hypnobirthing docente karin utrecht

Hypnobirthing Utrecht Leidsche Rijn

Hypnobirthing Leidsche Rijn

1 daagse groepscursus
Tijden: 09.30 – 17.00 uur

  • Dinsdag 9 juli 2024
  • Maandag 2 september 2024

1 daagse solo cursus
Tijden: 10.00 – 16.00 uur

  • Maandag 16 september 2024

Hypnobirthing Utrecht Leidsche Rijn cursus door Karin

Leuk dat je overweegt om een cursus Mucha Mama hypnobirthing bij mij in Leidsche Rijn (Utrecht) te volgen. Ik zal je er wat meer over vertellen.

De kracht van de Mucha Mama hypnobirthing cursus ligt in het persoonlijk maken van de hypnobirthing oefeningen. Je leert en oefent samen met je partner verschillende technieken die je kunt gebruiken tijdens je bevalling. Deze oefeningen kan je alleen en samen met je partner toepassen.

Je gaat aan de slag met het loslaten van jouw eigen belemmerende overtuigingen en werkt aan (zelf)vertrouwen, ontspanning en positieve gedachtes voor jouw bevalling.

Je krijgt vooraf al toegang tot de digitale omgeving, waardoor je al wat voorbereidend werk kan doen. Door vooraf al te lezen, te kijken en in te vullen, maak je van die ene cursusdag samen een leerzame dag!

Door deze oefeningen regelmatig te oefenen, merk je dat je jezelf kan helpen om te ontspannen en vertrouwen in jezelf en je lichaam te hebben. Op deze manier helpen de oefeningen ook tijdens je zwangerschap al!

Door deze voorbereiding samen met je partner te doen, geef je hem ook de kans om jou actief te ondersteunen tijdens de bevalling. Hoe fijn is dat? Dat je partner weet hoe hij je kan helpen en ondersteunen om een wee op te vangen, in plaats van alleen je hand vast te houden? In de cursus is ook aandacht voor positieve betrokkenheid van het medisch team (verloskundige/gynaecoloog/etc.) tijdens je bevalling.

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

docente Karin voor hypnobirthing cursussen in Utrecht
Hypnobirthing Utrecht Leidsche Rijn door Karin

Welkom op mijn pagina! Leuk dat je overweegt om een cursus Mucha Mama hypnobirthing bij mij te volgen. Ik zal je er wat meer over vertellen. De kracht van de Mucha Mama hypnobirthing cursus ligt in het persoonlijk maken van de hypnobirthing oefeningen. Je leert en oefent samen met je partner verschillende technieken die je kunt gebruiken tijdens je bevalling. Deze oefeningen kan je alleen en samen met je partner toepassen. Je gaat aan de slag met het loslaten van jouw eigen belemmerende overtuigingen en werkt aan (zelf)vertrouwen, ontspanning en positieve gedachtes voor jouw bevalling. Je krijgt vooraf al toegang tot de digitale omgeving, waardoor je al wat voorbereidend werk kan doen. Door vooraf al te lezen, te kijken en in te vullen, maak je van die ene cursusdag samen een leerzame dag! Door na deze dag de oefeningen regelmatig te oefenen, merk je dat je jezelf kan helpen om te ontspannen en vertrouwen in jezelf en je lichaam te hebben. Op deze manier helpen de oefeningen ook tijdens je zwangerschap al!

Door deze voorbereiding samen met je partner te doen, geef je hem ook de kans om jou actief te ondersteunen tijdens de bevalling. Hoe fijn is dat? Dat je partner weet hoe hij je kan helpen en ondersteunen om een wee op te vangen, in plaats van alleen je hand vast te houden? In de cursus is ook aandacht voor positieve betrokkenheid van het medisch team (verloskundige/gynaecoloog/etc.) tijdens je bevalling.

Over Karin

Sinds 2007 geeft Karin Beumer diverse cursussen voor ouders met jonge kinderen in haar praktijk ‘Dreumeland’. Zoals ze het zelf zegt, geeft ze “yoga, dans en massage van buik tot school”. Ze geeft cursussen voor zwangeren, baby’s, dreumesen, peuters en scholieren. Denk aan cursussen als zwangerschapsyoga, babymassage, dreumes- en peuterdans, kinderyoga, etc. In 2018 heeft ze de opleiding tot Mucha Mama-docente gevolgd, en mooie aanvulling op de
andere cursussen!

Karin is moeder van 2 kinderen (2004/2006) en woont met haar gezin in Leidsche Rijn (Utrecht). Na een pittige eerste bevalling, heeft ze bij haar tweede bevalling zelf ook hypnotherapie gebruikt als voorbereiding op haar tweede bevalling.

“Ik kijk terug op een positieve bevalling, die ik bewust ervaren heb. Ik kon de weeën goed opvangen en werkte hierin fijn samen met mijn man en de verloskundige. De hypnotherapie heeft daar een grote en positieve bijdrage aan gehad.”

Ik hoop jullie te zien in een van de cursussen!

Hypnobirthing Utrecht Leidsche Rijn privé cursus

Willen jullie je samen graag positief voorbereiden op de bevalling, maar liever in jullie eigen huis? Dan kom ik graag naar jullie toe.   Liefs Karin

Hypnobirthing Utrecht Leidsche Rijn opfris cursus

Krachtige opfris cursus als je al een hypnobirthing cursus eerder hebt gevolgd. Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Privé opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 030 26 575 75 of stuur mij een mailtje: karin@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Karin

Tel 030 26 575 75

E-mail: karin@muchamama.nl

Hypnobirthing in
Utrecht
Leidsche Rijn

Dreumeland
parkzichtlaan 140
3544 MN Utrecht

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven