Jenny aan het woord

De bevalling is een super bijzondere dag! Het is zowel een afsluiting als een nieuw begin. Een natuurlijk proces, waar elke vrouw zich aan mag overgeven maar wat niet altijd even makkelijk lukt. Als partner weet je soms ook niet precies wat je kunt doen om je vrouw te helpen.

De bevalling van mijn dochter was echt een droombevalling! Ik wilde mezelf voorbereiden om zo ontspannen mogelijk te zijn en ben op onderzoek uitgegaan wat de beste manier voor mij was. Er was zoveel dat ik kon doen: ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken, je veilig, vertrouwd en geliefd voelen en het geweldige Hypnobirthing. Deze kennis heeft me heel erg geholpen om mijn angsten te veranderen in iets positiefs, me in controle te voelen, te vertrouwen op mijn lichaam, mijn baby en verloskundige en helemaal in die fijne bevallingsroes te zitten dat het echt een positieve ervaring was. En als ik het kan, kun jij het ook!

Het mooie aan de MuchaMama Hypnobirthing cursus is dat je het samen met je partner kunt doen en alle oefeningen aanpast naar persoonlijke behoefte. Hoe fijn is het dat je naar huis gaan met je eigen ademhalingsoefening, ontspanningoefening, favoriete massages, visualisatie en met een gevoel van vertrouwen en teamwork. Als partner kun je je echt niet meer nutteloos voelen na deze cursus, je weet precies wat je moet doen om haar te ondersteunen. Beter nu oefenen, dan tijdens de bevalling!

Ik help jullie met plezier op weg naar een positieve ervaring en verwelkom jullie graag in de cursus!

Iedereen aan te raden….

In de 35e en 36e week van mijn zwangerschap heb ik de mom’s only cursus digitaal gevolgd bij Jenny op den Camp. Na de eerste dag kon ik al niet wachten tot het vervolg, wat een fijne energie gaf Jenny mee. Ondanks dat we op afstand waren straalde Jenny zoveel rust, kennis en kunde uit waarbij ik me enorm op mijn gemak voelde. Ik ben aan de slag gegaan met de hulpmiddelen en ik kan nu 2 weken na mijn bevalling iedereen aanraden deze cursus te volgen. Ondanks dat ik de mom’s only heb gevolgd, heb ik waardevolle hulpmiddelen voor mijn vriend meegekregen. Wat een fijne ervaring om op eigen kracht met deze hulpmiddelen een kindje op de wereld te zetten, dat gun ik alle mama to be’s!

Luca

Over Jenny

Jenny helpt je ook graag met de voorbereiding op het vierde trimester, de eerste drie maanden na de bevalling. In deze periode wil je genieten van je baby, je gezin en rustig herstellen en landen in het ouderschap. Echter kan het ook een overweldigende tijd zijn waarin je huishoudelijke taken moeilijk kunt loslaten, veel kraamvisite krijgt, je emotioneel nog even uit balans bent en er misschien zaken zijn die je nu al kunt voorspellen die gaan gebeuren terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Samen met Jenny maak je een vierde trimester plan op maat en geeft het je meer rust en dus meer genieten!

Jenny kwam de cursus bij ons geven, waar we een fijne klik mee hadden. We wisten beide niet wat we konden verwachten bij de hypnobirthing cursus. Eerlijk gezegd hadden we beide dat het misschien wel “te zweverig” voor ons zou zijn. Dus best sceptisch. Ik had zelf vanuit andere gehoord dat het een leerzame cursus voor aanstaande moeders én vaders zou zijn. We hebben beide veel geleerd over wat bij mij past in te kunnen ontspannen, ademhaling en mijn partner beter wel én niet kan doen in de bevalling. Ook zorgen eerden grotendeels weggehaald door hier dieper op in te gaan. Het was wel een lange dag, maar zeker ook nodig.

Evelien

Cursusdata

Heldere overdracht en goede balans…..

De reden dat we de hypnobirthingcursus gedaan hebben is omdat ik weet dat ademhaling krachtig kan zijn, de insteek van positiviteit, vertrouwen en rust spreekt me aan. Jenny geeft een heldere informatieoverdracht, goede balans tussen dagprogramma volgen en tijd nemen om het persoonlijk op maat te maken. Het geeft een goed gevoel te weten dat het goed mogelijk is om contact te maken met mijn innerlijke vertrouwen en kracht en weet dat ik dat bij me heb!

A & M

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'

Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....

We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Jenny
Tel: 06 52 56 34 94
E-mail: jenny@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Roermond

Julianalaan 50

6042 JH Roermond