Ik heb alles op eigen kracht kunnen doen door jouw cursus…

Het is niet een bad bevalling geworden maar alsnog een droombevalling in het ziekenhuis.
Ik heb alles op eigen kracht kunnen doen door jouw cursus, wat hebben wij daar beiden echt super veel aan gehad! We bleven allebei zo rustig en zaten helemaal in onze bubbel.

Alles is alsnog gegaan zo als wij wilden alleen dan in het ziekenhuis, de affirmaties hebben mij zelfs bij de bevalling nog geholpen om weer even rustiger te worden toen de weeen heftiger werden en bryan heeft mij zo goed gesteund met ademhalen schouders en kaak ontspannen echt niet normaal zo goed!

Ik wil je daarom nogmaals bedanken voor de cursus en wat ben ik blij dat wij de cursus gevolgd hebben.

En met mij gaat ook alles goed, voel me echt heel goed en alles gaat ook goed.

Groetjes, Bryan en Reny

Hypnobirthing cursussen door Nienke

 

Scroll naar top