Over Jantien

Ik ben Jantien Middelveen.
Geboren en getogen in Gelderland en nu met mijn man wonend in Twente.
Ik ben verloskundige, een creatieveling en dol op mooie reizen maken.
Waarvan een zwangerschap begeleiden een reis apart is…

Feedback Leena & Bastiaan

Leena: 

Ik heb de hele zwangerschap getwijfeld over het volgen van een hypnobirthing cursus. Mijn man en ik kunnen absoluut niet tegen zweverige toestanden maar hadden er met Jantien vertrouwen in. Jantien is een heerlijk nuchtere vrouw die rustig de tijd neemt voor je zorgen en je helpt om dit te relativeren en aan te kunnen. Deze cursus heeft mij als enorme stresskip geleerd om rondom mijn zwangerschap en mijn kindje dingen te accepteren zoals ze zijn en het over me heen te laten komen. Hiervoor vond ik het altijd heel moeilijk om van bijzondere gebeurtenissen te genieten maar ik kan oprecht zeggen dat ik genoten heb van de laatste weken zwangerschap, de bevalling en de best wel pittige kraamtijd die anders was dan anders. Ik denk dat dit zonder de hypnobirthing cursus en Jantien’s steun wel anders was geweest.

 

Bastiaan:

Mijn vrouw heeft gezocht naar de zwangerschapscursus en uiteraard deed ik mee want een klein beetje steun bieden is wel het minste wat je als man kan doen tijdens de bevalling. Ik zag er best wel een beetje tegen de bevalling op omdat je als man toch een beetje langs de zijlijn staat.

De cursus hypnobirthing heeft hier een stukje rust in gegeven maar zeker ook Jantien zelf die heeft laten zien hoe je je vrouw kunt steunen en dat je als man ook zeker je steentje kunt bijdragen. Met wat oefeningen en een extra portie zelfvertrouwen zijn we ervoor gegaan met als resultaat een prachtige jongen en twee gelukkige en relatief ontspannen ouders.

Het volgen van cursus was de beste zet tijdens de hele zwangerschap. We hebben hier geen moment spijt van en hebben hier nu nog, met een kindje van 4 maanden, ontzettend veel profijt van.

Jantien aan het woord

Tijdens mijn werkzaamheden viel het mij op wat het positieve effect van Hypnobirthing is op de zwangerschap, de geboorte en de periode na de geboorte.
De band die groeit tussen de (geboorte)partner en zwangere en de aandacht die naar de ongeboren baby gaat. Dit is ontzettend belangrijk voor de hechting tussen ouder en kind. Het vertrouwen dat mensen krijgen in elkaar en in het lichaam. De mooie, rustige en liefdevolle geboortes zijn veelal het resultaat. Stellen die Hypnobirthing hebben gevolgd kijken over het algemeen positief terug op de geboorte, ongeacht wat de uitkomst is. Ik ben van mening dat Hypnobirthing één van de beste zwangerschapsvoorbereiding is en om deze reden heb ik de opleiding tot Hypnobirthing-docent gevolgd Niet zweverig, maar praktisch, leuk en ontspannen begeleid ik nieuwe ouders tijdens mijn cursus.Wees welkom om dit ook te ervaren.

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!


Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Annemarie
Contactgegevens Jantien
Tel: 06 28 623 990
E-mail: jantien@muchamama.nl

Testimonials

[dt_testimonials type=”slider” category=”jantien”]

Meer info

De hypnobirthing cursus kan jullie laten zien dat de bevalling een autonoom proces is. Jouw lichaam is gemaakt om zelfstandig de hele bevalling te regelen. Eigenlijk hoef je geen opleiding of cursus hiervoor te volgen. Onze mind / gedachten bemoeid zich graag met het proces van bevallen en kan het bevallen onnodig vertragen en/of bemoeilijken. Tijdens de cursus gaan we aan de slag om deze uitdagingen voor te zijn. Jullie leren samen veel ontspanningsoefeningen zodat jullie aan het stuur staan binnen de bevallingsreis. Zo wordt jullie bevallingsavontuur iets van jullie samen. Vele tools worden aangereikt zodat jullie vol vertrouwen op weg gaan naar het moment van bevallen en dat er tijdens de bevalling ruimte komt om te genieten op de komst van jullie nieuwe kindje.

Locatie informatie

Hypnobirthing Enschede

hypnobirthing enschede

Hypnobirthing Enschede

hypnobirthing oldenzaal

‘Ruimte voor Balans’ is een, sfeervol, spiritueel en zakelijk centrum in Enschede De Potsweg is de laatste afslag van de Oldenzaalsestraat in Enschede. U vindt de Potsweg in Enschede – Noord. Vlakbij Roombeek. Ruimte voor Balans is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De lijndiensten 60, 61 en 62 en stadsdienst 2 brengen u snel en comfortabel binnen enkele minuten van het station Enschede naar Roombeek. Uitstappen bij halte Hulsmaatstraat. Klein stukje (20 meter) doorlopen in de rijrichting en dan rechtsaf de Hulsmaatstraat in. Na 150 meter, ná de kruising met de Voortsweg, gaat de Hulsmaatstraat over in de Potsweg. Aan de linkerkant van de weg vind je nu na ongeveer 50 meter Ruimte voor Balans, Potsweg 15-b. De ingang ligt iets terug van de straat. Loop de oprit op en aan het eind van het pad vindt u Ruimte voor Balans. Welkom! Ruimte voor Balans Potsweg 15-b 7523 CA Enschede