hypnobirthing docente astrid uden

Hypnobirthing cursussen in Volkel (omgeving Uden)

Hypnobirthing in Volkel

1 daagse groepscursus max. 4 stellen per cursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

 • Zondag 21 januari 2024
 • Zondag 25 februari 2024
 • Zondag 7 april 2024
 • Zaterdag 11 mei 2024
 • Zondag 9 juni 2024
 • Zondag 15 september 2024
 • Zondag 20 oktober 2024
 • Zondag 15 december 2024

2 daagse groepscursus max. 4 stellen per cursus
Tijden: 13.00 – 16.30 uur

 • Zondag 1 + 8 oktober 2023
 • Zondag 10 + 17 maart 2024
 • Zondag 14 + 21 juli 2024
 • Zondag 10 + 17 november 2024

Hypnobirthing Volkel cursus door Astrid

Hypnobirthing helpt bij het vergroten van vertrouwen, bij het verminderen van angst en spanning en geeft je het gevoel dat je de controle zelf kunt behouden. Het is een zachte ,liefdevolle methode die je leert de kracht van je gedachten in te zetten om situaties
positiever te ervaren, zodat je later met een beter gevoel erop terug kan kijken.
Tijdens de ontspannen, leerzame en soms lachwekende hypnobirthing cursus gaan we aan de slag met een positieve voorbereiding op jouw/ jullie bevalling. Aan bod komt een stukje over de bevalling, de houdingen en we gaan aan de slag met ademhaling- en ontspanningsoefeningen en affirmaties maken. Het wordt jullie eigen plan rondom de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Jouw/jullie persoonlijke wensen. De cursus is maatwerk omdat elk koppel, elke vrouw en elke geboorte unieke is.
Jouw partner kan zich na de cursus meer betrokken voelen en van toegevoegde waarde zijn tijdens de zwangerschap en de bevalling. Jullie krijgen een oefenboek dat jullie gedurende de dag helemaal personaliseren met veel informatie om thuis mee aan de slag te gaan.

Liefs Astrid

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

Hypnobirthing Volkel door Astrid

Gefeliciteerd, je bent in blijde verwachting! Leuk 

dat je geïnteresseerd bent in de Mucha Mama Hypnobirthing Cursus Uden.

Tijdens je zwangerschap kun je angsten, twijfels en onzekerheden ervaren die betrekking hebben op je bevalling en de tijd daarna. Dit is heel normaal en begrijpelijk.

Zou het dan niet fijn zijn om een gevoel van rust, (zelf) vertrouwen en ontspanning te creëren vanaf nu? Voor jou, je kindje en je (beval) partner.

Ons brein en ons lichaam werken zo mooi samen. Een positieve, vertrouwelijke, rustige en liefdevolle mindset geeft je de kans op een mooie, ontspannen en memorabele bevalling.

Tijdens de cursus ga je aan de slag met makkelijke technieken die de basis ingrediënten zijn voor die mooie, ontspannen en positieve bevalling.
Je kunt de technieken al toepassen vanaf dat je de cursus boekt en ook de periode daarna.

Thuis kies je zelf de momenten uit waarin je oefent en tijdens de lesdag(en) gaan we er verder op in. Ik kijk er naar uit om mijn kennis te delen met jullie.

Over Astrid

Hallo ik ben Astrid uit het mooie Brabantse Uden Moeder van 3 volwassen kinderen en blije oma. Al heel wat jaren werkzaam in de (kraam)zorg en als masseur in mijn eigen praktijk waar ik ook zwangerschapsmassage, kindermassage en babymassage cursus geef.

Waarom wilde ik Hypnobirthing Docent worden?
Als kraamverzorgende en masseur hoor ik vaak vrouwen vertellen over hun zwangerschapsklachten, angsten, onzekerheden en twijfels.

Tijdens bevallingen zag ik partners terug getrokken en soms vol angst en zorgen naast hun partners staan/zitten, zo hulpeloos en machteloos.

Deze vrouwen en partners wil ik graag helpen zodat ze meer kunnen genieten van hun zwangerschap en vol (zelf) vertrouwen en ontspannen hun bevalling beleven, als team.

Mijn tweede bevalling heb ik als verschrikkelijk ervaren. Er werd niet geluisterd naar mij, ik werd niet begrepen, er werd niets overleg en medisch alles voor mij en mijn kind bepaald.

Na deze bevalling wilde ik geen kinderen meer terwijl ik altijd droomde van een groot gezin. Door een gesprek met een kraamvrouw ben ik me gaan verdiepen in mindset en durfde een volgende zwangerschap aan.

Mijn derde en tevens laatste bevalling was thuis, snel, rustig en ontspannen. Precies zoals ik “gevraagd” had.

Ik wil nu graag degene zijn die andere kan begeleiden in hun eigen proces. Zie ik je op een van de cursusdagen?

Hypnobirthing Volkel privé cursus

Willen jullie liever in alle rust met z’n tweetjes goed voorbereiden op de bevalling, in jullie eigen vertrouwde omgeving? Dan geef ik jullie de cursus ook heel graag privé vraag me naar de mogelijkheden.

Liefs Astrid

Hypnobirthing Volkel opfris cursus

Voor diegenen die al eerder een hypnobirthing cursus hebben gevolgd is er de mogelijkheid om een opfriscursus te volgen. Wil je de tijd nemen om je te focussen op deze bevalling en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen meer vertrouwen krijgen en je helemaal voorbereid te voelen. Kom dan samen genieten van de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling.

Er zijn 2 mogelijkheden: privécursus of groepscursus

Privé opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 45 62 07 31 of stuur mij een mailtje: astrid@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: VRAAG DEZE OP BIJ ASTRID

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Astrid

Tel 06 45 62 07 31

E-mail:astrid@muchamama.nl

Hypnobirthing cursus
in Uden

Zorg en welzijnpraktijk Lethas
Antoniusstraat 2
5408 AN Volkel

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven