hypnobirthing docente leonie rotterdam

Hypnobirthing Rotterdam Noord

Hypnobirthing Rotterdam Noord


Tijden: 09.30 – 17.00 uur

  • Binnenkort nieuwe data

Hypnobirthing Rotterdam Noord cursus door Leonie

Wil jij ook een positieve bevalling, waar je met een goed gevoel aan terugdenkt?

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een hypnobirthing cursus gedaan, daardoor besefte ik me wat de invloed is van onze gedachten op de beleving van je bevalling. Door de praktische oefeningen die ik had geleerd toe te passen tijdens mijn zwangerschap en bevalling, heb ik ervaren wat ontspanning en een positieve mindset kunnen doen.

Mijn bevalling was fantastisch en ik gun jou net zo’n positieve bevalling!

Bevallen is een natuurlijk proces en jouw lichaam weet precies hoe te bevallen. Het zijn onze gedachten die dit natuurlijke proces in de weg kunnen zitten. Maar als die gedachten het bevallingsproces in de weg kunnen zitten, kunnen zij dit proces ook ondersteunen…en daar heb jij invloed op.

Jij hebt de controle over je eigen gedachten en misschien lukt het nu nog niet, maar ik kan je dit leren.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten:

– Je hebt angsten, zorgen of twijfels voor de zwangerschap, bevalling of kraamtijd;

– Je denkt dat bevallen pijn hoort te doen;

– Je denkt dat bevallen geen mooie ervaring kan zijn;

– Je merkt dat je veel negatieve gedachten hebt over de bevalling;

– Je wordt beïnvloed door negatieve verhalen van anderen;

– Je bent bang om de controle te verliezen tijdens de bevalling;

En wil jij:

– Weten wat jij en je partner kunnen doen, zodat jullie een positieve bevalling kunnen ervaren?

– Bevallen vanuit vertrouwen in jezelf en je lichaam?

– Je angsten/zorgen rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd loslaten?

– Ontspannen, gefocust en in controle zijn tijdens je bevalling?

– Je lichaam en geest verbinden, zodat jij het natuurlijke bevalproces optimaal kan ondersteunen?

– Van een van de belangrijkste momenten in je leven een mooie herinnering maken?

Tijdens de hypnobirthing cursus geef ik je praktische handvatten, zodat jij je verlangen naar een positieve bevalling werkelijkheid kan laten worden.

Wil jij ook dat jouw bevalling een mooie ervaring is waar je met heel veel liefde en plezier aan terug denkt? Schrijf je dan nu in en hopelijk ontmoet ik jou en je partner tijdens de cursus.

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

De dag heeft onze verwachtingen ook helemaal overtroffen…

De cursus Hypnobirthing van Mucha Mama was erg interessant en ook nog eens heel relaxt!
Leonie nam de hele dag de tijd om ons door alle stappen van Hypnobirthing te nemen aan de hand van voldoende theoretische informatie maar gelukkig ook meer dan genoeg praktische oefeningen. De dag heeft ons verwachtingen ook helemaal overtroffen!
Aan de hand van alles dat Leone ons heeft geleerd kunnen we ons nu samen thuis verder voorbereiding op de bevallingen. De cursus is dan ook zeker een must voor de partners die opzoek zijn naar manieren om hun vrouw te ondersteunen. Daarnaast is het ook gewoon een leuke gezamenlijke activiteit waar je beide veel van zult opsteken!
Wij hadden een lekker kleine groep waardoor we de volledige aandacht van Leonie kregen. Nogmaals bedankt!
Gr Stefanie & Daniël

 

Het was een hele prettige en nuttige cursus voor ons…

In februari hebben we online de hypnobirthing cursus gevold bij Leonie Hoogland en graag geven we even kort onze feedback.
We hadden als stel de mazzel dat het een privé aangelegenheid werd door te weinig aanmeldingen, we vonden het daardoor ontzettend luxe, al die aandacht voor ons!

Het was een hele prettige en nuttige cursus voor ons en de ontspannen, vriendelijke en vrolijke manier van Leonie was heel prettig.
De cursus heeft ons de laatste weken van de zwangerschap erg geholpen met ontspannen en met het samen voelen van hoe we de geboorte tegemoet gaan.
We zijn Leonie dankbaar voor haar hulp en advies en wij voelden ons allebei erg gesterkt in het op onze eigen manier aangaan van de komst van dit nieuwe leven.
Met vriendelijke groeten, Pleuntje en Reinout 

 

Na deze cursus gevolgd te hebben voel ik me beter voorbereid op de bevalling…

Ik vond het een hele nuttige cursus, met veel praktische handvaten en tips. Tijdens de cursus was er genoeg ruimte om aan te geven wat voor ons werkt, waardoor de inhoud heel relevant was. Verder was er een goede balans tussen uitleg/theorie, praktische oefeningen en vragen. Na deze cursus gevolgd te hebben voel ik me beter voorbereid op de bevalling.
Groet, Noortje

 

Oefeningen precies op jou afgestemd…

Samen hebben wij de cursus Hypnobirthing gevolgd. Leonie kwam bij ons thuis en dit voelde direct vertrouwd. Vanwege de naam hypnobirthing vreesden voor mogelijk wat ‘zweverig gedoe’, maar het was een hele praktische en nuttige cursus. De gehele dag is een goede afwisseling van oefeningen en theorie.

Leonie is een fijne, nuchtere docent die heel goed zorgt dat de oefeningen precies op jou zijn afgestemd. Nu we deze cursus hebben gevolgd, kijken we met vertrouwen naar de bevalling en staan we er met positieve mindset in.
Bedankt!! Patsy en Pepijn

hypnobirthing docente leonie rotterdam
Hypnobirthing
Rotterdam Noord door Leonie

Om mij heen hoor ik regelmatig stellen die opzien tegen de bevalling, terwijl dit echt niet nodig is. Dit triggerde mij om de opleiding tot hypnobirthingdocent te volgen. Iedereen moet toch de mogelijkheid hebben om door middel van praktische oefeningen en tips een positieve bevalling te ervaren?

De kracht van hypnobirthing is dat het focust op de invloed van de mindset tijdens de bevalling. Bevallen is een natuurlijk proces en je lichaam weet precies wat het moet doen. Het zijn onze gedachten die dit proces vaak in de weg zitten. Als je angst ervaart, kan je lichaam de bevalling tegenwerken. Door je geest te ontspannen, kan je lichaam volledig natuurlijk zijn werk doen. Het mooie is dat iedereen dit kan leren! Tijdens de cursus geef ik jullie tips en tools, die ervoor zorgen dat je gedachten dit natuurlijke proces juist kunnen ondersteunen. Ook voor de bevallingspartner is hier een grote rol weggelegd, zodat de bevalling teamwork wordt.

De cursus is heel praktisch, jullie gaan direct met de oefeningen aan de slag en passen ze volledig naar persoonlijke behoefte aan. Na afronding van de cursus hebben jullie de juiste handvatten om thuis verder te oefenen. Met als doel, een mooie positieve bevalling waar je vol vertrouwen naar uitkijkt en achteraf met een fijn gevoel aan terug denkt

Over Leonie

Ik ben Leonie, 35 jaar, vijf jaar gelukkig getrouwd en inmiddels bijna drie jaar moeder van twee hele leuke dochters (een tweeling). Na mijn studies geneeskunde en zorgmanagement ben ik projectmanager geworden in de zorg. Ik word gelukkig als ik andere mensen kan helpen. Als hypnobirthingdocent kan ik ervoor zorgen dat anderen ook zo’n fijne en positieve bevalling ervaren als ik.
 
Tijdens mijn zwangerschap van mijn twee dochters, hebben mijn man en ik zelf de hypnobirthingcursus gevolgd. Ik was niet heel angstig, maar ik keek ook niet uit naar de bevalling. Ik dacht meer, dat hoort erbij en dat moeten we nou eenmaal doorstaan. Toen ik over hypnobirthing las, kwam het besef dat het niet iets is wat je moet doorstaan, maar dat het ook een hele mooie, fijne ervaring kan zijn. En wie wil nou niet dat één van de belangrijkste momenten in je leven ook een mooie, positieve ervaring is? Na de cursus keken we beiden met veel vertrouwen uit naar de bevalling. En het heeft geholpen, ondanks dat mijn ziekenhuiskamer vol stond met artsen en het tijdens de bevalling niet heel goed ging met één van mijn dochters, was het een fantastische beleving. Een ervaring die ik iedereen gun. Ik ben ervan overtuigd dat de technieken die wij tijdens de hypnobirthingcursus hebben geleerd hier mede aan hebben bijgedragen.

Hypnobirthing Rotterdam Noord privé cursus

Vinden jullie het fijner om de cursus privé in jullie eigen omgeving te volgen, dat kan. De privé cursus geef ik bij jullie thuis, zodat jullie je optimaal kunnen ontspannen. Een hele dag met zijn tweeën stilstaan bij de komst van jullie kindje.

De cursus heeft dezelfde inhoud als de groepscursus, maar doordat ik me volledig op jullie kan focussen, kunnen we nog dieper ingaan op jullie persoonlijke situatie.

Het is een dag vol met praktische oefeningen, zodat jullie precies weten wat je tijdens de bevalling kan doen om ontspannen te blijven en te focussen op een positieve beleving. Daarnaast leer ik jullie hoe je je angsten en zorgen kan loslaten en je vertrouwen kan vergroten.

Willen jullie graag een hypnobirthing cursus bij jullie thuis en wonen jullie in de omgeving van Rotterdam? Neem dan contact met mij op om een afspraak te plannen voor een datum op zaterdag of zondag.

Liefs Leonie

 

Hypnobirthing Rotterdam Noord opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

 

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 13 03 55 05 of stuur mij een mailtje: leonie@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Leonie

Tel 06 13 03 55 05

E-mail:leonie@muchamama.nl

Hypnobirthing
Rotterdam Noord

MiraMira
Zaagmolenstraat 94B
3035 HE Rotterdam

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top