hypnobirthing logo

Hypnobirthing Puttershoek,
Dordrecht en Hoogvliet

prijs hypnobirthing cursus voor stellen

Hypnobirthing Dordrecht

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

 • Zondag 31 juli 2022
 • Zondag 28 augustus 2022
 • Zondag 16 oktober 2022
 • Zondag 13 november 2022
 • Zondag 11 december 2022

Hypnobirthing Hoogvliet

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

 • Zondag 17 juli 2022
 • Zondag 14 augustus 2022
 • Zondag 2 oktober 2022
 • Zondag 30 oktober 2022
 • Zondag 27 november 2022
 • Zondag 18 december 2022

 

Hypnobirthing Puttershoek, Dordrecht en Hoogvliet cursus door Jolanda

Zomaar een dag waarop ik hypnobirthing geef in Puttershoek, Dordrecht of Hoogvliet.

Bij ontvangst op de locatie bij mij thuis in Puttershoek of op mijn locatie in Dordrecht of Hoogvliet gaan we elkaar leren kennen. Ik vertel iets over mezelf en wil ik graag weten met wie ik te maken heb. Ik vind het fijn om de papa en de mama en hun ongeboren zoon/dochter te leren kennen. Ik vraag altijd waarom ze de keuze hebben laten vallen op hypnobirthing. Hieruit kan ik vaak al opmaken waar de angsten, zorgen of twijfels liggen. Ik laat ze weten dat het geen saaie dag gaat worden en dat ze met elkaar een drukke dag krijgen. Niet alleen de papa en de mama maar ook de kleine. Hoe dit komt? Papa neemt mama 3 x de diepte van de ontspanning in en een ontspannen mama krijgt ruimte in haar buik waardoor hun zoon/dochter zich vrij voelt om te bewegen. Verder leg ik ze uit hoe deze dag er uit gaat zien en dat er ruimte is om tussen elke oefening even de tijd te nemen om nader tot elkaar te komen. Bij hypnobirthing is het belangrijk dat niet alleen de vrouw ontspant maar zeker ook de man. Als de man zich fijn voelt dan kan hij dit ook overbrengen op de vrouw.

Wat ik ook belangrijk is dat ze weten dat je hypnobirthing voor je zelf doet. Ik ben op deze dag de hypnobirthing docente die ze begeleid maar uiteindelijk moeten ze het samen doen.  Daarin geef ook aan dat dit ook zo is bij de bevalling. Je doet dit met elkaar. Papa, mama en het ongeboren kindje. In verbinding staan met elkaar.

Het ochtend programma bij hypnobirthing is veel oefenen, doen en ervaren en in de middag gaan we eerst als stel(len) ontspannen en dan veel met elkaar doornemen om uiteindelijk het geleerde in de praktijk te brengen.  

Belangrijk is om de tijd voor elkaar te nemen. Te luisteren naar elkaar, elkaar te vertrouwen en er zin in krijgen om je zoon/dochter te gaan ontmoeten.

Het mooiste wat ik, als hypnobirthing docente, van de klant mag ontvangen is dat ik aan het einde van de dag hoor dat ze er zin in hebben om te gaan bevallen. Dat geeft mij het gevoel dat ik, als hypnobirthing docente,  er alles aan heb gedaan dat ze vol vertrouwen naar de bevalling toe gaan.

Bevallen is een feestje, het is de geboorte dag van je zoon/dochter

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Jolanda

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

 ★ ★ ★ ★ ★ 

We gaan mede dankzij deze cursus én Jolanda met vertrouwen de bevalling tegenmoet!…..

24 oktober 2021 hebben wij een cursus hypnobirthing ontvangen van Jolanda de Haas.

Wij hebben de cursusdag ervaren als een fijne, informatieve dag. Jolanda nam de tijd om alles met ons door te nemen en oefeningen te doen. Ook het werkboek was erg praktisch en fijn als naslagwerk. Door haar relaxte en ‘down-to-earth’ benadering voelde we ons meteen op ons gemak. We gaan mede dankzij deze cursus én Jolanda met vertrouwen de bevalling tegenmoet!

Matthijs & Stefanie

 

 ★ ★ ★ ★ ★ 

We zijn heel dankbaar voor de sessie met Jolanda en zouden dit aan iedereen aanbevelen!…

Wij hebben op 25 september een cursus hypnobirthing gehad van Jolanda. Het was een hele fijne dag waar we beiden veel aan gehad hebben. Er waren voorheen best wat zorgen, die ik aan het eind van de dag niet meer had. Tot op dit moment (4 weken verder) voel ik me veel krachtiger en met meer zelfvertrouwen. Dit geldt ook voor m’n partner. Hij had voor de 25e het idee: ‘ik kan niet zoveel doen’, maar dat gevoel is erna weggegaan. Hij is erg in z’n kracht gezet.

We zijn heel dankbaar voor de sessie met Jolanda en zouden dit aan iedereen aanbevelen!

Groeten, Wellinton & Jorijn

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Wij hebben ongelooflijk veel aan de cursus gehad…

Hoi Jolanda,

Afgelopen vrijdagmorgen is onze dochter Liselotte Josephina geboren. Thuis in bad met muziek en kaarsen, binnen 5 uur zonder hechtingen of veel bloedverlies.

Wij hebben ongelooflijk veel aan de cursus gehad. Ondanks dat het zwaar was is het goed te doen geweest maar ik weet zeker dat dit niet zonder de cursus was gegaan!

De verloskundige vroeg nog waar ik de cursus had gevolgd om deze aan andere aan te raden.

Sarah en Freek

docente-jolanda-puttershoek

Hypnobirthing Puttershoek, Dordrecht en Hoogvliet door Jolanda

De hypnobirthing cursus is in eerste instantie bedoeld om met jullie samen te werken naar een ontspannen bevalling. Leren je lichaam te volgen en je geest te ontspannen. Maar niet alleen bij de bevalling kun je deze techniek toepassen maar ook in andere situaties. Ik heb het toegepast bij de tandarts want telkens als ik in de stoel bij de tandarts zat, zei ik dat ik nog liever zou willen bevallen. Mijn angst voor de tandarts, die in de jaren had opgebouwd, heb ik door middel van hypnobirthing technieken toe te passen aangepakt en het werkte, het werkte echt. Ik heb nog nooit zo ontspannen een behandeling bij de tandarts ondergaan. Wat was ik opgelucht.

Over Jolanda

Als ik aan mijn eerste bevalling denk, 26 jaar geleden, dan heb ik het gevoel dat ik volgens de methode van hypnobirthing ben bevallen. Je had toen nog geen internet, waar je op YouTube bevallingen kon bekijken, dus had ik ook geen idee wat mij te wachten stond. Mijn verloskundige was een lieve vrouw, die de leeftijd had dat ze ook mij op de wereld had kunnen zetten. Zij gaf mij het gevoel dat een bevalling een heel natuurlijke gebeurtenis is. Ze was zo liefdevol, zorgzaam en rustig en zo heb ik ook mijn bevalling ervaren. Wat een mooie vrouw was dat. Ik heb het gevoel dat ik volgens de hypnobirthing methode ben bevallen ook al bestond dat toen nog niet.

“De tijden zijn veranderd en gelukkig veranderen wij mee”

Graag wil ik met jullie kennis maken om mijn enthousiasme over hypnobirthing over te brengen en jullie hiermee voor te bereiden op een liefdevolle, gezamenlijke en rustige bevalling. Ik kijk er naar uit om met jullie samen deze mooie dag te gaan beleven en hopelijk snel tot ziens.
Lieve groet, Jolanda de Haas

Hypnobirthing Puttershoek, Dordrecht of Hoogvliet privé cursus

Boek je bij mij een privé cursus hypnobirthing dan  kom ik lekker bij je thuis. Vertrouwd in je eigen omgeving. Ook hier neem ik de tijd om elkaar even te leren kennen. Het mooie is dat mijn aandacht, als hypnobirthing docente,  volledig op jullie gericht is. Ik zal jullie deze dag het gevoel geven dat het echt om jullie gaat.

We betrekken ook je zoon/dochter er meer bij. Ook je zoon/dochter zal zich op deze dag meer laten horen. Papa en mama zullen meer met elkaar in verbinding komen. Een mooie start voor een liefdevolle bevalling. Heel intiem 1 team.

We starten de dag om met elkaar op reis te gaan. Als we op reis gaan zijn we vrolijk, ontspannen en gelukkig en zo wil ik deze dag met jullie doorbrengen.

Jullie richten je in de ochtend op de oefeningen om naar de diepte van de ontspanning te gaan. Na iedere oefening is er ruimte om te lachen, te huilen, te zwijgen, te praten en te knuffelen met elkaar.  

In de middag zal ik jullie uitnodigen om je heerlijk vrij te voelen in je eigen huis en zal ik jullie samen naar de diepte van de ontspanning brengen door een mooie meditatie aan jullie voor te lezen. Ik noem het ook altijd even het uitbuikmoment.

Daarna gaan we ons richten op het middagprogramma zullen we nog veel mooie hypnobirthing ervaringen hebben. Aan het einde van de dag gaan we het geleerde, wat jullie tijdens deze hypnobirthing dag hebben geoefend,  in de praktijk brengen. Wat dan een hele mooie ervaring zal zijn en wat jou het vertrouwen zal geven om ontspannen naar de bevalling toe te gaan.

Ik heb altijd het gevoel dat, ondanks dat ik niet bij de bevalling er bij zal zijn, ik er toch een beetje bij ben. Al is het maar door dat wat we hebben besproken jullie het vertrouwen heeft gegeven. Dat is wat we kunnen bereiken doordat ik jullie als hypnobirthing docente alle aandacht heb kunnen geven.

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Jolanda

 

Hypnobirthing Puttershoek, Dordrecht of Hoogvliet opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

 

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 41 49 94 94 of stuur mij een mailtje: jolanda@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Jolanda

Tel 06 41 49 94 94

E-mail: jolanda@muchamama.nl

Hypnobirthing
Dordrecht

Melkpoortje 1
3311 TG Dordrecht

Hypnobirthing
Hoogvliet

Stelle 36
3191 KE Hoogvliet

Scroll naar top