hypnobirthing cursus in den bosch

Hypnobirthing in regio den Bosch

Hypnobirthing in regio Den Bosch privé cursus

Ik geef alleen nog privé cursussen
Ik help jullie graag met de voorbereiding op een positieve bevalling.

Neem contact op voor vragen en het boeken van data.

Je kunt kiezen of je de cursus in één dag of in twee keer wilt laten plaatsvinden.
Je kan altijd eerst even bellen of er een match is: 0620029222. Mailen kan natuurlijk ook, esme@muchamama.nl

Heel graag help ik jou en je partner het vertrouwen te ervaren voor een mooie bevalling.

Hypnobirthing

De Privé cursus

Een bevalling gebaseerd op vertrouwen, vanuit innerlijke kracht, rust, ontspanning en overgave.

In mijn cursus leer ik jullie hoe je je lichaam vóór je kunt laten werken tijdens de bevalling.
We bekijken angsten en zorgen en transformeren deze om plaats te maken voor ontspanning en vertrouwen. We denken na over een optimale beval omgeving, dat kan thuis zijn maar ook in het ziekenhuis. Jij en je partner leren jouw behoeftes goed kennen wat voor een betere focus zal zorgen.

Na de cursus:

  • Weten jullie hoe het beval proces verloopt
  • Hoe je de weeën goed kunt opvangen
  • Hoe je een positieve mind-set creëert en behoud
  • Hoe jij beter ontspannen, positief en gefocust kunt blijven
  • Weet je partner hoe hij jou het beste kan ondersteunen en begeleiden
  • Is het vertrouwen in elkaar en eigen kracht gestimuleerd
  • Is er een sterkere verbinding met jezelf, je partner en jullie kindje.
  • Beschikken jullie over alle tools en kennis voor een ontspannen en soepele bevalling

Je kunt kiezen of je de cursus in één dag of in twee keer wilt laten plaatsvinden.
Mochten de beschikbare datums niet passen, geef het me aan, dan kijken we naar wat ons beide uitkomt.

Wil je eerste even bellen voor meer informatie of om te kijken of je een prettig gevoel hebt bij mij? Aarzel geen moment en bel mij op: 0620029222. Mailen kan ook, esme@muchamama.nl

Heel graag help ik jou en je partner het vertrouwen te ervaren voor een mooie bevalling.

Liefs Esmé

De angsten die ik heb rondom bevallen zijn helemaal weg ....

Ik heb de cursus van Muchamama en Esme als cursusleider als zeer positief ervaren. De angsten die ik heb rondom bevallen zijn helemaal weg en we zijn samen tot hele mooie inzichten gekomen. Ik voel me heel erg ontspannen en kijk er naar uit om deze ervaring te mogen doen. Dit omdat  ik nu goed weet wat me te wachten staat, wat ik, en met mijn partner kan doen om in mijn kracht te staan als de weeën komen. De belemmerende gedachten zijn weg en ik ben niet bang meer dat ik het niet kan, waardoor ik zelfs denk dat het een hele mooie ervaring kan zijn. Dit had ik nooit gedacht dat ik dit kon voelen. Ik beveel de cursus (en bij Esme) heel erg aan, omdat het doeltreffende oefeningen biedt, ik nu weet wat ik fijn vind/ nodig heb bij de bevalling. Esme heeft een hele fijne, open uitstraling en legt goed uit, denkt mee en komt heel erg professioneel over. Door alle aandacht en oefeningen kom je er echt achter wat jouw overtuigingen zijn, waar je echt tegenaan loopt en hoe je dat samen kan aanpakken. Ook is er veel ruimte voor flexibiliteit, waardoor we alles konden vragen wat we wilden. Als laatste vond het super leuk dat mijn partner er actief in betrokken werd, waardoor onze band en vertrouwen door de cursus sterker is geworden.
Liefs Sanne

Precies zo verlopen is als we hadden gewild…..

We hebben bij Esme de hypnobirthing cursus gevolgd. Dit heeft ons geholpen in de voorbereiding op de bevalling, die precies zo verlopen is als we hadden gewild! Het was fijn om tips te krijgen in alle mogelijkheden die er zijn en handvatten om de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit was dan ook het resultaat 🙂 Waar we zeer positief op terugkijken.
Dankjewel Esme!

Met vertrouwen kijken wij de bevalling tegemoet…..

Wij hebben de cursus privé ontvangen, wat erg fijn was. Het was erg interessant, Esmé weet heel enthousiast bezig te gaan met deze cursus en tips. Het fijnste vonden wij de persoonlijke aandacht, ruimte en tijd voor alle vragen.
Het is een fijne leerzame cursus. Met vertrouwen kijken we de bevalling tegemoet.
Michel & Milicia

Fijne cursus met duidelijke uitleg en goede onderbouwing…..

Wij zijn via de verloskundige terecht gekomen bij de Hypnobirthing cursus van Mucha mama. Wij hebben de cursus gevolgd bij Esmé en vonden het een fijne cursus met duidelijke uitleg en goede onderbouwing in een fijne ontspannen sfeer. Er was een goede afwisseling van theorie en praktijk opdrachten. Het was een goede opbouw van dagen. We gaan hier zeker wat aan hebben tijdens de voorbereiding en bevalling.
Vincent & Loes

Fijne manier om samen actief met de naderende bevalling bezig te zijn…

Wij vonden de cursus erg praktisch, veel nuttige tips ontvangen en een persoonlijke benadering. Het was een erg fijne combinatie van oefeningen en informatie. Wij zouden de hypnobirthing cursus aanbevelen aan andere omdat het een goede en fijne manier was om samen actief met de naderende bevalling bezig te zijn. Ik als partner heb meer geleerd hoe ik kan bijdragen in de bevalling, zodat mijn vrouw het niet alleen hoeft te doen. daarnaast zorgde de cursus voor meer verbinding. Bedankt voor de fijne voorbereiding Esmé
Ellen & Juul

Zij gaf mij man een aantal uitstekende tips…

De cursus van Esme was levensreddend! Het heeft me echt geholpen om rustig te blijven tijdens de bevalling. Ik verlichte letterlijk de weeën met de visualisatie – en ademhalingstechnieken. Ze gaf mijn man een aantal uitstekende tips, dus hij was de perfecte gids!
Kadian & Evans

 

Hypnobirthing in regio Den Bosch door Esmé

Met de hypnobirthing cursus wordt het vertrouwen en geloof in eigen kunnen gestimuleerd ter voorbereiding op de bevalling. In de cursus ontdekken jullie samen hoe jouw partner jou het beste kan ondersteunen en begeleiden om jou een stressvrije en zo soepel mogelijke bevalling te laten ervaren. Jouw rol is fysiek en mentaal. Zijn rol is verzorgend, praktisch en jou mentaal te ondersteunen.

De hypnobirthing cursus bestaat uit eenvoudige maar zeer efficiënte praktische oefeningen. Ik bied ondersteuning om verschillende oefeningen eigen te maken zodat dit aan sluit bij jullie. Tijdens de cursus geef ik hulpvolle informatie en tips, om je emotioneel en mentaal voor te bereiden. De oefeningen zullen helpen om je in een ontspannen staat te houden tijdens de bevalling. Heel graag help ik jou en je partner het vertrouwen te ervaren voor een mooie bevalling.

Over Esmé

Esmé helpt bij het bewust worden van je eigen kunnen en je eigen kracht. Je leert vooral wat je zelf kunt doen en hoe je elkaar het beste kunt ondersteunen. Zodat je meer verbinding ervaart met jezelf, elkaar en tussen jou en je kindje.

Naast de hypnobirthing cursus geeft ze ook babymassage cursussen en ondersteund ze je graag doormiddel van natuurlijk coachen.

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Esmé

Tel 06 20 02 92 22

E-mail: esme@muchamama.nl

Hypnobirthing locatie
Den Bosch-Vught

Ridder 14
5282 GE Boxtel

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven