hypnobirthing logo

Hypnobirthing Zutphen

prijs hypnobirthing cursus voor stellen

Hypnobirthing Zutphen

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

  • Zaterdag 27 augustus 2022
  • Zaterdag 17 september 2022
  • Zaterdag 15 oktober 2022
  • Zaterdag 19 november 2022
  • Zaterdag 17 december 2022

 

Hypnobirthing Zutphen cursus door Daphne

Wil jij je ook goed voorbereiden en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan? Dan is de Mucha Mama Hypnobirthing Zutphen cursus echt iets voor jou!

Liefs Daphne

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

 ★ ★ ★ ★ ★ 
Ik heb de stem van Daphne als zeer prettig ervaren…..

Ik heb samen met mijn vriend de hypnobirthing bij Daphne in Zutphen gevolgd. Het vooraf inlezen van het e-book en op de cursusdag zelf het praktisch oefenen en begeleid worden in een kleine groep was zeer leerzaam. De cursus vonden we duidelijk, informatief en werd prettig gegeven en we voelen ons op een positieve manier voorbereid op de bevalling, al blijft het spannend.  Vooral de laatste hypnosesessie tijdens de cursusdag vond ik heel mooi, prettig en gaf me veel rust en vertrouwen. Ik heb de stem van Daphne als zeer prettig ervaren en zou het fijn hebben gevonden als de overige hypnosesessies en affirmaties ook door haar waren ingesproken. Wat ik ook als zeer positief heb ervaren, is hoe mijn vriend bij de cursus betrokken werd. Aan het einde van de dag hadden we beide het gevoel dat we samen de bevalling ingaan. Na de cursus had ik nog een paar vragen en Daphne heeft hier uitgebreid de tijd voor genomen, heel fijn. Kortom bedankt Daphne voor je tijd en aandacht. Je hebt eraan meegeholpen dat we de bevalling positief tegemoetzien.

Met vriendelijke groet, Jeroen & Femke

★ ★ ★ ★ ★ 

Heel fijn dat er telkens afgestemd werd…

Wij vonden het een hele prettige cursus. Van begin af en aan werden wij meegenomen in de keuzes. Bijvoorbeeld al of de les wel live door kan gaan omdat Daphne verkouden was. Wij hebben de lessen hierdoor online gedaan en verspreid over 3 avonden. Wij vonden het heel lux dat we prive les kregen en dat er zo soepel werd omgegaan met de dagen en tijden.

Zelf zaten we in een drukke periode met werk en een verbouwing. Na iedere les waren we erg ontspannen en keken we er goed op terug. Wij hebben er allebei veel aan gehad. Bijvoorbeeld hoe je samen kunt werken, hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden, de communicatie hierover en ook alle technieken om je zo goed mogelijk te ontspannen voor en tijdens de bevalling. De introductiefilmpjes van jullie website vonden we iets minder goed overkomen. Op het moment dat wij dat bekeken, keek mijn vriend mij aan waar zijn we aan begonnen? Het kwam op ons iets te zweverig over.

Gelukkig was de cursus zelf met Daphne helemaal iets voor ons en hebben wij er veel aan gehad.

Nogmaals dank! Groetjes Daryoush en Marije.

★ ★ ★ ★ ★ 

Vriendelijke en fijne docente…

Een hele fijne ervaring. Deze cursus heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen heb in mijn lichaam voor de bevalling. Duidelijk uitleg en een vriendelijke fijne docente. Ook prettige afwisseling van theorie naar de praktijk. Mijn man en ik hebben deze cursus gevolgd in Zutphen bij Daphne


 ★ ★ ★ ★ ★ 

De opbouw van de cursus is heel prettig…

Mijn man en ik hebben bij 28 weken zwangerschap de Mucha Mama Hypnobirthing cursus gevolgd bij Daphne in Zutphen. Zeker voor mijn man een cursus die erg buiten zijn comfortzone ligt, maar Daphne kon ons goed overal in meenemen en we hebben ons erg op ons gemak gevoeld. De opbouw van de cursus is heel prettig, theorie wordt afgewisseld met oefenen. Omdat je tijdens de cursusdag al heel concreet bezig bent, kun je er thuis ook echt goed mee aan de slag. De ontspanningsoefeningen waren bijzonder fijn om te ervaren (en heel effectief). Ik heb het vertrouwen gekregen waar ik naar op zoek was. Dankjewel!

Cherry-May

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Ook op persoonlijk vlak een mooie eye-opener…

Wij moesten de cursus helaas 2 keer afzeggen, bij de 2e afzegging er vanuit gaand dat dat het dan was. Maar Daphne bood aan om het online in 3 avonden aan te bieden, een groot en onverwacht geschenk.

Daphne is betrokken, gezellig, een fijn mens en komt met waardevolle tips en aanvullingen. Naast de 3 online cursusmomenten is ze ten alle tijden bereid om je vragen te beantwoorden of met je mee te denken over bijvoorbeeld affirmaties.

Niet alleen voor onze zwangerschap en komende bevalling is de cursus van meerwaarde gebleken maar door de input en het inzicht van Daphne is er ook op persoonlijk vlak een hele mooie eye opener geweest.

Ik voel me dankbaar voor deze cursus, de rust die het me heeft gebracht en de pareltjes die we ervan mochten plukken.

Groet, Saskia

Hypnobirthing Zutphen door Daphne

Gefeliciteerd, binnenkort krijgen jullie een kindje! Misschien zie je een beetje tegen de bevalling op en vind je het spannend of eng of wellicht denk je ‘er bevallen dagelijks zo veel vrouwen, dat kan ik ook wel’. Maar hoe je ook tegen je aankomende bevalling aankijkt, een goede voorbereiding is belangrijk.
De geboorte van jullie kindje – of het nou de eerste, tweede, derde of….. is – blijft altijd een hele bijzondere gebeurtenis. Hoewel je je dat van tevoren misschien niet realiseert, heeft de beleving van je bevalling een enorme impact op jou, op je kraamtijd en ook op het eerste jaar met je kindje.

We bereiden ons op heel veel dingen voor in ons leven: een huwelijk, een examen, een belangrijke vergadering. Dus waarom niet ook op onze bevalling? Onze gedachtes en mindset spelen een belangrijke rol tijdens de bevalling en daarom is het belangrijk om nu alvast te ontdekken hoe je tijdens je bevalling, ook met behulp van je partner, in je kracht kunt blijven staan en je kalmte en focus kunt bewaren, ongeacht de situatie.

De kracht van de Mucha Mama hypnobirthing cursus ligt in het persoonlijk maken van de oefeningen. Je leert en oefent samen met je partner verschillende tools die je mee kunt nemen naar je bevalling (alleen en samen toe te passen). Je gaat aan de slag met het loslaten van jouw eigen belemmerende overtuigingen en werkt in plaats daarvan aan (zelf)vertrouwen, ontspanning en positieve gedachtes voor jouw bevalling. Daarnaast helpt de cursus je ook om tijdens je zwangerschap al te ontspannen en te ontstressen op momenten dat je daar behoefte aan hebt. Je kan het zelfs ook toepassen op de periode na je bevalling!

Het mooiste van allemaal is dat jullie het samen doen. Dat jouw partner jou kan bijstaan wanneer je dat tijdens je bevalling nodig hebt, in plaats van dat hij aan de zijlijn staat zonder te weten wat hij voor je kan doen. De cursusdag (ja het kan echt in 1 dag!) geeft jullie ook de rust om samen even stil te staan bij jullie kindje, dichterbij elkaar te komen en even te ontsnappen uit de “waan van de dag”.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten op een van de cursusdagen!
Willen jullie liever een privécursus, bij jullie thuis? Dat kan uiteraard ook. We stemmen dan de datum in overleg af.

 
Over Daphne

Ik heb zelf 2 lieve kindjes. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje zag ik enorm op tegen de bevalling. Ik heb toen echt van alles aangegrepen om grip te krijgen op mijn angst: een cursus zwangerschapsyoga, een cursus mindfulnes voor zwangere vrouwen en een open dag in het ziekenhuis. Ik had een doula ingehuurd en uiteindelijk deed ik ook de Mucha Mama 1-dags cursus.

 

Tijdens de Mucha Mama cursus kwam ik erachter dat hypnobirthing helemaal niet zweverig was, maar juist heel praktisch. Er viel een hoop op zijn plek en ik kreeg eindelijk het vertrouwen dat ik mijzelf wel door de bevalling heen kon slaan.

Ik kijk op mijn beide bevallingen met een positief gevoel terug. Ik heb het echt ook als heel fijn ervaren om de bevalling samen met mijn partner te beleven en mij omringd te voelen door een fantastisch team (partner, doula en verloskundige).

In mijn omgeving zag en hoorde ik nog steeds zo veel verhalen van vrouwen die niet tevreden terugkijken of er zelfs een trauma aan over hielden. Ik vond dat zo jammer en heb daarom besloten dat ik deze Mucha Mama tools en tricks wilde doorgeven. Zodat andere vrouwen ook met een positief gevoel terug kunnen kijken op hun bevalling en zo een mooie start voor en met hun kindje krijgen.

Hypnobirthing Zutphen privé cursus

Willen jullie liever in alle rust met z’n tweetjes goed voorbereiden op de bevalling, dan geef ik jullie de cursus ook heel graag privé! 

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Daphne

 

Hypnobirthing Zutphen opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing cursus gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 47 46 23 90 of stuur mij een mailtje: daphne@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Daphne

Tel 06 47 46 23 90

E-mail: daphne@muchamama.nl

Hypnobirthing
Zutphen

Proeflokalen (oude meisjesvakschool)
Vispoortplein 16
7201 ET Zutphen

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top