mandy (002)

Hypnobirthing Doetinchem

Hypnobirthing Doetinchem door Mandy

Ik ben Mandy, trotse moeder, doula en gepassioneerd geboortewerker. Vanuit een blijvende fascinatie voor het prille begin, ben ik sinds 2016 actief werkzaam in de geboortezorg. Vele moeders en vaders heb ik de afgelopen jaren mogen ondersteunen in aanloop naar en tijdens de geboorte van hun kindje(s). Ik geloof dat een moeder de belangrijkste persoon is in het leven van haar baby. Hoe zij zich voelt is belangrijk, voor haarzelf en haar (ongeboren) kind. De basis van onze ontwikkeling (fysiek, mentaal en emotioneel) begint echter in onze eerste levensjaren. Dit is dan ook mijn drijfveer als doula en geboortewerker.

Hypnobirthing Doetinchem privé cursus

Willen jullie liever in alle rust met z’n tweetjes goed voorbereiden op de bevalling, dan geef ik jullie de cursus ook heel graag privé!

In je eigen omgeving nemen we alle oefeningen en tips door met de flexibiliteit om de agenda aan te kunnen passen naar gelang waar jullie behoefte is.

Ik ontmoet jullie heel graag voor een cursus bij jullie thuis!

Liefs Mandy

Hypnobirthing Doetinchem opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing cursus gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Privé opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 52 44 66 84 of stuur mij een mailtje: mandy@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Alle cursussen zijn inclusief:

Contact Mandy

Tel 06 52 44 66 84

E-mail: mandy@muchamama.nl

Hypnobirthing in Doetinchem

Nona Verloskundigen
Groenestraat 1
7009 BH Doetinchem

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven