-mail: laura@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Assendelft

Zencentrum
Rode Ring 15
1566 HR Assendelft
hypnobirthing alkmaar

Klik op afbeelding voor Google Maps