Over Iris

Over Iris

Na vele jaren ziekenhuiservaring als verpleegkundige op de kraamafdeling en daarna werkzaam als doula heeft Iris zich gespecialiseerd in de counseling en coaching. Als moeder van drie oudere kinderen heeft ze ook zelf ervaren wat nodig is om vol vertrouwen te bevallen. Heel graag had ze toen zelf de ondersteuning bij keizersnede kunnen gebruiken. Gelukkig bestaat nu deze mogelijkheid bij Mucha Mama. Wat echt heel uniek is. Door te focussen op een positieve bevalling met de juiste tools en technieken kan dit een heel verschil maken.

Tijdens de cursus bereidt Iris jullie voor op de bevalling door de hypnobirthing oefeningen aan te passen naar jullie eigen situatie. Ze leert je hoe je je weeën goed kan opvangen en je angsten en zorgen los kan laten. Heel prettig is dat je partner ook actief betrokken is om je te coachen en te ondersteunen met de juiste krachtige hypnobirthing tools.

Cursusdata

Op afspraak privé 1-daagse cursus (09.30-17.00 uur)

 • Maandag 4 april 2022
 • Donderdag 14 april 2022
 • Dinsdag 19 april 2022
 • Donderdag 21 april 2022

BOEK NU: € 379 all-in

 

Op afspraak privé 2-ochtenden cursus (09.30-12.30 uur)

 • Zondag 3 & 10 april 2022

BOEK NU: € 379 all-in

 

Het is ook mogelijk om andere data af te spreken in overleg.
Neem gerust contact met mij op en dan kijken wij samen wat er mogelijk is.

Iris aan het woord

Gefeliciteerd met je zwangerschap en geweldig dat je zoekt naar de juiste tools en ondersteuning tijdens jouw bevalling!

Door het toepassen van hypnobirthing vindt je verbinding tussen jou, je kindje en je partner. Hypnobirthing leert je een praktische methode van natuurlijke pijnbestrijding. Daarnaast krijg je allerlei bruikbare tips voor een fijne en liefdevolle bevalling. Door het toepassen van hypnobirthing creëer je meer zelfvertrouwen en worden angsten en zorgen omgebogen in positieve gedachten, zonder daarbij zweverig te zijn.

Mijn wens is dat je kindje geboren wordt vanuit een veilige, liefdevolle en vertrouwde basis, met het aanleren van de fijne technieken van hypnobirthing kan je hier zelf een grote positieve bijdrage aan leveren.

We hebben veel technieken voor een positieve bevalling ontvangen...

Algehele indruk- goed, fijn, veel oefenen en handgrepen, precies genoeg theorie-praktijk
Genoeg materialen vooraf- goed om alvast te oefenen en te wennen.
We hebben veel technieken voor een positieven bevalling ontvangen.

Fijn om de cursus op 1 dag te doen, maar blijft waarschijnlijk allemaal beter hangen met paar halve cursusdagen.
Ik raad de cursus aan bij anderen. Was een fijne dag waarin we veel geleerd hebben van een heel bekwame docente. Iris bracht rustig en op een duidelijke manier informatie over.

Amber en Stefan

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Bedankt voor je enthousiasme...

Zoals je al weet was mijn/onze algemene indruk heel positief en ik vond het een heel leuke en waardevolle dag waarin jij veel met ons hebt gedeeld op een prettige manier. De materialen vind ik ook goed, voornamelijk de mp3 hypnoses vind ik heel fijn en oefenboek deel met uitgewerkte hypnose oefeningen met de partner.

Je hebt meerdere voorbeelden en tips gegeven en omdat er zoveel informatie naar voren komt tijdens zo’n dag onthoud je niet alles volledig en dan is het een fijn geheugensteuntje met web-info en het oefenboek.

Al met al zou ik de cursus dus zeker aanraden en nogmaals bedankt voor je enthousiasme en geweldige privé cursus!

Barbora

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Iris
Tel: 06 38 90 74 44
E-mail: iris@muchamama.nl