hypnobirthing docente jenny roermond

Hypnobirthing Roermond

Hypnobirthing in Roermond

Ik geef jullie graag persoonlijke begeleiding via een privé cursus.

Hypnobirthing cursus door Jenny

Wat mag je verwachten?

Een leuke dag, live of online, waarin er aandacht is voor jullie zorgen en wensen omtrent de bevalling. Een positieve draai. Samen oefenen met ontspanning en vertrouwen door middel van zelfhypnose. Technieken voor tijdens de weeën: ademhalingstechniek, massagetechnieken, positieve affirmaties, inspiratie voor het geboorteplan, bevalhoudingen. Een uitgebreid oefenboek als naslagwerk en een e-book en audio’s ter ondersteuning om je ontspanning en vertrouwen zoveel mogelijk te verdiepen. Ondersteuning en mogelijkheid tot vragen stellen tot aan jullie bevalling! Na de cursus voel je je positiever en krachtiger wat doorstroomt naar en tijdens de bevalling!

Boek je een groepscursus bij mij, dan…

…voelen jullie je een krachtiger team met meer dan genoeg handvaten voor jullie mooiste bevalling! Hoe fijn is het dat jij en je partner volledig op elkaar zijn afgestemd met tijdens de bevalling! Dat is het mooie aan de hypnobirthingcursus, jullie leren technieken die je kunt toepassen tijdens de weeën, maar dat het ook oké is als je het even alleen wilt doen. Ik vind het belangrijk dat je weet dat het lijntje tussen vertrouwen en spanning tijdens de bevalling heel dun is en dat jullie met de tools en technieken die je in mijn cursus leren, altijd terug kunt naar het vertrouwen en de ontspanning. Ook als de bevalling anders loopt dan verwacht, geven ze aan dat ze veel aan de cursus hebben gehad. Het zit hem vooral in de verandering van mindset die doet vertrouwen!

We voelden ons meteen op ons gemak bij Jenny…

We zijn in verwachting van ons eerste kindje en wilden ons graag goed voorbereiden op de bevalling. Toen we informatie opzochten via het internet, kwamen we al snel uit bij Jenny. Haar visie op bevallen (een positieve ervaring en dat vrouwen ervoor gemaakt zijn) sprak mij (Floor) meteen aan. We hebben een privé cursus aan huis gevolgd, verspreid over twee dagdelen. We voelden ons meteen op ons gemak bij Jenny. Jenny is een fijn en rustig persoon, waar je jezelf bij kunt zijn. Dat merkte ook onze kat, die normaal gesproken in het begin erg verlegen is maar zich nu toch snel liet zien 😉

Tijdens de cursus hebben we naast concrete oefeningen voor tijdens de bevalling, ook goede gesprekken gevoerd over verwachtingen, angsten en zorgen. Voor ons was dit heel waardevol. Het is fijn om concrete tips te krijgen waar je mee aan de slag kunt en waar je op terug kunt vallen tijdens de bevalling, ook dankzij het naslagwerk dat je mee krijgt.

Jenny, we willen je oprecht heel erg bedanken. We hopen jouw tips goed toe te kunnen passen tijdens het bijzondere moment waarop we onze kleine gaan ontmoeten.
Groet, Floor en Bart

Jenny, bedankt voor je inzet en coaching…

“mijn man en ik hebben voor onze tweede bevalling bewust gekozen om een hypnobirthting cursus te volgen om er na een eerste minder prettige ervaring ons nu heel anders voor te bereiden op de komende. Onze geboortecoach Jenny op den Camp heeft de cursus in een dag bij ons thuis gegeven en ik vond dit een heel fijne ervaring. Ten eerste qua tijd, het is maar één dag, het is thuis in de vertrouwde omgeving waardoor ik me goed op mijn gemak voelde en makkelijk in de ontspanningsfase kwam voor de oefeningen. Na onze cursus dag hebben we een boekje meegekregen om de oefeningen regelmatig te blijven oefenen. Dit is ook erg fijn omdat ik merk dat dit mij ontspannen maakt tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap. Mijn man heeft een hele actieve rol tijdens het uitvoeren van de oefeningen, dit vinden wij allebei erg fijn omdat we er voor ons gevoel echt als een team samen ingaan. Na onze eerste ervaring was mijn vertrouwen om een positieve ervaring te maken van een bevalling laag, dankzij deze cursus en oefeningen heb ik een stuk meer vertrouwen in mezelf, mijn partner en ons kindje gekregen dat we hier samen een mooie ervaring van kunnen maken. Jenny bedankt voor je inzet en coaching, je hebt ons verhaal gehoord en ook nog tips gegeven voor extra steun en begeleiding.”

Ze luistert écht, denkt goed mee en neemt de tijd….

In januari 2022 hebben we twee persoonlijke hypnobirthing sessies met Jenny op den Camp gehad. We hebben haar ervaren als een zeer bekwame, enthousiaste en tegelijkertijd rustige coach. Ze luistert écht, denkt goed mee en neemt de tijd. Ze is vriendelijk en open en communiceert op een prettige, duidelijke manier. Ook geeft ze veel vertrouwen, mede door de vele ervaring en kennis die ze heeft.
Martine en Dirk

Niet te zweverig en met handige tips & tricks…

Hele fijne cursus, niet te zweverig. Handige tips & tricks waar je wat aan hebt en waar je zelf iets mee kan. Ik had de cursus bij Jenny, een hele fijne vrouw met aandacht voor een ieder persoonlijk!
Inge

Je bent een team…..

In december hebben wij de cursus gevolgd bij Jenny. Het was bij ons thuis, waardoor de setting al heel ontspannen was. Ook het contact met Jenny verliep heel makkelijk, waardoor wij ons snel op ons gemak voelde. Dit was erg fijn bij de oefeningen, die soms even wat wennen zijn. In de cursus hebben we vooral ervaren hoe fijn het is om dit samen met elkaar te doen, je bent een team. Ook is het fijn om je zorgen te delen en deze om te zetten in iets positiefs. Soms spelen deze zorgen nog wel eens op en dan hebben we genoeg tools om deze weer om te zetten. De oefeningen helpen je om te vertrouwen op jezelf, uit de situatie te gaan en te ontspannen. Wat ons betreft een echte aanrader om je voor te bereiden op de bevalling!
Denise

We dachten dat het te zweverig was…..

Jenny kwam de cursus bij ons geven, waar we een fijne klik mee hadden. We wisten beide niet wat we konden verwachten bij de hypnobirthing cursus. Eerlijk gezegd hadden we beide dat het misschien wel “te zweverig” voor ons zou zijn. Dus best sceptisch. Ik had zelf vanuit andere gehoord dat het een leerzame cursus voor aanstaande moeders én vaders zou zijn. We hebben beide veel geleerd over wat bij mij past in te kunnen ontspannen, ademhaling en mijn partner beter wel én niet kan doen in de bevalling. Ook zorgen eerden grotendeels weggehaald door hier dieper op in te gaan. Het was wel een lange dag, maar zeker ook nodig.

docente-jenny-roermond

Hypnobirthing Roermond door Jenny


Ik heb met enorm veel plezier al heel veel Mucha Mama hypnobirthing cursussen mogen geven op locatie in Roermond, privé bij mensen thuis door heel Limburg en online door heel Nederland. Dankbaar voor de mooie geboorteverhalen van stellen die hun bevalling als positief hebben ervaren dankzij de tools en de technieken die ze geleerd en geoefend hebben.

Het is mijn missie om meer positiviteit rondom bevallen te brengen. Daarom ben ik naast mijn werk als geboortecoach en hypnobirthing docente de podcast Bevallen de Sunny Side op Spotify begonnen waarin vrouwen hun positieve, inspirerende, veelal niet-perfecte bevallingsverhalen delen. Leuk om te luisteren en laat je inspireren voor je eigen aankomende bevalling.

Over Jenny

Tijdens mijn eigen droombevalling heb ik ervaren dat bevallen vooral heel veel mindset is en dat daar juist de kracht zit. Het gaat niet om de perfecte bevalling, maar om een bevalling waarbij je je mentaal en lichamelijk sterk voelt, kan meebewegen met wat er komen gaat en dat je weet wat je kunt doen als je je focus of het vertrouwen even verliest. Met de mindtools, technieken, oefeningen en kennis uit de hypnobirthing cursus heb je een hele fijne, waardevolle voorbereiding op jouw mooiste bevalling. What the mind believes, the body achieves!

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan voor een van mijn cursussen, samen met je partner of alleen

Hypnobirthing Roermond privé cursus

Tijdens een privécursus is er…

…volledige aandacht voor jullie deze dag waarbij ik in de regio Roermond, bij jullie thuis de cursus geef. Lekker ontspannen in jullie eigen omgeving en oefenen op jullie eigen bank. We gaan dieper in op jullie zorgen en twijfels rondom de bevalling en ik help om er een positieve draai aan te geven. Op het einde van de dag hebben jullie echt het gevoel dat je meer dan genoeg handvaten hebt voor jullie mooiste bevalling.

Bel mij: 06 52 56 34 94 of stuur mij een mailtje: jenny@muchamama.nl

Hypnobirthing Roermond opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Privé opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.

Bel mij: 06 52 56 34 94 of stuur mij een mailtje: jenny@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus

Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.
De kortingscode is: REFRESHER

Hypnobirthing Roermond solo cursus

Kies je voor mijn Solo cursus, dan…
…ga je aan de slag met het vergroten van je kracht en macht als vrouw om jouw kindje te baren. Jij bent het instrument, de bevalling gebeurt in jou en daarom vind ik de hypnobirthing solocursus zo enorm krachtig. Je focust op jezelf, hoe je de ontspanning en het vertrouwen in jezelf vindt maar we bespreken ook wat je mag doen om jouw wensen en grenzen kenbaar te maken. Je leert makkelijke, effectieve handvaten voor tijdens de weeën, in je kracht! Ook krijg je twee pagina’s met tips in het oefenboek voor je (geboorte)partner.

Op afspraak

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Jenny

Tel 06 52 56 34 94

E-mail: jenny@muchamama.nl

Hypnobirthing
Roermond Locatie

Julianalaan 50
60420 JH Roermond

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven