hypnobirthing logo

Hypnobirthing Haarlem

Hypnobirthing Haarlem

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

  • Zondag 4 september 2022

Hypnobirthing Haarlem cursus door Kim

Een cursus hypnobirthing in Haarlem brengt jullie het volgende:

Met de cursus hypnobirthing bereid je je samen positief voor op de bevalling. Tijdens de cursus bespreken we hoe een bevalling gaat en gaan jullie diepe ontspanning ervaren. Jullie leren hoe jullie deze ontspanning zelf toe kunnen passen tijdens de bevalling zodat jullie het bevalproces op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen.

We bespreken jullie angsten of zorgen en gaan daarmee aan de slag op een positieve manier, voor een positieve mindset. Na de cursus gaan jullie regelmatig (samen) thuis oefenen om zo deze angsten of zorgen te verminderen. Luister thuis ontspannen naar online hypnose sessies zo vaak als je wilt. Vragen stellen kan altijd, voor de cursus, tijdens, maar ook na de cursus.

De oefeningen die we tijdens de cursus bespreken en uitvoeren kunnen jullie ook na de bevalling toepassen voor andere doeleinden. Omdat ik zelf ben bevallen met hypnobirthing bij mijn tweede bevalling kan ik er van alles over vertellen.

We maken er een mooie dag van, samen met jouw partner. Er is ruimte om te praten met elkaar, vragen te stellen en om te lachen natuurlijk.

Hypnobirthing leert je technieken voor een positieve mindset, voor altijd. Kortom, een cursus hypnobirthing is een cursus for life!

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Kim

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

 ★ ★ ★ ★ ★ 

De cursusdag zelf oversteeg de verwachtingen…

Goedemiddag,

Voordat ik me heb aangemeld voor de cursus heb ik fijn mailcontact en ook telefonisch contact gehad met Kim, waardoor ik besloot mijn aanmelding definitief te maken. Na aanmelding kon ik inloggen op een hele verhelderende website met veel leesvoer, audiofragmenten en allemaal extra’s waardoor ik me in de periode voor de cursusdag goed kon voorbereiden. 

De cursusdag zelf oversteeg de verwachtingen die ik had. Kim is uiterst professioneel, heeft een hele fijne stem en kan heel helder uitleggen wat de bedoeling is. Ze oordeelt niet, is sensitief en sloot perfect aan bij de sfeer in de groep. Nergens was er overbodige herhaling (ten aanzien van het reeds aangereikte cursusmateriaal) en de dag vloog voorbij. Het was een combinatie van ultieme ontspanning en ook het aanleren van vaardigheden en een passende ademhaling. Na deze cursus voelde ik me nog meer toegerust om de geboorte van onze zoon met vol vertrouwen en een positieve insteek tegemoet te zien. Ik ben Kim daar heel dankbaar voor!

Hartelijke groet, Anouk 

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb…

Beste Kim,

Zoals na de cursus al gezegd: ik vond de cursus heel fijn. Jouw manier van informatie overbrengen was heel rustig, persoonlijk en je was ook oprecht geïnteresseerd in de ereacties van je cursisten. In de cursus hebben we een aantal hypnoses gedaan, waarbij je stem en wijze van vertellen heel prettig was om naar te luisteren. Qua verzorging en cursusomgeving was het ook heel prettig en heel goed verzorgd.

Ook was de verdeling qua cursus en pauze/onderbrekingen ook heel goed op elkaar afgestemd. Als ik je nog een tip mee mag geven, dan zou ik als enige kunnen zeggen: bij het uitleggen van een hypnose of oefening om daar nog iets concreter alle stappen in te benoemen. En ook tijdens een oefening zelf.

Dus als je bijv gaat aftellen bij een oefening en je daarvoor zelf ‘vrij’  mag ademen, dat je echt benoemt dat er zo overgegaan wordt naar het tellen. Dat je gaat beginnen met tellen etc. Dan kan je echt je ogen dicht houden en gaan je gedachten niet weg zweven naar: “Zijn we nu nog aan het ademen of zouden we al aan het tellen zijn?”

Maar dat is ook echt het enige wat ik als tip mee kan geven. Al met al was het gewoon een heel prettige cursus, die goed gegeven werd en georganiseerd was!

Ben blij dat ik hem gevolgd heb.

Fijne zondag. Met vriendelijke groet, Eva

 

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Met vertrouwen mijn bevalling tegemoet…

Mijn vrouw en ik vonden de cursus heel prettig. Ik ben er met een open blik in gestapt en hoopte op tools om met vertrouwen mijn bevalling tegemoet te zien. Aan het einde van de cursus dag had ik ook zeker dit gevoel. Ik vind het heel mooi om te zien en te ervaren hoe een positieve mindset invloed heeft op hoe je naar de bevalling kijkt en hierin gaat. Dit neem ik ook mee naar andere zaken in mijn leven.

Kim kwam bij ons de cursus geven. Ik voelde mij heel prettig en op m’n gemak bij haar. Ze is erg praktisch en heeft ons een prettig gevoel gegeven.

Ik zou de cursus zeker aanbevelen voor aanstaande ouders. De rol van de partner is hierbij zeer waardevol en geeft de partner praktische tools om toe te passen bij de bevalling.

Nogmaals bedankt Kim!

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Kim heeft alles super goed en fijn uitgelegd…

Wij zijn heel blij dat we de hypnobirthingcursus hebben kunnen doen. Kim heeft alles super goed en fijn uitgelegd en hierna zijn we met heel veel handvatten naar huis gegaan. Vol vertrouwen zullen we de bevalling ingaan. De oefeningen die we hebben meegekregen zijn een fijne manier om je voor te bereiden en was erg ontspannend. Kortom een aanrader voor iedereen die een cursus wil doen om zo met een positieve intentie de bevalling in te gaan!

Vriendelijke groet, Aisha

Ellen & Juul

docente-kim-haarlem-cursusHypnobirthing Haarlem door Kim

Gefeliciteerd met de zwangerschap en wat goed dat je voor hypnobirthing kiest. Ik zou elke vrouw en elk stel willen aanraden om deze cursus te volgen.

Voor mijn eerste bevalling was ik niet zo goed voorbereid en beïnvloed door alle bevallingsverhalen om mij heen. Daardoor had ik geen controle.

Tijdens mijn bevalling had ik steeds het gevoel dat ik hulp van buitenaf nodig had. Ik was de weeën actief aan het wegpuffen, net als in de film, in plaats van te vertrouwen op mijn lichaam.

Tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik, op advies van mijn verloskundige, de cursus hypnobirthing gevolgd. Wat een verschil!

Ik had controle, kon heel goed de weeën opvangen en mijn bevalling verliep totaal anders. Mijn man kon mij heel goed ondersteunen en begeleiden.

In de cursus gaan we aan de slag met ontspanningsoefeningen en zo krijg je meer zelfvertrouwen. Het zorgt voor verbinding met elkaar als partners, en met de baby. Een positieve mindset is het belangrijkste.

Door hypnobirthing is mijn bevalling een prachtige ervaring geworden, waar ik met veel liefde en trots aan terug denk. En daarnaast heb ik nog dagelijks profijt van de hypnobirthing technieken.

Graag tot ziens bij een van mijn cursussen!

 
Over Kim

Kim is moeder van 2 zonen en woonachtig in Zandvoort.

Voor haar tweede bevalling heeft zij zelf gebruik gemaakt van hypnobirthing met bijzonder positief resultaat. Als ervaringsdeskundige wil ze graag andere stellen leren hoe ze hypnobirthing kunnen toepassen bij hun eigen bevalling.

Hypnobirthing Haarlem privé cursus

Willen jullie je samen graag positief voorbereiden op de bevalling, maar liever in jullie eigen huis? Dan kom ik graag naar jullie toe. Tijdens deze privé cursus is er alle ruimte en tijd om jullie vragen te beantwoorden (ook na de cursus). Door middel van verschillende oefeningen die we gaan doen gedurende de dag, krijgt de partner een grotere ondersteunende rol tijdens de bevalling. Ontspanning is heel belangrijk tijdens de bevalling en dat gaan we oefenen. Je leert hoe je de weeën goed op kunt vangen en hoe jouw partner jou daarbij kan ondersteunen. We gaan oefeningen persoonlijk maken met jullie eigen angsten of zorgen, zodat het zelfvertrouwen groeit, angsten/zorgen verminderen zodat jullie zelf de regie houden over jullie bevalling. Jullie gaan allebei diepe ontspanning ervaren, met het advies om na de cursus samen te blijven trainen zodat ontspanning een automatisme wordt en het vertrouwen in de bevalling wordt vergroot. Daarnaast kun je zo vaak als je wilt luisteren naar de online hypnose sessies, heerlijk ontspannen maar met een grote impact. Heerlijk even een moment voor jezelf, wanneer je maar wil. En het leuke is, de positieve mindset kan ook worden ingezet op andere thema’s in het leven. Bel of mail gerust voor meer informatie of boek gelijk een cursus. Tot ziens!

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Kim

Hypnobirthing Haarlem opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

 

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 24 78 73 13 of stuur mij een mailtje: kim@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Hypnobirthing Haarlem solo cursus

Een cursus hypnobirthing in Haarlem brengt je het volgende:

Wil je je graag positief voorbereiden op de bevalling, maar liever alleen om wat voor reden dan ook, dan kan dat natuurlijk! Samen met andere zwangere vrouwen bespreken we de bevalling op een positieve manier en gaan we oefenen hoe jij de weeën goed op kan vangen. Er is ruimte om te praten, vragen te stellen (ook na de cursus) en te lachen. Deze cursusdag gaan jullie diepe ontspanning ervaren die tijdens de bevalling toegepast kan worden, zodat jij het bevalproces met vertrouwen kunt ondersteunen. Alle oefeningen maken we persoonlijk zodat jij er het beste uit kunt halen en thuis verder mee gaat werken zodat jouw angsten of zorgen verminderen, het zelfvertrouwen groeit en dat jij de regie houdt tijdens jouw bevalling. Luister thuis zo vaak als je wilt naar de online hypnose sessies. Krachtig en ontspannend tegelijk, even een moment voor jezelf. Bel of mail gerust voor meer informatie of boek gelijk een cursus. Tot ziens!

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Kim

Tel 06 24 78 73 13

E-mail: kim@muchamama.nl

Hypnobirthing
Haarlem

Centrum aan het Spaarne
Spaarne 112a
2011 CM Haarlem

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top