hypnobirthing weert docente Irene

Hypnobirthing cursussen in Weert

Hypnobirthing Weert

2 daagse groepscursus
Tijden: 10.00 – 13.30 uur

 

 • zaterdag 1 + 8 juni 2024

Hypnobirthing Weert cursus door Irene

Zwangerschap is een wonderbaarlijke reis naar het moederschap. Hoe deze reis verloopt is een uniek avontuur waaraan jij zelf richting kunt geven. Hiervoor gebruik je de kracht van jouw gedachten. Want de mogelijkheden van je (onder)bewustzijn zijn eindeloos. In mijn cursus hypnobirthing bepaal jij zelf hoe jouw reis gaat verlopen.  En leer je optimaal gebruikmaken van je interne navigatiesysteem om jouw eigen richting te bepalen.

Tijdens de cursus ga je aan de slag met de eindeloze mogelijkheden van je geest. Je leert je (onder)bewustzijn programmeren en inzetten om zo heel bewust je zwangerschap en bevalling te beleven. En om de voor jou juiste keuzes te maken. Zo geef je vanuit jouw persoonlijke wensen vorm aan deze bijzondere periode in je leven.
Jóuw wensen (en die van je partner) zijn hierin het uitgangspunt en worden concreet toegepast in de verschillende oefeningen. Dit maakt het programma uniek: het is maatwerk.

Iedereen heeft zijn eigen gedachten, beelden en overtuigingen over zwangerschap en geboorte. Sommige hiervan zijn positief en dragen bij aan het hebben van vertrouwen tijdens de zwangerschap en geboorte van je kindje. Maar vaak zijn er kleine of grotere angsten en zorgen.
Tijdens de cursus hypnobirthing ga je daarmee concreet aan de slag en weet je erna ook exact hoe je thuis kunt werken met alle oefeningen. Dit zorg voor heerlijke ontspannen momenten tijdens je zwangerschap en tegelijkertijd veranker je de oefeningen in je lichaam en (onder)bewustzijn. Zo kun je tijdens de geboorte van je kindje alles loslaten en erop vertrouwen dat je, je kunt overgeven aan het natuurlijke proces van geboorte.

WAT HYPNOBIRTHING JOU BIEDT…

 • Een toegankelijke manier om je samen met je partner* voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje
 • Een zeer persoonlijke benadering: uitgangspunt zijn jouw wensen, zorgen, angsten en vragen
 • Vertrouwen en eigen regie leren creëren
 • Gepersonaliseerde hypnose- en ontspanningsoefeningen
 • Gepersonaliseerde ademoefeningen
 • Massage
 • Werken met affirmaties
 • Verschillende materialen waar je zelf thuis mee kunt oefenen
 • Uitleg en inzicht in: hypnose en het (onder-)bewustzijn, het ‘omdraaien’ van zorgen en angsten, het belang van ontspanning, eigen regie houden, de belangrijke rol van de partner, persen en baar-houdingen
 • Exclusieve programma’s in geval van: dreigende inleiding / sluitligging / keizersnede

De cursus hypnobirthing is speciaal ontwikkeld voor koppels.

Zo bereid je je samen als team voor op de geboorte van jullie kindje. Ik geef jullie inzicht in het proces van geboorte en hoe je daar als koppel zelf invloed op kunt uitoefenen. Samen ga je onderzoeken welke manieren bij jullie passen om het natuurlijke proces van geboorte te ondersteunen. Dit zorgt voor een diepere verbinding met elkaar en geeft vertrouwen. Zo ‘reis’ je samen, goed voorbereid naar de komst van jullie kindje.

Zonder partner de cursus hypnobirthing volgen? Dat kan ook!
Wil je meer weten? Ik geef je graag meer inzicht en uitleg! Neem voor meer informatie hierover contact met mij op via 06 54 357 349 of irene@muchamama.nl

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

Ik heb weer vertrouwen in mezelf en het proces gekregen…

Wauw dit was een hele mooie cursus! Zo ontzettend veel uitgehaald en geleerd, maar het belangrijkste is dat ik nu naar de bevalling uitkijk in plaats van er tegenop kijk. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en het proces gekregen, en mijn partner is nu ook veel meer verbonden. De rust van Irene zorgt ervoor dat je helemaal kunt ontspannen en in het moment kunt zijn. Ik ben ontzettend blij dat we deze cursus gevolgd hebben en ik kan het iedereen aanraden.

Floor

We kijken samen dan ook terug op twee hele mooie, waardevolle en zinvolle ochtenden…

Een cursus die we aan alle aanstaande ouders zouden aantraden. Een cursus waarin je als stel de verbinding zoekt en samen aan de slag gaat met een goede geboortevoorbereiding. We kijken samen dan ook terug op twee hele mooie, waardevolle en zinvolle ochtenden. Irene heeft ons op een zeer prettige manier kennis laten maken met zinvolle handreikingen en tools in de voorbereiding op de bevalling. Dit in combinatie met de persoonlijke aandacht, juiste coaching en sfeervolle studio van Irene zorgt ervoor dat we met vertrouwen uitkijken naar het geboorteproces en de tijd daarna.

Elsemiek

Irene is een geweldige coach die inspringt op het moment dat je wat ondersteuning nodig hebt…

Mijn vriend en ik hebben de hypnobirthing cursus gevolgd bij Irene Poell in Weert en kijken hier zeer positief op terug. Irene wist mijn ietwat ongemakkelijke vriend snel te ontdooien en wij hebben in de voorbereiding naar de bevalling toe, veel ondersteuning gehad aan het vertrouwen dat we opgebouwd hebben tijdens de cursus. Dit heeft zeker bijgedragen aan een prachtige bevalling en kraamtijd!

De cursus bevat zeker een theoretisch aspect maar is veelal praktisch ingesteld waarin je aan de gang gaat met je gedachtes, wensen en zorgen. Er is veel ruimte om gesprekken samen met je partner aan te gaan, een diepgang die je wellicht anders niet in was gegaan. Irene is een geweldige coach die inspringt op het moment dat je wat ondersteuning nodig hebt.

Aan te raden voor iedereen, ook voor mensen die geen ervaring hebben met yoga of ontspanningstechnieken.

Anne de Rouw

Dit zorgde voor meer verbinding tussen ons als stel…

De hypnobirthingcursus van Mucha Mama bij Irene Poell zouden we alle aanstaande ouders aanraden. De methode geeft je tools en handreikingen, en geeft tegelijkertijd veel vrijheid in de toepassing hiervan. We kunnen er thuis zelf mee verder en bekijken wat wel en niet bij ons past. Irene geeft de cursus in haar prachtige yogaruimte, waar veel rust heerst. We willen Irene bedanken voor de persoonlijke aandacht, coaching en begeleiding. Vooral bij het doen van de verschillende oefeningen stelde zij de juiste vragen om ons tot de kern te laten komen en te laten inzien wat voor ons belangrijk is. Dit zorgde voor meer verbinding tussen ons als stel en voor meer vertrouwen in het geboorteproces en de tijd daarna.
Hartelijke groet,
Stef en Madelon

Vol vertrouwen de bevalling tegemoet…

Mijn partner en ik volgden de cursus hypnobirthing in Weert bij Irene Poell. We hebben enorm veel geleerd en gaan met een goed gevoel en vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Irene geeft de cursus met veel passie en overgave; wij zouden het ieder koppel aanraden!
Groetjes Bregje

Ze heeft ons heel prettig en liefdevol begeleid door de oefeningen…

Op 12 en 19 augustus hebben wij de Mucha mama hypnobirthing cursus gevolgd bij Irene Poell in Weert. Wij vonden het ontzettend fijne lessen in een ontspannen setting. Het was heel fijn om in een klein gezelschap de cursus te volgen. Hierdoor was er veel interactie en Irene had veel aandacht voor beide stellen. Ze heeft ons heel prettig en liefdevol begeleid door de oefeningen. Ook de oefeningen zelf hebben waardevolle inzichten gebracht en een fijne mindset om met rust en vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Ik zou een cursus bij Irene van harte aanbevelen.
Met vriendelijke groet,
Josje & Isabelle

docente-irene-weertHypnobirthing Weert door Irene

Ik vind de persoonlijke benadering van de MuchaMama hynobirthing methode uniek…het is echt maatwerk. Het sluit aan bij de persoonlijke situatie, doelen en wensen van de deelnemers. Zo kun je heel concreet werken met de thema’s die voor jou van toepassing zijn. Dat maakt deze cursus zo effectief. En het is vooral razend interessant en leuk! Je zult versteld staan hoe machtig je (onder)bewustzijn is. Daar leer je mee ‘spelen’. Écht…alles is mogelijk!
Over Irene
Ik ben Irene Poell en geef hypnobirthing en zwangerschapsyoga in mijn yogastudio in Weert. Toen ik zelf moeder werd (in 2011) was ik ongelooflijk onder de indruk van de transformerende kracht van zwangerschap en geboorte. Ik had me destijds op niets voorbereid en had het geluk om een zeer voorspoedige zwangerschap en magische bevalling te mogen ervaren. En daardoor veranderde ik, vanzelf, op een natuurlijke wijze. Mijn intuïtie werd gewekt en mijn bewustzijn verruimd. Inmiddels geef ik al jaren zwangerschapsyoga en zie ik dit prachtige fenomeen terug bij alle vrouwen die moeder worden. Ik begeleid zwangere vrouwen (en hun partners) op weg naar het ouderschap. Ik leer hen niets, wat ze niet weten…want ik geloof dat alle wijsheid in iedere cel van het zwangere lichaam zit. Maar ik wijs ze de weg naar binnen, zodat ze deze oneindige schat aan kennis kunnen aanboren. En hypnobirthing is een zeer waardevolle aanvulling en verdieping van hetgeen ik al jaren bied. Het is, in mijn ogen, een heel toegankelijke, verrassende, complete en effectieve methode om je als koppel volledig voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Ik had dolgraag zelf de impact ervan in de praktijk ervaren, maar deze kennis kwam voor mij iets te laat. Maar ik deel vol overgave en overtuiging de MuchaMama hypnobirthing methode met aanstaande ouders, omdat ik hen en hun kindje een prachtige geboorte wens, waar ze met volle tevredenheid op terug kunnen kijken.

Hypnobirthing Weert opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Privé opfris cursus In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling. Bel mij: 06- 54 357 349 of stuur mij een mailtje: irene@muchamama.nl Dan plannen we een datum en tijd in. Groepscursus Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting. De kortingscode is: REFRESHER

Privé cursus hypnobirthing met  Irene

 

 

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Irene

Tel 06 54 357 349

E-mail: irene@muchamama.nl

Hypnobirthing in
Weert

Irene Poell
Beekstraat 54
6001 GJ Weert

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven