[ultimate_heading main_heading=”Hypnobirthing opleiding” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Hypnobirthing Docente worden of werk je al met zwangeren?
Zou je ook graag gecertificeerd Mucha Mama Hypnobirthing Docente willen worden? Of werk je al met zwangeren en wil je graag een extra dimensie geven aan het werk wat je al doet? Erg leuk dat je hier belangstelling in hebt, we zijn altijd blij met nieuwe docentes die het ook belangrijk vinden om aanstaande ouders een goede basis mee te geven.

Hypnobirthing informatie
[ultimate_heading main_heading=”Voor wie is het?” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Deze hypnobirthing opleiding is voor diegenen die een passie hebben om zwangeren en hun partner te helpen met de voorbereiding van de bevalling. Als je al met zwangeren werkt kan je extra technieken, tips en ideeën leren voor het werk wat je al doet of je kan cursussen geven. Wij zijn een enthousiast team en alhoewel je zelfstandig werkt is het fijn om het gevoel te hebben dat je ergens bij hoort, het Mucha Mama team.

Hypnobirthing geboorte
[ultimate_heading main_heading=”Mucha Mama” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Wereldwijd zijn er vele verschillende hypnobirthing methodes. Mucha Mama is de eerste en momenteel enige volledig Nederlandstalige hypnobirthing cursus. Hypnobirthing focust zich veel op de mentale voorbereiding. Spanning en stress hebben vaak een negatief effect op de bevalling en ontspanning, rust en focus een positief effectief. Je kan als Docente natuurlijk geen garanties geven maar onderzoek wijst uit dat het gebruik van hypnose vele voordelen levert zoals kortere bevalling, minder complicaties, minder pijnbeleving enzovoort.

Mucha Mama Hypnobirthing
[ultimate_heading main_heading=”Inhoud van de opleiding” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Dag 1 & 2: Module 1: Hypnose & Hypnotherapie (vrijstelling voor hypnotherapeuten)
Dag 3 & 4: Module 2: Verloskunde: Zwangerschap & Geboorte (vrijstelling voor verloskundigen)
Dag 5 & 6: Module 3: Lesgeven in Hypnobirthing
Dag 7 & 8: Module 4: Praktijkervaring opdoen tijdens een cursus

Na deze 8 dagen wordt er een schriftelijke toets afgenomen. Zodra deze is goedgekeurd, kan je gaan beginnen met lesgeven.

Onderstaand de algemene punten waar je aan moet voldoen:

• Zelf bevallen bent (of werkervaring hebt met bevallen)
Een goede algemene ontwikkeling hebt.
Als je besluit groepscursussen te geven, dat je de faciliteiten hebt om de Mucha Mama hypnobirthing cursus in een geschikte ruimte te geven of eventueel thuis.

[ultimate_heading main_heading=”Als je les wilt geven” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Als je de Hypnobirthing opleiding hebt voltooid, kan je cursussen van 3 bijeenkomsten (2,5 uur elk), 2 bijeenkomsten (2 x een halve dag) of 1-daagse cursussen gaan geven. Je kan groepslessen of individuele lessen geven. Je kan gebruik maken van het Gecertificeerd Docente logo.

Het doel van Mucha Mama is om met gebruik van hypnose en andere technieken een zwangere vrouw en haar partner positief voor te bereiden op 1 van de belangrijkste momenten in iemands leven.

Hypnobirthing opleiding
[ultimate_heading main_heading=”Onze docentes”][/ultimate_heading]
[ult_team team_img_grayscale=”off” img_hover_eft=”” link_switch=”on” staff_link=”url:https%3A%2F%2Fmuchamama.nl%2Fhelianthe%2F|||” image=”id^21813|url^https://www.muchamama.nl/wp-content/uploads/2021/05/HeliantheHypnobirthingDocentenopleiding-1.jpg|caption^hypnobirthiang docentenopleiding|alt^hypnobirthiang docentenopleiding|title^HeliantheHypnobirthingDocentenopleiding|description^hypnobirthiang docentenopleiding” name=”Helianthe”]Hypnotherapeute, Mucha Mama Hypnobirthing Docente en oprichtster van Mucha Mama. Helianthe werkt vanuit haar hart, is enthousiast en heeft passie voor alles omtrent zwangerschap en de bevalling en dan vooral het mentale gedeelte. Helianthe is 1 van Europa’s meest ervaren therapeuten op dit gespecialiseerde gebied.[/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^16547|url^https://muchamama.nl/wp-content/uploads/2018/09/gretha-1.png|caption^null|alt^null|title^gretha|description^null” name=”Gretha”]1e-lijn verloskundige in het Wilhelmina kinderziekenhuis, geeft les op Dag 3, de Verloskunde Module.[/ult_team]
[ultimate_heading main_heading=”Waar en wanneer” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Module 1: Hypnose & Hypnotherapie: donderdag 5 mei & vrijdag 6 mei 2022

Module 2: Verloskunde: vrijdag 20 mei & zaterdag 21 mei 2022

Module 3: Lesgeven in Hypnobirthing: donderdag 2 juni & vrijdag 3 juni 2022

Module 4: Praktijkdagen: In overleg met de oprichtster kan je 2 cursusdata uitkiezen om mee te draaien.

Tijden: 9.30 uur tot 17.00 uur

De Hypnobirthing docententraining wordt fysiek (niet online) gegeven in Rotterdam.

De locatie Oktober 2021:                                      

Centrum DJOJ
Antony Duyklaan 5
Rotterdam (vlakbij snelweg)
(gratis parkeren)

Hypnobirthing training
[ultimate_heading main_heading=”Beperkte plekken”][/ultimate_heading]

Om ons aanbod zoveel mogelijk te verspreiden, worden er per gebied maar 1 tot 2 Docentes toegelaten. Let wel: er zijn een beperkt aantal locaties beschikbaar in Nederland en Belgie. Wil je les geven in het buitenland, neem dan contact op met Helianthe.

[ultimate_heading main_heading=”De kosten”][/ultimate_heading]

De opleiding bestaat uit 6 scholingsdagen waarin zowel theorie- als praktijklessen worden gegeven. Daarnaast zal je 2 keer met een cursus meelopen en een schriftelijke toets doen. Na de goedkeuring van de schriftelijke toets kan je gaan lesgeven.

De cursus kost 1349,- excl. btw (€1,632,29 incl.btw)
De cursus kost 1149,- excl. btw (€1,390,29 incl.btw) als je bent vrijgesteld voor 1 van de modules zoals verloskundigen (vrijstelling voor module 2) en hypnotherapeuten (vrijstelling voor module 1).
Deze bedragen zijn exclusief BTW.

[ultimate_heading main_heading=”Accreditatie”][/ultimate_heading]

Deze hypnobirthing opleiding is geaccrediteerd door:

 De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).
Totaal aantal punten: 16 Totaal aantal contacturen: 28

De Nederlandse Beroepsvereniging voor doula’s (NBVD)

[ultimate_heading main_heading=”Inclusief”][/ultimate_heading]
[ultimate_icon_list icon_size=”8″ icon_margin=”5″ css_icon_list=”.vc_custom_1620308991093{padding-top: 10px !important;}”][ultimate_icon_list_item icon=”icomoon-the7-font-the7-arrow-07″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#f4028b”]Docente cursusmaterialen
Dit is inclusief de syllabus en toegang tot online cursusmaterialen voor docentes: cursusboek Bevallen met Hypnobirthing, 5 hypnobirthing luistersessies en 4 korte lesfilmpjes.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”icomoon-the7-font-the7-arrow-07″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#f4028b”]Benodigdheden om eigen cursus te draaien,  zoals een Docente Map, Les Posters, Achtergrond muziek en Oefenboek voor jouw klanten.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”icomoon-the7-font-the7-arrow-07″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#f4028b”]Marketing
Voor je eigen marketing ontvang je een “starters pakket”: Zo krijg je een persoonlijke webpagina, 1000 flyers en marketing tips van Mucha Mama.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”icomoon-the7-font-the7-arrow-07″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#f4028b”]Certificering
Je krijgt na de eindopdracht een certificaat en een persoonlijk digitale badge om te laten zien dat je gecertificeerd docente bent.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”icomoon-the7-font-the7-arrow-07″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#f4028b”]Iets voor de lekkere trek
Tijdens de cursus zullen wij je van koffie, thee, koekje en fruit voorzien. Deze bedragen gelden voor 2019, prijswijzigingen voorbehouden[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]
[ultimate_heading main_heading=”Inschrijven” alignment=”left”][/ultimate_heading]

De kosten dienen voor aanvang van de cursus te zijn voldaan. Inschrijving kan pas plaatsvinden na kennismaking met Helianthe, oprichtster van Mucha Mama. Je kan hier naast je gegevens achterlaten, dan wordt er contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Met het invullen en versturen van het inschrijfformulier ga je tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden. Betalen in termijnen is mogelijk.

Stuur een mailtje, dan sturen wij je meer informatie toe en zal Helianthe contact opnemen met je.

info@muchamama.nl

[ultimate_heading main_heading=”Algemeen”][/ultimate_heading]

Voor deze hypnobirthing docente cursus heb je geen vooropleiding nodig, wel is het belangrijk dat je gefascineerd bent door het wonder van de zwangerschap, het ongeboren kind en de bevalling. Na afronding van deze cursus kan je zwangere vrouwen en hun partners begeleiden tijdens hun zwangerschap door middel van cursussen hypnobirthing zowel in groepsverband als tijdens prive-lessen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde, ervaren en enthousiaste docenten. Om de kwaliteit te waarborgen en oneerlijke concurrentie tussen Mucha Mama Hypnobirthing Docentes te voorkomen, zijn er verschillende beperkte prijzen voor de cursussen die gehanteerd kunnen worden. Het geven van Mucha Mama hypnobirthing cursussen is goed te combineren met werk en gezin. De cursusmaterialen voor toekomstige clienten van de Docentes kunnen via Mucha Mind worden aangeschaft. Inschrijvingen van cliënten verlopen via het uitgebreide en beveiligde betalingssysteem van Mucha Mama.

Stuur een mailtje, dan sturen wij je meer informatie toe en zal oprichtster Helianthe contact opnemen met je.

info@muchamama.nl