puck-hypnobirthing-docente-harderwijk (002)

Hypnobirthing Harderwijk

Hypnobirthing Harderwijk

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

  • Zaterdag 21 januari 2023

 

Hypnobirthing Harderwijk cursus door Puck

Tijdens de leuke, relaxte en leerzame hypnobirthing cursus gaan we de hele dag aan de slag met een positieve voorbereiding op jouw bevalling. Doormiddel van heerlijke ademhaling en ontspanningsoefeningen leert jouw partner om jou heel gemakkelijk te helpen met het creëren van een veilig en rustig gevoel, waar je direct al veel aan zult hebben gedurende je zwangerschap, tijdens de bevalling en in de periode na de geboorte van jullie kindje. Samen gaan we aan de slag om alles af te stemmen op jullie persoonlijke wensen. De cursus is dus echt maatwerk omdat elk koppel, elke vrouw en elke geboorte unieke is.

Hypnobirthing vergroot vertrouwen, verminderd angst en spanning en helpt je het gevoel van controle te behouden. Het is een wetenschappelijk bewezen en nuchtere methode die je op ontspannen en liefdevolle manier leert de kracht van je gedachten in te zetten om situaties positiever te ervaren en hier beter op terug te kijken. Jouw partner voelt zich na het volgen van de hypnobirthing cursus nog meer betrokken en van toegevoegde waarde tijdens de zwangerschap en de bevalling. Hypnobirthing creëert verbinding en vertrouwen. We sluiten de dag, die voorbij gevlogen is, af met een bijzondere oefening waar je zelf kunt ervaren wat de kracht van hypnobirthing is en hoe eenvoudig de technieken te leren en toe te passen zijn. Het mooie oefenboek dat jullie gedurende de dag helemaal personaliseren geeft jullie alle informatie om thuis heel gemakkelijk en fijn hier verder mee aan de slag te gaan.

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

De oefeningen samen waren erg leuk om te doen we hebben er veel lol aan beleefd…

” Onze ervaring bij Puck in de mooie studio in Ermelo. We wisten niet echt wat we konden verwachten, en wij zijn ook echt verre van zweverig aangelegd.
Ik ben erg bang voor de bevalling, dit is ons eerste kindje. Dus moesten we wat proberen om het wat positiever aan te kleden. En dat is gelukt! Voor beide was het een hele mooie ervaring, vooral de vader werd niet overgeslagen. Dat vond ik erg grappig, want mijn man dacht wel dat hij er makkelijk vanaf zou komen. De oefeningen samen waren erg leuk om te doen we hebben er veel lol aan beleefd. Gelukkig was het verre van zweverig, en was puck wel opgewassen tegen onze humor. Kortom, het was een hele leuke dag!
Nu gaan wij thuis aan de slag met de oefeningen en wachten wij met vreugde op ons kleintje!
Bedankt Puck! ” Groetjes Stephanie

Echt een aanrader voor iedereen…

We zijn super blij met Puck en alles wat ze ons geleerd heeft!! Echt een aanrader voor iedereen, vooral als je bevallen een beetje spannend of eng vind. Puck is heel erg aardig en nuchter. Dit is geen cursus waar je even leert puffen en weer weg bent, ook na de cursus moet je blijven oefenen hoe meer tijd je besteedt aan de oefeningen hoe meer je er uit zal halen dit geld ook voor je partner. Echt een aanrader!! 
Jasmijn en Simon

Een hele nuchtere cursus met theorie waar je echt wat aan hebt…

21 mei j.l. hebben wij de cursusdag hypnobirthing bij Puck Sterrenburg in Ermelo gedaan. Op advies van een vriendin met goede ervaringen heb ik ons ingeschreven en zonder verwachtingen begonnen wij aan de cursus. Hoewel de naam hypnobirthing enige zweverigheid doet vermoeden, bleek dit totaal niet het geval. Het is juist een hele nuchtere cursus met theorie waar je echt wat aan hebt. Hypnose blijkt eigenlijk een vorm van diepe ontspanning en niet een staat waarin je niet jezelf bent. Het is de kunst om ondanks de pijn van de weeën toch te kunnen ontspannen, zodat de bevalling soepel kan verlopen. Tijdens de cursus krijg je allemaal handvatten hoe je dat kunt bereiken. Daarbij krijgt je partner ook echt een taak.

We vonden Puck een hele fijne cursusleidster. Ze is erg rustig en legt goed uit. Neemt de tijd en laat je op je gemak voelen.
Het was een hele ontspannen en mooie dag waar ik fijn op terug kijk. Ik zag van tevoren al niet erg op tegen de bevalling, maar merkte dat ik na de cursus er al helemaal niet meer tegenop zie.

Bedankt! Groeten, Carmen

docente Puck

Hypnobirthing Harderwijk door Puck

Bevallen hoef je niet te leren, je lichaam weet zelf namelijk perfect wat te doen. Wel kun je door de kracht van je brein in te zetten controle behouden, angst verminderen en vertrouwen vergroten. Je voelt je nog meer verbonden met je partner en je kindje en kun je vol vertrouwen gaan bevallen.

 
 
Over Puck

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, een bijzondere periode in je leven waarin je langzaam toegroeit naar de ontmoeting met je kindje.

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Puck, ik ben trotse moeder van 2 dochters (2016 en 2019) en woon met mijn gezin op de Veluwe in het prachtige Putten. Sinds mijn eerste zwangerschap vind ik alles wat met geboorte te maken heeft enorm fascinerend. De kracht van vrouwen is onbeschrijfelijk en ik vind het zo mooi om te zien hoe er na de bevalling niet alleen een mooi kindje geboren wordt maar ook een mama. Hypnobirthing heeft mij en mijn man tijdens mijn bevallingen zoveel gebracht, het was echt geweldig om te ervaren hoe goed hij mij bij kon staan met alles wat hij tijdens de cursus geleerd had.

We leven in een tijd waarin we veel van onszelf verwachten en we last kunnen hebben van de mening en ervaringen van anderen. Hoe fijn is het als je mag zijn wie jij bent en een pad kiest dat bij jou past. Dat vind ik zo geweldig aan de Mucha Mama Hypnobirthing cursus, we kijken naar jou, wat jij nodig hebt en wat past bij jou.

We moeten al zo veel … laten we van onze zwangerschap een tijd maken die om ons draait en waarin we kiezen voor wat wij willen! Daarom ben ik docente geworden, om je te leren angsten te verminderen en te vertrouwen op jezelf en de kracht van je mind, tijdens de bijzondere reis op weg naar het moederschap en daarna.

Ik heb van mooie en wijze vrouwen mogen leren en ben dankbaar dat ik dit aan mijn cursisten kan doorgeven! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens de cursus en je te laten ervaren hoe je met een paar hele makkelijke oefeningen een wereld van verschil kunt ervaren.

Hypnobirthing Harderwijk privé cursus

Voor een privé hypnobirthing cursus zijn jullie van harte welkom in mijn fijne studio in Ermelo of kom ik graag bij jullie thuis. Jullie kiezen zelf of jullie de privé hypnobirthing cursus in één dag of in twee dagdelen willen volgen, wat het beste voor jullie uitkomt. Tijdens de privé hypnobirthing cursus gaan we samen aan de slag met alle mooie, leerzame en relaxte oefeningen en ontvangen jullie veel informatie en tips om jullie op een ontspannen en positieve manier voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. Alle aandacht voor jullie en jullie vragen. Wat de Muchamama privé hypnobirthing cursus zo bijzonder maakt is dat we alles persoonlijk maken naar jullie wensen. Het is dus geen standaardmethode die voor iedereen hetzelfde is want ieder stel, iedere zwangerschap, elke vrouw en elke geboorte zijn uniek en dat maakt Muchamama hypnobirthing zo bijzonder en speciaal. De cursus bestaat uit hele fijne ontspanningsmomenten waarbij jouw partner alles leert over het creëren en behouden van een veilige en kalme omgeving voor jou. Jij hoeft je alleen maar te focussen op de aanstaande ontmoeting met je baby, je partner heeft de controle over alles wat er zich buiten jouw wereld afspeelt en ondersteunt jou op een liefdevolle manier wanneer jij hier behoefte aan hebt. Ook gaan we aan de slag met een hele prettige ademhalingstechniek en ook hier ga je merken dat het gaat om jou en hoe ademhaling jou in je kracht kan zetten. De privé hypnobirthing cursus vergroot jullie (zelf) vertrouwen, verminderd angst en spanning, leert je controle te behouden en helpt je keuzes te maken welke goed voelen voor jullie. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat het beste bij jullie past.

Ik ga jullie helpen alle oefeningen en technieken te personaliseren zodat jullie na de cursus heel gemakkelijk hier thuis zelf verder mee kunnen oefenen en toepassen. Jullie krijgen een mooi oefenboek welke we gedurende de cursus helemaal persoonlijk maken voor jullie, een super waardevol naslagwerk. Tijdens de cursus gaat je partner zelf ook mee maken hoe het is om diepe ontspanning te ervaren, dit wordt altijd als heel fijn en relaxt ervaren. Aan het einde van de hypnobirthing cursus heb ik een hele speciale oefening voor jullie waar door jullie direct ervaren wat de kracht is van hypnobirthing en hoe eenvoudig je dit kunt inzetten, in elke situatie, wanneer jij maar wilt. Het is een nuchtere cursus met alle ruimte voor een lach en een traan waarin jullie je op een positieve, ontspannen en liefdevolle manier voorbereiden op de komst van jullie kindje. 

Mocht je eerst liever even met me willen bellen voor meer informatie of om te kijken of je een prettig gevoel hebt bij mij? Aarzel geen moment en bel mij op: 06-51 89 96 37 Wil je eerst even mailen kan dat ook naar puck@muchamama.nl

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Puck

 

Hypnobirthing Harderwijk opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

 

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06-51 89 96 37 of stuur mij een mailtje: puck@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Puck

Tel 06 51 89 96 37

E-mail: puck@muchamama.nl

Hypnobirthing
Harderwijk

Inner Mama Studio
Tolweg 2
3851 SK Ermelo

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top