hypnobirthing docente jantien enschede

Hypnobirthing Enschede & Huissen

Hypnobirthing Huissen

1-daagse groepscursus
Tijd: 10.00 – 17.30 uur

  • Zondag 16 juni 2024
  • Zondag 28 juli 2024

Hypnobirthing Enschede

1 daagse groepscursus
Tijden: 10.00 – 17.30 uur

  • Nieuwe data binnenkort bekend

Hypnobirthing Enschede cursus door Jantien

Een cursus hypnobirthing in Enschede brengt jullie het volgende:

Naast mijn vak als verloskundige geef ik al jaren deze mooie fijne cursus als extra hulpmiddel om de bevalling vol vertrouwen in te gaan. 

Door mijn ontspannen, nuchtere aanpakt is deze voor iedereen laagdrempelig. 

Waarbij de tips vanuit mijn kennis super handig zijn.  Het liefst zou ik willen dat iedereen deze cursus doet, zo effectief is het! 

De locaties Enschede , Velp zijn ruim, relaxt en fijn bereikbaar.  Kom het ervaren, maak er een mooi dagje uit van… 

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Jantien

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

Jantien is een heerlijk nuchtere vrouw die de tijd neemt…

Ik heb de hele zwangerschap getwijfeld over het volgen van een hypnobirthing cursus. Mijn man en ik kunnen absoluut niet tegen zweverige toestanden maar hadden er met Jantien vertrouwen in. Jantien is een heerlijk nuchtere vrouw die rustig de tijd neemt voor je zorgen en je helpt om dit te relativeren en aan te kunnen. Deze cursus heeft mij als enorme stresskip geleerd om rondom mijn zwangerschap en mijn kindje dingen te accepteren zoals ze zijn en het over me heen te laten komen. Hiervoor vond ik het altijd heel moeilijk om van bijzondere gebeurtenissen te genieten maar ik kan oprecht zeggen dat ik genoten heb van de laatste weken zwangerschap, de bevalling en de best wel pittige kraamtijd die anders was dan anders. Ik denk dat dit zonder de hypnobirthing cursus en Jantien’s steun wel anders was geweest.

Bastiaan:

Mijn vrouw heeft gezocht naar de zwangerschapscursus en uiteraard deed ik mee want een klein beetje steun bieden is wel het minste wat je als man kan doen tijdens de bevalling. Ik zag er best wel een beetje tegen de bevalling op omdat je als man toch een beetje langs de zijlijn staat.

De cursus hypnobirthing heeft hier een stukje rust in gegeven maar zeker ook Jantien zelf die heeft laten zien hoe je je vrouw kunt steunen en dat je als man ook zeker je steentje kunt bijdragen. Met wat oefeningen en een extra portie zelfvertrouwen zijn we ervoor gegaan met als resultaat een prachtige jongen en twee gelukkige en relatief ontspannen ouders.

Het volgen van cursus was de beste zet tijdens de hele zwangerschap. We hebben hier geen moment spijt van en hebben hier nu nog, met een kindje van 4 maanden, ontzettend veel profijt van.
Leena & Bastiaan

Wij gaan met veel vertrouwen onze eerste bevalling tegemoet…

Wij hebben de ééndaagse cursus hypnobirthing van Muchamama gevolgd in Enschede bij Jantien. Van tevoren weet je niet precies wat je kunt verwachten, maar we werden meteen op ons gemak gesteld door Jantien. Ze heeft een nuchtere instelling die wij als erg prettig hebben ervaren.

De cursus werd ingevuld door een afwisseling van theorie en uitleg en het oefenen van verschillende opdrachten samen met je partner.
Tijdens het oefenen liep Jantien rond en kreeg je meteen feedback als dat nodig was, heel fijn. Zo wist je meteen of je het goed deed.

De afwisseling was erg fijn, want zo kon je alle informatie goed opnemen en ook meteen toepassen in de praktijk.
Ook gaf ze veel mogelijkheid tot vragen stellen. Tijdens de cursus krijg je een map mee met de opdrachten, zodat je deze thuis kunt blijven oefenen.
Het vergt wel wat zelfdiscipline om hier dagelijks/wekelijks mee aan de slag te gaan samen, maar we ervaren het oefenen wel als heel prettig. Het geeft veel vertrouwen in de bevalling en in elkaar.

Het hypnobirthing boek: Bevallen met hypnobirthing is ook erg fijn om te lezen, alles wordt erg duidelijk uitgelegd en tijdens het lezen krijg je veel vertrouwen in de bevalling. Zowel mijn partner als ik hebben de cursus als heel prettig en waardevol ervaren en gaan met veel vertrouwen onze eerste bevalling tegemoet! Nogmaals dank daarvoor!

Veel kunnen toepassen en wij hebben een hele mooie bevalling gehad…

Rond 30 weken de hypnobirthing privé cursus gedaan thuis met mijn man samen. Wat een fijne dag was dit en wat een rust gaf het ons om aan de slag te kunnen met oefeningen die ons begeleiden richting de bevalling. Mijn man had in eerste instantie een beetje zoiets van moet ik dat meedoen en wat is dat allemaal? Maar eenmaal tijdens de cursus vond hij het super!

We hebben veel kunnen toepassen en wij hebben een hele mooie bevalling gehad, met dank aan Jantien
Liefs Moniek & Tom

jantien-docente-enschedeHypnobirthing Enschede door Jantien

 

Zoek je een cursus waarbij je (geboorte) partner je kan ondersteunen? Ben je op zoek naar een nuchtere , eezellige cursus in Enschede, Ede of Velp? En vindt je het belangrijk goed te leren ontspannen?
Tijdens mijn werkzaamheden viel het mij op wat het positieve effect van Hypnobirthing is op de zwangerschap, de geboorte en de periode na de geboorte.

De band die groeit tussen de (geboorte)partner en zwangere en de aandacht die naar de ongeboren baby gaat. Dit is ontzettend belangrijk voor de hechting tussen ouder en kind. Het vertrouwen dat mensen krijgen in elkaar en in het lichaam.

De mooie, rustige en liefdevolle geboortes zijn veelal het resultaat. Stellen die Hypnobirthing hebben gevolgd kijken over het algemeen positief terug op de geboorte, ongeacht wat de uitkomst is.

Ik ben van mening dat Hypnobirthing één van de beste zwangerschapsvoorbereiding is en om deze reden heb ik de opleiding tot Hypnobirthing-docent gevolgd. Niet zweverig, maar praktisch, leuk en ontspannen begeleid ik nieuwe ouders tijdens mijn cursus. In Enschede, Ede en Velp. Wees welkom om dit ook te ervaren.

Over Jantien

Ik ben Jantien Middelveen. Geboren en getogen in Gelderland, waar ik nog steeds woon en werk.
Ik ben verloskundige, een creatieveling en dol op mooie reizen maken.
Waarvan een zwangerschap begeleiden een reis apart is…

Hypnobirthing Enschede privé cursus

Willen jullie je samen graag positief voorbereiden op de bevalling, maar liever in jullie eigen huis? Dan kom ik graag naar jullie toe.
Door deze cursus privé in je eigen woning te volgen, kun je vaak nog beter tot de kern komen.

Wat vaak zorgt voor nog een intensere beleving en meer tijd om de oefeningen nog persoonlijker te maken.

We starten om 10.00 en overleggen vaak eerst wat jullie wensen zijn.
Ook zodat er voldoende ruimte is voor pauzes…

Vaak is de dag een twee delen met een lunch. Meestal lunch ik gezellig met jullie mee.

Het is afhankelijk van jullie hoe lang de dag duurt. We hebben alle tijd.
Het voordeel is dat je mij als verloskundige privé hebt en daardoor nog meer kunt bespreken wat jullie belangrijk vinden.
Hiernaast ben ik zelf een creatieveling en zal dan ook altijd iets leuks als bedankje bij mij hebben…
Liefs Jantien

Hypnobirthing Enschede opfris cursus

Heb je bij een eerdere zwangerschap een hypnobirthing cursus gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Privé opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 28 62 39 90 of stuur mij een mailtje: jantien@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: VRAAG DEZE OP BIJ JANTIEN

Alle cursussen zijn inclusief:

Contact Jantien

Tel 06 28 62 39 90

E-mail: jantien@muchamama.nl

Hypnobirthing in Huissen

Verloskundigenpraktijk Huissen
Polseweg 19
6851 DA Huissen

Hypnobirthing in Enschede

Ruimte voor Balans
Potsweg 15-b
7523 CA Enschede

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven