hypnobirthing hellevoesluis

Hypnobirthing Hellevoetsluis

Hypnobirthing in Hellevoetsluis

Privé cursus
Op afspraak

Voor groepscursussen:

Alle locaties in NL

In de buurt:

Rotterdam Centrum

Hypnobirthing Hellevoetsluis cursus door Carla

Wil jij je ook goed voorbereiden en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan?

Liefs Carla

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

De hele bevalling was ik in controle…..

Deze cursus heeft mij en mijn man fantastisch geholpen om ontspannen, gefocust en vol vertrouwen onze tweede bevalling in te gaan. Carla, nogmaals ontzettend bedankt. Je hebt ons op een hele fijne manier begeleid en voorbereid op een ervaring waar ik met heel veel trots op terug kan kijken. De hele bevalling heb ik het gevoel gehad dat ik in controle was en onze zoon is zeer vlot en zonder medische pijnbestrijding of ingrepen geboren.
Maaike

Een hele fijne en waardevolle voorbereiding…

Op twee zaterdagochtenden hebben wij een ontzettend fijne Hypnobirthing cursus gevolgd bij Carla de Pijper. Carla kwam bij ons thuis, wat heel fijn was omdat je dan lekker in je eigen omgeving aan de slag gaat. Tijdens de cursus hing er een fijne en ongedwongen sfeer en alles kon besproken worden. Carla nam echt de tijd voor ons en zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelde. Al met al een hele fijne en waardevolle voorbereiding op de bevalling, zowel voor de vrouw als voor de man!

Femke & David

Mooie ervaring en samen veel gelachen…

Wij hebben twee hele fijne en leerzame zaterdag-ochtenden met Carla doorgebracht. Ze brengt het cursus materiaal op een rustige en persoonlijke manier, neemt de tijd om oefeningen persoonlijk te maken, hielp mij met ontspannen, en maakt alles bespreekbaar. Het was een hele mooie ervaring en voorbereiding voor samen waarin we ook veel met Carla gelachen hebben. De cursus heeft ons vertrouwen gegeven in de komende bevalling en we kijken uit naar de komst van onze baby!
Groeten, Cornalijn

Angst naar bevalling is afgenomen…

Via Mucha mama de cursus hypnobirthing gevolgd met mijn partner. Erg fijn begeleid door Carla en flexibel in het plannen van een afspraak werkte voor ons erg fijn. In verband met Corona waren dit 2 dagdelen thuis. Goede handvaten meegekregen en voldoende materiaal om thuis ook door te gaan en te oefenen. Angst naar bevalling is afgenomen. Onwijs bedankt Carla!

carla-hypnobirthing-docent-hellevoetsluis
Hypnobirthing Hellevoetsluis door Carla

Allereerst van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie kindje! Superleuk dat jullie een cursus Hypnobirthing overwegen.

Hypnobirthing is niet zweverig

Tot voorjaar 2018 had ik me nooit verdiept in Hypnobirthing. Hypnose klonk mij altijd zweverig in de oren. Ik kwam een leuk artikel tegen van Mucha Mama Hypnobirting en wilde meer informatie. Na een fijn telefoongesprek met Helianthe raakte ik zo enthousiast dat ik besloot de opleiding te gaan volgen. De manier van denken sloot zo mooi aan bij al het andere wat ik doe en hoe ik in het leven sta. Hypnobirthing is helemaal niet zweverig, het is juist hartstikke logisch!

Bevallen samen met je partner

Ik gun elke zwangere en elke partner het gevoel van positief de bevalling in te kunnen gaan, vertrouwen te hebben in je eigen lichaam, te kunnen ontspannen. het op een fijne en liefdevolle manier beleven van de mooiste ervaring in je leven… het krijgen van een kindje… jullie lieve kindje!

Hopelijk tot ziens op een van mijn cursussen.

Lieve groet, Carla

Over Carla

 

Mijn naam is Carla de Pijper-Bezuijen en ik ben getrouwd met Leo. Samen hebben wij 3 prachtige kinderen (2002, 2004 en 2008). Tijdens mijn 1e bevalling was ik vooral bang en vocht ik tegen de weeën. De ontsluiting bleef (ondanks alle toeters en bellen) hangen op 4 cm en uiteindelijk werd het een keizersnede. Bij mijn 2e bevalling waarbij ik niet bang was en 10 cm ontsluiting haalde, werd er toch weer besloten tot een keizersnede . Bij mijn 3e bevalling wilde ik heel graag via de natuurlijke weg bevallen. Na vele gesprekken met mijn man, met de verloskundige en met de gynaecoloog kreeg ik uiteindelijk groen licht. Omdat ik door mijn vorige ervaringen overtuigd was dat je met je mindset zoveel kon bereiken, ging ik er vol vertrouwen in. Mijn man en ik waren een perfect team, mijn mooie lichaam was zacht en tegelijkertijd oersterk. Ons lieve kindje is op de natuurlijke manier geboren 😊 een prachtige ervaring!

Lieve groet,
Carla

Hypnobirthing Hellevoetsluis privé cursus

Willen jullie je samen graag positief voorbereiden op de bevalling, maar liever in jullie eigen huis? Dan kom ik graag naar jullie toe. Door deze cursus privé in je eigen woning te volgen, kun je vaak nog beter tot de kern komen. 

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Carla

Hypnobirthing Hellevoetsluis opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Privé opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 23 07 82 81 of stuur mij een mailtje: carla@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Carla

Tel 06 23 07 82 81

E-mail: carla@muchamama.nl

Hypnobirthing cursus
in Hellevoetsluis

Rijksstraatweg 198
3223 KD Hellevoetsluis

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven