Ik heb nu een beter idee en gevoel wat ik kan verwachten…

Ik heb de cursus als heel prettig ervaren!

De praktische tips rondom de bevalling, verhalen en ademhalingstechnieken hebben mij rust gebracht.

Vooral omdat ik nu een beter idee en gevoel heb met wat ik kan verwachten. Al weet ik natuurlijk niet hoe het straks gaat lopen, voel ik mij zeker meer voorbereid.
Wat ik ook heel handig vond zijn de mails die vooraf en achteraf de cursus worden gestuurd: oefeningen ter voorbereiding en de naslag werk achteraf. Ik maakte mij alleen een beetje zorgen dat een hele dag cursus van 9.30 tot 17.00 vermoeiend zou zijn, maar ik kwam er eigenlijk heel ontspannen (en wijzer) van uit.
De enige feedback wat ik zou kunnen geven is dat er van tevoren gecommuniceerd wordt dat de rol van de partner ook sterk wordt benadrukt in de cursus.
Mijn man ging mee en dacht dat hij daar was voor morele steun/als een +1, maar hij moest juist actief mee doen en kreeg veel oefeningen die hij samen met mij moest doen. Wat geweldig is, maar voor hem was dat wel even omschakelen 😉.
Dus kortom, ik vond het een geweldige cursus waar mijn man en ik praktische handvaten hebben gekregen.

Ik raad het nu ook aan bij andere zwangere vriendinnen!

 

 

Scroll naar top