Jessica aan het woord

Ik ben zelf moeder van 2 dochters van 14 en 10 jaar oud en werk sinds 15 jaar als zelfstandig en natuurlijk kraamverzorgster. Ik heb sindsdien erg veel bevallingen meegemaakt dus ik mag mij met gepaste trots zeker een ervaringsdeskundige noemen. Ik kijk ernaar uit om jou en jullie de hypnobirthing cursus eigen te laten maken zodat jullie een fijne bevallings ervaring tegemoet zullen gaan en jullie terug kunnen kijken op een bijzondere en positieve ervaring. Groetjes, Jessica

Over Jessica

Ik kwam in aanraking met hypnobirthing door mijn werk als zelfstandig en natuurlijk kraamverzorgster. Doordat ik zag hoeveel angst er bestond bij aanstaande moeders, zelfs voordat de bevalling überhaupt begonnen was, dacht ik, dit kan anders! Ik geloof namelijk dat angst ervoor kan zorgen dat een bevalling minder vloeiend verloopt dan het zou kunnen doen. Met hypnobirthing leer je te kijken naar wat jij en jullie zouden willen tijdens de bevalling. De avond volg je samen met je bevalpartner. Samen ontdek je wat jouw en jullie angstpunten en zorgen zijn. De avond is leerzaam, ontspannend en je doet dit echt met z’n 2tjes!

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus
Contactgegevens Jessica
Tel: 06 17 32 26 11
E-mail: jessica@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Veenendaal

hypnobirthing Veenendaal

Ontmoetingshuis

Spiesheem 54

3907NJ Veenendaal