Over Kim

Ik ben Kim, 35 jaar en samen met mijn man zijn wij trotse ouders van een jongen van 9 en een meisje van 6. Ik heb een parttime baan, daarnaast geef ik de muchamama hypnobirthing cursussen. In de toekomst wil ik dit in Vierlingsbeek en omstreken verder uitbreiden met zwangerschapscursussen. kijk op https://www.dreambirth.nl

Kim aan het woord

De muchamama hypnobirthing cursus is bedoeld om samen met je partner op te werken naar een ontspannen en vooral fijne bevalling. Alles staat in het teken van samen leren het lichaam te volgen en de geest te ontspannen.
De aangeleerde technieken zijn niet alleen tijdens de zwangerschap of bevalling toe te passen maar ook in dagelijkse situatie waar je tegenop ziet of waar je een vorm van angst over opgebouwd hebt, denk hierbij bijvoorbeeld aan een tandartsbezoek of een sollicitatiegesprek. Het werkt echt!

“De oplossing bevindt zich in jezelf, in je eigen ik…”

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!


Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Annemarie
Contactgegevens Kim
Tel: 06 55778164
E-mail: kim@muchamama.nl

Meer info

“Je bent gespannen voor de bevalling, dat is normaal maar je ziet er toch wel tegen op om de bevalling aan te gaan. Hoe krijg je vertrouwen, hoe krijg ik deze ‘angsten’ onder controle en hoe ga ik om met de pijn, je leest zoveel verhalen? Deze factoren zijn heel herkenbaar, ik heb ze zelf ook meegemaakt bij de geboorte van mijn eerste kind en ook ik zocht naar een ‘oplossing’…“

De geboorte van mijn eerste kindje is nou niet bepaald vlekkeloos en vlot verlopen. Ik had veel moeite om mezelf te ontspannen en mijn ademhaling kreeg ik met moeite onder controle. Toen ik zwanger was van mijn tweede kindje was een ding voor mijn duidelijk. Zo’n moeizame bevalling als die van de eerste, wil ik zeker niet! Na gezocht te hebben naar een ‘kant en klare’ oplossing (die er dus niet is) kwam ik net als jij, uit op Hypnobirthing. Hypnobirthing heeft mij onder andere geleerd hoe ik me makkelijk kon ontspannen en hoe ik mijn ademhaling onder controle kon krijgen met verschillende oefeningen. Mijn man ik kregen enorm veel vertrouwen in de bevalling. Ik leerde te luisteren naar mijn intuïtie, iets waar ik ook na bevalling enorm veel aan had. Ik visualiseerde dat ik thuis zou bevallen in bad, van een mooi, donkerharig meisje. Bij mij bleek dat uit te komen, als het anders was gegaan had ik zeker de tools gehad om daar mee om te kunnen gaan. Het was een enorme spirituele en ontspannen bevalling. Na deze ervaring wist ik dat ik hier iets mee moest gaan doen. Helaas kon ik op dat moment geen opleiding vinden tot hypnobirthing docente, maar gelukkig na een paar jaar was daar ineens Helianthe van Mucha Mama. Met heel veel plezier heb ik de opleiding gevolgd tot Hypnobirthing docente, zodat ik andere ouders kan helpen om een mooie, fijne en ontspannen bevalling te ervaren.

Locatie informatie

Hypnobirthing Vierlingsbeek

hypnobirthing cursus vierlingsbeek

Hypnobirthing Vierlingsbeek

hypnobirthing vierlingsbeek

Hypnobirthing Vierlingsbeek
Spoorstraat 22
5821 BD Vierlingsbeek.