hypnobirthing docente nienke lelystad

Hypnobirthing Lelystad

Hypnobirthing Lelystad

Ik verzorg momenteel alleen privé cursussen, vanuit je eigen huis waar ik jou/jullie begeleidt richting een positieve bevalling.
Bel mij voor meer info en vragen. 


Groepscursussen in de Buurt van Lelystad:

Hypnobirthing Harderwijk

Hypnobirthing Utrecht

Hypnobirthing Amersfoort

Hypnobirthing Apeldoorn/Twello

1 daagse solo groepscursussen Twello
Tijden: 10.00 – 16.15 uur (zonder partner)

Hypnobirthing Apeldoorn/Twello

Hypnobirthing Lelystad cursus door Nienke

Een cursus hypnobirthing in Lelystad brengt jullie het volgende:

Liefs Nienke

deskundigheid & warmte  persoonlijke aandacht voor jou liefdevol

Nienke heeft ons fijn begeleid en goed geholpen…

Mijn man en ik hebben de hypnobirthing cursus gedaan i.c.m. een dag thuis 1-op-1 begeleiding van Nienke. Ik was al wel bekend met de werking van bijvoorbeeld visualisaties, affirmaties en ademhalingstechnieken, maar was heel erg benieuwd naar hoe we ze nog persoonlijker konden maken en dus nog specifieker voor onze eigen situatie. Voor de cursusdag heb ik de online hypnose- en affirmatiesessies gemiddeld 4x per week geluisterd. Tijdens de cursusdag heeft Nienke ons heel fijn begeleid en goed geholpen met het zoeken en ontmantelen van (onbewuste) angsten. Ook deze hebben we daardoor kunnen transformeren, wat voor mij echt de privedag een toegevoegde waarde gaf. De oefening met de ademhaling en het ijsblokje deed ook heel veel voor mijn zelfvertrouwen, omdat het verschil in pijnbeleving zo immens was! Aan het einde van de dag bruiste ik van energie en vertrouwen en dat blijft me nog steeds bij. Ik kijk oprecht uit naar de bevalling met het idee dat mijn lichaam, kindje en ik het samen gaan fixen. Ik stond op zich al wel neutraal t.o.v. de bevalling (i.p.v. angstig), maar deze verandering had ik niet ook nog verwacht: wie had dat gedacht, de bevalling als een liefdevolle, intieme gebeurtenis om naar uit te kijken! Muchamama en in het bijzonder ook Nienke: enorm bedankt!

 

Ik heb alles op eigen kracht kunnen doen door jouw cursus…

Het is niet een bad bevalling geworden maar alsnog een droombevalling in het ziekenhuis.
Ik heb alles op eigen kracht kunnen doen door jouw cursus, wat hebben wij daar beiden echt super veel aan gehad! We bleven allebei zo rustig en zaten helemaal in onze bubbel.

Alles is alsnog gegaan zo als wij wilden alleen dan in het ziekenhuis, de affirmaties hebben mij zelfs bij de bevalling nog geholpen om weer even rustiger te worden toen de weeen heftiger werden en bryan heeft mij zo goed gesteund met ademhalen schouders en kaak ontspannen echt niet normaal zo goed!

Ik wil je daarom nogmaals bedanken voor de cursus en wat ben ik blij dat wij de cursus gevolgd hebben.

En met mij gaat ook alles goed, voel me echt heel goed en alles gaat ook goed.
Groetjes, Bryan en Reny

 

Echt een aanrader…

Ontzettend fijne dag gehad. Omdat dit voor ons allemaal nieuw is was het erg prettig om zo veel informatie te ontvangen en ons mentaal alvast voor te bereiden. De oefeningen die wij naderhand hebben gekregen herhalen wij meerdere malen per week. Echt een aanrader!
Laura

 

Ik ben een trotse mama…

Nienke heeft ons erg fijn geholpen. Ze kwam bij ons thuis en heeft ons de hele dag tips en tools gegeven.

Ik kijk terug op een heftige bevalling, maar ik ben wel enorm trots op mijn lichaam en op mijn verhaal. De borstvoeding loopt inmiddels als een trein! Ik ben een trotse mama.
Dank je wel voor de begeleiding. Lisa

Nienke-profiel-hypnobirthing
Hypnobirthing Lelystad
door Nienke

Wil jij ook bevallen met vertrouwen?

Kom dan samen met je partner of alleen naar de cursus Hypnobirthing Lelystad. Het is een praktische en nuchtere variant van hypnobirthing en goed te vertalen naar de praktijk.

Je leert krachtige technieken waarmee je de vele uitdagingen van je
zwangerschap, de bevalling en de periode erna met vertrouwen kan
omarmen.


Een positieve zwangerschap

Hypnobirthing Lelystad omvat alle technieken die je gebruikt om ontspannen en gefocust te bevallen. Technieken die je ook bij andere spannende of lastige momenten kan gebruiken. Win-win!

De laatste fase van mijn eerste zwangerschap was geen feestje. Ik eindigde op bed in de woonkamer en door een stuitligging werd mijn eerste kindje met een keizersnee geboren. Daarom wilde ik het bij mijn tweede zwangerschap anders.

Na een zoektocht op internet kwam ik bij de hypnobirthing Mucha Mama-methode terecht. Wat de methode voor mij betekende? Een hele fijne tweede zwangerschap, bevalling en de periode erna. WOW! Het heeft mij zoveel vertrouwen gegeven dat ik die kennis nu deel met andere toekomstige mama’s en papa’s.


Praktische info en tools voor jou

In de cursus krijg je praktische informatie en waardevolle oefeningen, die je alleen of met je partner kan doen. Je krijgt een Nederlandstalig e-book en toegang tot luistersessies en andere handige info, die je via je eigen account kan downloaden. Op de fysieke cursusdag, op locatie of online, stem je de oefeningen af op jouw situatie. Er is geen moeten: je gebruikt de technieken waar jij je lekker bij voelt.

Over Nienke

Voor mij persoonlijk maakte deze cursus een wereld van verschil. AL snel had ik veel minder bekkenpijn en gingen de krukken aan de kant.
Ik kon zelfstandig blijven functioneren en ik voelde mij weer energiek. En hoe fijn; ik had een natuurlijke bevalling en de borstvoeding kwam direct goed op gang. Ik legde zelf mijn pasgeboren kindje aan de borst – WOW.
Mijn eigen positieve en krachtige ervaring met de hypnobirthing Mucha Mama-methode gun ik jullie ook.

Doe je mee?

Hypnobirthing Lelystad privé cursus

Willen jullie je samen graag positief voorbereiden op de bevalling, maar liever in jullie eigen huis? Dan kom ik graag naar jullie toe. Door deze cursus privé in je eigen woning te volgen, kun je vaak nog beter tot de kern komen. 

Liefs Nienke

 

Hypnobirthing Lelystad opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 58 81 14 05 of stuur mij een mailtje: nienke@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Nienke

Tel 06 58 81 14 05

E-mail: nienke@muchamama.nl

Hypnobirthing
Lelystad

Praktijk Beker
Kempenaar 01-34
8242 BA Lelystad

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top