Over Jolanda

De hypnobirthing cursus is in eerste instantie bedoeld om met jullie samen te werken naar een ontspannen bevalling. Leren je lichaam te volgen en je geest te ontspannen. Maar niet alleen bij de bevalling kun je deze techniek toepassen maar ook in andere situaties. Ik heb het toegepast bij de tandarts want telkens als ik in de stoel bij de tandarts zat, zei ik dat ik nog liever zou willen bevallen. Mijn angst voor de tandarts, die in de jaren had opgebouwd, heb ik door middel van hypnobirthing technieken toe te passen aangepakt en het werkte, het werkte echt. Ik heb nog nooit zo ontspannen een behandeling bij de tandarts ondergaan. Wat was ik opgelucht.

Lieve groet, Jolanda

Jolanda aan het woord

Als ik aan mijn eerste bevalling denk, 26 jaar geleden, dan heb ik het gevoel dat ik volgens de methode van hypnobirthing ben bevallen. Je had toen nog geen internet, waar je op YouTube bevallingen kon bekijken, dus had ik ook geen idee wat mij te wachten stond. Mijn verloskundige was een lieve vrouw, die de leeftijd had dat ze ook mij op de wereld had kunnen zetten. Zij gaf mij het gevoel dat een bevalling een heel natuurlijke gebeurtenis is. Ze was zo liefdevol, zorgzaam en rustig en zo heb ik ook mijn bevalling ervaren. Wat een mooie vrouw was dat. Ik heb het gevoel dat ik volgens de hypnobirthing methode ben bevallen ook al bestond dat toen nog niet.

“De tijden zijn veranderd en gelukkig veranderen wij mee”

Graag wil ik met jullie kennis maken om mijn enthousiasme over hypnobirthing over te brengen en jullie hiermee voor te bereiden op een liefdevolle, gezamenlijke en rustige bevalling. Ik kijk er naar uit om met jullie samen deze mooie dag te gaan beleven en hopelijk snel tot ziens.
Lieve groet,
Jolanda de Haas

Cursusdata

Dordrecht – 1 daagse cursus (9.30 – 17.00 uur)

 • Zondag  6 maart 2022
 • Zondag 10 april 2022
 • Zondag 8 mei 2022
 • Zondag 12 juni  2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Hoogvliet- 1 daagse cursus (9.30 – 17.00 uur)

 • Zondag 20 maart 2022
 • Zondag 24 april 2022
 • Zondag 22 mei 2022
 • Zondag 26 juni 2022

BOEK NU: € 269 all-in


Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Echt een fantastische bevalling gehad...

Hoi Jolanda,
En toen was ze daar. Onze wolk Joël. Echt een fantastisch bevalling gehad qua beleving. Rick heeft me enorm goed gesteund en we hebben ontzettend veel aan onze cursus gehad. Medisch gezien wel flink wat complicaties maar dat heeft niets afgedaan aan dat ik het echt fantastisch vond.

Ben het zelfs aan mijn zwangere vriendinnen aan het aanraden want ik denk echt dat ik anders een totaal andere beleving had gehad. Zo zo zo fijn. Heftige sensaties ervaren maar met de endorfine zat het allemaal goed.

Wat een droom van zo’n kleine dochter. Super bedankt voor alles. Zonder jou was het zeker niet gelukt.

Lynn en Rick

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Ik kan het iedereen aanraden...

Hoi Jolanda,
Afgelopen vrijdagmorgen is onze dochter Liselotte Josephina geboren. Thuis in bad met muziek en kaarsen, binnen 5 uur zonder hechtingen of veel bloedverlies.
Wij hebben ongelooflijk veel aan de cursus gehad. Ondanks dat het zwaar was is het goed te doen geweest maar ik weet zeker dat dit niet zonder de cursus was gegaan!
De verloskundige vroeg nog waar ik de cursus had gevolgd om deze aan andere aan te raden.

Sarah en Freek

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Jolanda
Tel: 06 41 49 94 94
E-mail: jolanda@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Hoogvliet

Stelle 36
3191 KE Hoogvliet

Klik op afbeelding voor Google Maps

Locatie informatie

Hypnobirthing Dordrecht

Melkpoortje 1

3311 TG Dordrecht

Klik op afbeelding voor Google Maps