Ik heb me tussen de weeën door goed kunnen ontspannen…

Onze zoon is geboren op 8 augustus! De bevalling is natuurlijk verlopen in een geboortehuis wat onze wens was. David is een enorme steun voor me geweest de hele bevalling lang. Hij zette dingen in waarvan ik zelf op dat moment niet eens wist dat ik ze nodig had. Ik heb me tussen de weeën door goed kunnen ontspannen en ging vrijwel iedere wee ontspannen in. Onze zoon was in 7 uurtjes op de wereld en David en ik kijken beiden heel erg positief terug op de bevalling. De verloskundige was onder de indruk van ons teamwork. We hebben veel gehad van de cursus, zijn actief bezig geweest met de oefeningen samen en ook ik heb apart veel gehad aan de hypnose-sessies en het beluisteren van de affirmaties. We geloven dat deze voorbereiding in ons onderbewustzijn is gepland en ons enorm heeft geholpen tijdens de bevalling.

Kim en David

Scroll naar top