Jenny bedankt voor je inzet en coaching…

“mijn man en ik hebben voor onze tweede bevalling bewust gekozen om een hypnobirthting cursus te volgen om er na een eerste minder prettige ervaring ons nu heel anders voor te bereiden op de komende. onze geboortecoach Jenny op den Camp heeft de cursus in een dag bij ons thuis gegeven en ik vond dit een heel fijne ervaring. Ten eerste qua tijd, het is maar één dag, het is thuis in de vertrouwde omgeving waardoor ik me goed op mijn gemak voelde en makkelijk in de ontspanningsfase kwam voor de oefeningen. Na onze cursus dag hebben we een boekje meegekregen om de oefeningen regelmatig te blijven oefenen. Dit is ook erg fijn omdat ik merk dat dit mij ontspannen maakt tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap. Mijn man heeft een hele actieve rol tijdens het uitvoeren van de oefeningen, dit vinden wij allebei erg fijn omdat we er voor ons gevoel echt als een team samen ingaan. Na onze eerste ervaring was mijn vertrouwen om een positieve ervaring te maken van een bevalling laag, dankzij deze cursus en oefeningen heb ik een stuk meer vertrouwen in mezelf, mijn partner en ons kindje gekregen dat we hier samen een mooie ervaring van kunnen maken. Jenny bedankt voor je inzet en coaching, je hebt ons verhaal gehoord en ook nog tips gegeven voor extra steun en begeleiding.”

 

Hypnobirthing cursus door Jenny

Scroll naar top