Over Jenny

Tijdens mijn eigen droombevalling heb ik ervaren dat bevallen vooral heel veel mindset is en dat daar juist de kracht zit. Het gaat niet om de perfecte bevalling, maar om een bevalling waarbij je je mentaal en lichamelijk sterk voelt, kan meebewegen met wat er komen gaat en dat je weet wat je kunt doen als je je focus of het vertrouwen even verliest. Met de mindtools, technieken, oefeningen en kennis uit de hypnobirthing cursus heb je een hele fijne, waardevolle voorbereiding op jouw mooiste bevalling. What the mind believes, the body achieves!

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan voor een van mijn cursussen, samen met je partner of alleen.

Jenny aan het woord

Ik heb met enorm veel plezier al meer dan 50 Mucha Mama hypnobirthing cursussen mogen geven op locatie in Roermond, privé bij mensen thuis door heel Limburg en online door heel Nederland. Dankbaar voor de mooie geboorteverhalen van stellen die hun bevalling als positief hebben ervaren dankzij de tools en de technieken die ze geleerd en geoefend hebben.

Het is mijn missie om meer positiviteit rondom bevallen te brengen. Daarom ben ik naast mijn werk als geboortecoach en hypnobirthing docente de podcast Bevallen de Sunny Side op Spotify begonnen waarin vrouwen hun positieve, inspirerende, veelal niet-perfecte bevallingsverhalen delen. Leuk om te luisteren en laat je inspireren voor je eigen aankomende bevalling.

Cursusdata

2 ochtenden cursus ONLINE & LIVE (09.30 – 12.45 uur) 

 • Zaterdag 23 & 30 april 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Roermond 1 daagse cursus  (09.30 – 16.30 uur) 

 • Zondag 22 mei 2022 VOL

BOEK NU: € 269 all-in


2 avonden solo, zonder partner ONLINE & LIVE (18.30 – 21.30 uur)

 • Woensdag 6 & 13 april 2022
 • Woensdag 4 & 11 mei 2022 (09.30 – 17.00 uur)
 • Woensdag 15 & 22 juni 2022

BOEK NU: € 199 all-in


Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Iedereen aan te raden...

In de 35e en 36e week van mijn zwangerschap heb ik de mom’s only cursus digitaal gevolgd bij Jenny op den Camp. Na de eerste dag kon ik al niet wachten tot het vervolg, wat een fijne energie gaf Jenny mee. Ondanks dat we op afstand waren straalde Jenny zoveel rust, kennis en kunde uit waarbij ik me enorm op mijn gemak voelde. Ik ben aan de slag gegaan met de hulpmiddelen en ik kan nu 2 weken na mijn bevalling iedereen aanraden deze cursus te volgen. Ondanks dat ik de mom’s only heb gevolgd, heb ik waardevolle hulpmiddelen voor mijn vriend meegekregen. Wat een fijne ervaring om op eigen kracht met deze hulpmiddelen een kindje op de wereld te zetten, dat gun ik alle mama to be’s!

Luca

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Heldere overdracht en goede balans...

De reden dat we de hypnobirthingcursus gedaan hebben is omdat ik weet dat ademhaling krachtig kan zijn, de insteek van positiviteit, vertrouwen en rust spreekt me aan. Jenny geeft een heldere informatieoverdracht, goede balans tussen dagprogramma volgen en tijd nemen om het persoonlijk op maat te maken. Het geeft een goed gevoel te weten dat het goed mogelijk is om contact te maken met mijn innerlijke vertrouwen en kracht en weet dat ik dat bij me heb!

A & M

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Jenny
Tel: 06 52 56 34 94
E-mail: jenny@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Roermond

Julianalaan 50
60420 JH Roermond

Klik op afbeelding voor Google Maps