evelinn-hypnobirthing-docente-den-haag (002)

Hypnobirthing Den Haag

Hypnobirthing cursus in Den Haag

Op dit moment is Evelinn met verlof en neemt onze docente Mirjam de dag cursus over.

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

  • Binnenkort nieuwe data bekend

1 daagse solo cursus
Tijden: 9.00 – 15.00 uur

  • Binnenkort nieuwe data bekend

Hypnobirthing Den Haag cursus door Evelinn

Wil jij je ook goed voorbereiden en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan?

Dan is de Mucha Mama Hypnobirthing Den Haag cursus echt iets voor jou!

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Evelinn

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

Hypnobirthing Den Haag door Evelinn

Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd! De geboorte van je kindje is 1 van de mooiste momenten die jullie gaan meemaken. Bevallen is iets heel spannends maar vooral iets heel moois en hoeft niet alleen maar serieus te zijn, je gaat voor het eerst je kindje ontmoeten hoe leuk is dat? Dan mag je best lachen hoor!

Toch hebben veel ouders angsten, zorgen of voelen zich onzeker over de bevalling. Dat is natuurlijk heel gewoon. Samen met jullie zou ik graag werken aan dat gene wat jullie nodig hebben en gaan we heerlijke ontspanningsoefeningen doen. De cursus geef ik in 1 dag, 2 middagen of privé aan huis op een door jullie gekozen tijdstip.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Over Evelinn

Ik ben Evelinn, gelukkig getrouwd en trotse mama van Mylene. Mijn partner en ik keken erg op tegen de bevalling. Vooral hoe we er samen door heen zouden komen omdat we totaal verschillend zijn en we niet duidelijk hadden welke rol er voor mijn partner weg gelegd zou zijn. Ik wilde steun maar ben erg op mezelf, terwijl mijn partner bij elke au zich zorgen maakte om mij. Dus de grote vraag was dus hoe kun je mij steunen zonder dat je in de weg loopt of je als partner nutteloos voelt?

Tijdens de Mucha Mama Hypnobirthing cursus kwam ik er achter dat Hypnobirthing alles behalve zweverig is maar vooral een praktische manier om meer vertrouwen in mijn lijf te krijgen maar ook in mijn partner. Ik was zo blij dat we voor de bevalling de rol van mijn partner konden invullen en kant- en klare praktische handvaten kregen voor tijdens de bevalling.

Hierdoor voelde ik me tijdens de bevalling meer dan ooit verbonden met mijn partner en heb ik een prachtige soepele bevalling gehad waar ik met veel liefde op terugkijk.

Door mijn positieve ervaring wil ik graag andere stellen kennis laten maken met Mucha Mama Hypnobirthing. Ik zou jullie graag  zelf willen laten ervaren hoeveel kracht je lijf heeft, maar vooral hoe fijn en makkelijk het is om je samen voor te bereiden op de komst van jullie kindje zodat ook jullie vol vertrouwen een fijne bevalling tegemoet gaan.

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Evelinn

Tel 06 51 58 08 50

E-mail: evelinn@muchamama.nl

Hypnobirthing
Den Haag

Witte de Withstraat 27
2518 CP Den Haag

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top