Ik heb samen met mijn vriend de hypnobirthing bij Daphne in Zutphen gevolgd. Het vooraf inlezen van het e-book en op de cursusdag zelf het praktisch oefenen en begeleid worden in een kleine groep was zeer leerzaam. De cursus vonden we duidelijk, informatief en werd prettig gegeven en we voelen ons op een positieve manier voorbereid op de bevalling, al blijft het spannend.  Vooral de laatste hypnosesessie tijdens de cursusdag vond ik heel mooi, prettig en gaf me veel rust en vertrouwen. Ik heb de stem van Daphne als zeer prettig ervaren en zou het fijn hebben gevonden als de overige hypnosesessies en affirmaties ook door haar waren ingesproken. Wat ik ook als zeer positief heb ervaren, is hoe mijn vriend bij de cursus betrokken werd. Aan het einde van de dag hadden we beide het gevoel dat we samen de bevalling ingaan. Na de cursus had ik nog een paar vragen en Daphne heeft hier uitgebreid de tijd voor genomen, heel fijn. Kortom bedankt Daphne voor je tijd en aandacht. Je hebt eraan meegeholpen dat we de bevalling positief tegemoetzien.

Met vriendelijke groet, Jeroen & Femke

 

hypnobirthing cursus door Daphne