hypnobirthing logo

Hypnobirthing Weert

Hypnobirthing Weert

1 daagse groepscursus

Tijden: 09.30 – 17.30 uur

 • Binnenkort nieuwe data bekend

 

2 daagse groepscursus
Tijden: 09.30 – 13.00 uur

 • Vrijdag 10 & 24 juni 2022
 • Vrijdag 12 & 19 augustus 2022

Hypnobirthing Weert cursus door Irene

Zwangerschap is een wonderbaarlijke reis naar het moederschap. Hoe deze reis verloopt is een uniek avontuur waaraan jij zelf richting kunt geven. Hiervoor gebruik je de kracht van jouw gedachten. Want de mogelijkheden van je (onder)bewustzijn zijn eindeloos. In mijn cursus hypnobirthing bepaal jij zelf hoe jouw reis gaat verlopen.  En leer je optimaal gebruikmaken van je interne navigatiesysteem om jouw eigen richting te bepalen.

Tijdens de cursus ga je aan de slag met de eindeloze mogelijkheden van je geest. Je leert je (onder)bewustzijn programmeren en inzetten om zo heel bewust je zwangerschap en bevalling te beleven. En om de voor jou juiste keuzes te maken. Zo geef je vanuit jouw persoonlijke wensen vorm aan deze bijzondere periode in je leven.
Jóuw wensen (en die van je partner) zijn hierin het uitgangspunt en worden concreet toegepast in de verschillende oefeningen. Dit maakt het programma uniek: het is maatwerk.

Iedereen heeft zijn eigen gedachten, beelden en overtuigingen over zwangerschap en geboorte. Sommige hiervan zijn positief en dragen bij aan het hebben van vertrouwen tijdens de zwangerschap en geboorte van je kindje. Maar vaak zijn er kleine of grotere angsten en zorgen.
Tijdens de cursus hypnobirthing ga je daarmee concreet aan de slag en weet je erna ook exact hoe je thuis kunt werken met alle oefeningen. Dit zorg voor heerlijke ontspannen momenten tijdens je zwangerschap en tegelijkertijd veranker je de oefeningen in je lichaam en (onder)bewustzijn. Zo kun je tijdens de geboorte van je kindje alles loslaten en erop vertrouwen dat je, je kunt overgeven aan het natuurlijke proces van geboorte.

WAT HYPNOBIRTHING JOU BIEDT…

 • Een toegankelijke manier om je samen met je partner* voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje
 • Een zeer persoonlijke benadering: uitgangspunt zijn jouw wensen, zorgen, angsten en vragen
 • Vertrouwen en eigen regie leren creëren
 • Gepersonaliseerde hypnose- en ontspanningsoefeningen
 • Gepersonaliseerde ademoefeningen
 • Massage
 • Werken met affirmaties
 • Verschillende materialen waar je zelf thuis mee kunt oefenen
 • Uitleg en inzicht in: hypnose en het (onder-)bewustzijn, het ‘omdraaien’ van zorgen en angsten, het belang van ontspanning, eigen regie houden, de belangrijke rol van de partner, persen en baar-houdingen
 • Exclusieve programma’s in geval van: dreigende inleiding / sluitligging / keizersnede

De cursus hypnobirthing is speciaal ontwikkeld voor koppels.

Zo bereid je je samen als team voor op de geboorte van jullie kindje. Ik geef jullie inzicht in het proces van geboorte en hoe je daar als koppel zelf invloed op kunt uitoefenen. Samen ga je onderzoeken welke manieren bij jullie passen om het natuurlijke proces van geboorte te ondersteunen. Dit zorgt voor een diepere verbinding met elkaar en geeft vertrouwen. Zo ‘reis’ je samen, goed voorbereid naar de komst van jullie kindje.

Zonder partner de cursus hypnobirthing volgen? Dat kan ook!
Wil je meer weten? Ik geef je graag meer inzicht en uitleg! Neem voor meer informatie hierover contact met mij op via 06 54 357 349 of irene@muchamama.nl

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

★ ★ ★ ★ ★ 
Vol vertrouwen de bevalling tegemoet…

Mijn partner en ik volgden de cursus hypnobirthing in Weert bij Irene Poell. We hebben enorm veel geleerd en gaan met een goed gevoel en vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Irene geeft de cursus met veel passie en overgave; wij zouden het ieder koppel aanraden!
Groetjes Bregje

docente-irene-weert
Hypnobirthing Weert
door Irene

Ik vind de persoonlijke benadering van de MuchaMama hynobirthing methode uniek…het is echt maatwerk. Het sluit aan bij de persoonlijke situatie, doelen en wensen van de deelnemers. Zo kun je heel concreet werken met de thema’s die voor jou van toepassing zijn. Dat maakt deze cursus zo effectief. En het is vooral razend interessant en leuk! Je zult versteld staan hoe machtig je (onder)bewustzijn is. Daar leer je mee ‘spelen’. Écht…alles is mogelijk! 

Over Irene

Je bent zwanger!

Zwangerschap is een wonderbaarlijke reis naar het moederschap. Hoe deze reis verloopt is een uniek avontuur waaraan jij zelf richting kunt geven. Hiervoor gebruik je de kracht van jouw gedachten. Want de mogelijkheden van je (onder)bewustzijn zijn eindeloos. In mijn cursus hypnobirthing bepaal jij zelf hoe jouw reis gaat verlopen. En leer je optimaal gebruikmaken van je interne navigatiesysteem om jouw eigen richting te bepalen.

Ik ben Irene Poell en geef hypnobirthing en zwangerschapsyoga in mijn yogastudio in Weert. Toen ik zelf moeder werd (in 2011) was ik ongelooflijk onder de indruk van de transformerende kracht van zwangerschap en geboorte. Ik had me destijds op niets voorbereid en had het geluk om een zeer voorspoedige zwangerschap en magische bevalling te mogen ervaren. En daardoor veranderde ik, vanzelf, op een natuurlijke wijze.

Mijn intuïtie werd gewekt en mijn bewustzijn verruimd. Inmiddels geef ik al jaren zwangerschapsyoga en zie ik dit prachtige fenomeen terug bij alle vrouwen die moeder worden. Ik begeleid zwangere vrouwen (en hun partners) op weg naar het ouderschap. Ik leer hen niets, wat ze niet weten…want ik geloof dat alle wijsheid in iedere cel van het zwangere lichaam zit. Maar ik wijs ze de weg naar binnen, zodat ze deze oneindige schat aan kennis kunnen aanboren. En hypnobirthing is een zeer waardevolle aanvulling en verdieping van hetgeen ik al jaren bied.

Het is, in mijn ogen, een heel toegankelijke, verrassende, complete en effectieve methode om je als koppel volledig voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Ik had dolgraag zelf de impact ervan in de praktijk ervaren, maar deze kennis kwam voor mij iets te laat. Maar ik deel vol overgave en overtuiging de MuchaMama hypnobirthing methode met aanstaande ouders, omdat ik hen en hun kindje een prachtige geboorte wens, waar ze met volle tevredenheid op terug kunnen kijken.

Hypnobirthing Weert privé cursus

Wil je liever de cursus met z’n tweetjes wilt volgen? Dat kan!
Dan boek je gewoon de privé cursus. In deze cursus is er meer ruimte voor specifieke, persoonlijke aandacht.

Deze cursus geef ik in mijn stille, serene yogastudio of bij jullie thuis.

Liefs Irene

 

Hypnobirthing Weert opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

 

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 54 357 349 of stuur mij een mailtje: irene@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Irene

Tel 06 54 357 349

E-mail: irene@muchamama.nl

Hypnobirthing
Weert

Irene Poell
Beekstraat 54
6001 GJ Weert

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top