Over Karin

Welkom op mijn pagina!

Leuk dat je overweegt om een cursus Mucha Mama hypnobirthing bij mij te volgen. Ik zal je er wat meer over vertellen.

De kracht van de Mucha Mama hypnobirthing cursus ligt in het persoonlijk maken van de hypnobirthing oefeningen. Je leert en oefent samen met je partner verschillende technieken die je kunt gebruiken tijdens je bevalling. Deze oefeningen kan je alleen en samen met je partner toepassen.

Je gaat aan de slag met het loslaten van jouw eigen belemmerende overtuigingen en werkt aan (zelf)vertrouwen, ontspanning en positieve gedachtes voor jouw bevalling.

Je krijgt vooraf al toegang tot de digitale omgeving, waardoor je al wat voorbereidend werk kan doen. Door vooraf al te lezen, te kijken en in te vullen, maak je van die ene cursusdag samen een leerzame dag!

Door na deze dag de oefeningen regelmatig te oefenen, merk je dat je jezelf kan helpen om te ontspannen en vertrouwen in jezelf en je lichaam te hebben. Op deze manier helpen de oefeningen ook tijdens je zwangerschap al!

Door deze voorbereiding samen met je partner te doen, geef je hem ook de kans om jou actief te ondersteunen tijdens de bevalling. Hoe fijn is dat? Dat je partner weet hoe hij je kan helpen en ondersteunen om een wee op te vangen, in plaats van alleen je hand vast te houden? In de cursus is ook aandacht voor positieve betrokkenheid van het medisch team (verloskundige/gynaecoloog/etc.) tijdens je bevalling.

Karin aan het woord

Sinds 2007 geeft Karin Beumer diverse cursussen voor ouders met jonge kinderen in haar praktijk ‘Dreumeland’. Zoals ze het zelf zegt, geeft ze “yoga, dans en massage van buik tot school”. Ze geeft cursussen voor zwangeren, baby’s, dreumesen, peuters en scholieren. Denk aan cursussen als zwangerschapsyoga, babymassage, dreumes- en peuterdans, kinderyoga, etc. In 2018 heeft ze de opleiding tot Mucha Mama-docente gevolgd, en mooie aanvulling op de
andere cursussen!

Karin is moeder van 2 kinderen (2004/2006) en woont met haar gezin in Leidsche Rijn (Utrecht). Na een pittige eerste bevalling, heeft ze bij haar tweede bevalling zelf ook hypnotherapie gebruikt als voorbereiding op haar tweede bevalling.

“Ik kijk terug op een positieve bevalling, die ik bewust ervaren heb. Ik kon de weeën goed opvangen en werkte hierin fijn samen met mijn man en de verloskundige. De hypnotherapie heeft daar een grote en positieve bijdrage aan gehad.”

Ik hoop jullie te zien in een van de cursussen!

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 258 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Karin
tel: 030 26 575 75
E-mail: Karin@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Utrecht Leidsche Rijn

Hypnobirthing Leidsche Rijn

Dreumeland
parkzichtlaan 140
3544 MN Utrecht
hypnobirthing leidsche rijn

Hypnobirthing Woerden

Hypnobirthing Woerden

Uitgerekend Woerden
Johan van Oldenbarneveltlaan 11
3445 AD Woerden

 

hypnobirthing woerden