Irene aan het woord

Ik vind de persoonlijke benadering van de MuchaMama hynobirthing methode uniek…het is echt maatwerk. Het sluit aan bij de persoonlijke situatie, doelen en wensen van de deelnemers. Zo kun je heel concreet werken met de thema’s die voor jou van toepassing zijn. Dat maakt deze cursus zo effectief. En het is vooral razend interessant en leuk! Je zult versteld staan hoe machtig je (onder)bewustzijn is. Daar leer je mee ‘spelen’. Écht…alles is mogelijk!

Over Irene

Je bent zwanger!

Zwangerschap is een wonderbaarlijke reis naar het moederschap. Hoe deze reis verloopt is een uniek avontuur waaraan jij zelf richting kunt geven. Hiervoor gebruik je de kracht van jouw gedachten. Want de mogelijkheden van je (onder)bewustzijn zijn eindeloos. In mijn cursus hypnobirthing bepaal jij zelf hoe jouw reis gaat verlopen. En leer je optimaal gebruikmaken van je interne navigatiesysteem om jouw eigen richting te bepalen.

Ik ben Irene Poell en geef hypnobirthing en zwangerschapsyoga in mijn yogastudio in Weert. Toen ik zelf moeder werd (in 2011) was ik ongelooflijk onder de indruk van de transformerende kracht van zwangerschap en geboorte. Ik had me destijds op niets voorbereid en had het geluk om een zeer voorspoedige zwangerschap en magische bevalling te mogen ervaren. En daardoor veranderde ik, vanzelf, op een natuurlijke wijze.

Mijn intuïtie werd gewekt en mijn bewustzijn verruimd. Inmiddels geef ik al jaren zwangerschapsyoga en zie ik dit prachtige fenomeen terug bij alle vrouwen die moeder worden. Ik begeleid zwangere vrouwen (en hun partners) op weg naar het ouderschap. Ik leer hen niets, wat ze niet weten…want ik geloof dat alle wijsheid in iedere cel van het zwangere lichaam zit. Maar ik wijs ze de weg naar binnen, zodat ze deze oneindige schat aan kennis kunnen aanboren. En hypnobirthing is een zeer waardevolle aanvulling en verdieping van hetgeen ik al jaren bied.

Het is, in mijn ogen, een heel toegankelijke, verrassende, complete en effectieve methode om je als koppel volledig voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Ik had dolgraag zelf de impact ervan in de praktijk ervaren, maar deze kennis kwam voor mij iets te laat. Maar ik deel vol overgave en overtuiging de MuchaMama hypnobirthing methode met aanstaande ouders, omdat ik hen en hun kindje een prachtige geboorte wens, waar ze met volle tevredenheid op terug kunnen kijken.

Cursusdata

Weert –1 daagse cursus (09.30 – 17.00 uur) 

 • Zaterdag 30 april 2022
 • Zaterdag 28 mei 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Weert –2 daagse cursus (09.30 – 13.00 uur) 

 • Vrijdag 22 april & 6 mei 2022
 • Vrijdag 20 & 27 mei 2022
 • Vrijdag 10 & 24 juni 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Op afspraak

 • Privécursus (thuis, online of op locatie bij Yoga Irene Poell )

BOEK NU: € 379 all-in

Wat een fijne ervaring....

Wat hebben wij een fijne ervaring gehad met de hypnobirthing cursus van Mucha Mama. Irene heeft ons super begeleid en goede tips gegeven. Ik voel me veel minder angstig in de zwangerschap en zie niet meer tegen de bevalling op! Alleen dat al is een enorme winst!

Liesbeth

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Persoonlijke aandacht...

Professionele uitleg en begeleiding. Er was veel persoonlijke aandacht voor ons. Het heeft ons veel rust gebracht. We kijken uit naar de bevalling en hebben er vertrouwen in dat dit een positieve mooie dag gaat worden.   Groeten Lisette

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Irene
Tel: 06 54 357 349
E-mail: irene@muchamama.nl

Hypnobirthing Weert

Yoga Irene Poell
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
hypnobirthing locatie Weert

Klik op afbeelding voor Google Maps