Hypnobirthing Den Bosch-Vught

Hypnobirthing Den Bosch-Vught

Den Bosch-Vught: 2 ochtende groeps cursus
Tijs: 9:00  – 12:30 uur

  • Zaterdag 18 & 25 maart  2023
  • Zaterdag 15 & 22 april 2023


Den Bosch-Vught: 2 avonden cursus (18.30 – 22.00 uur)

  • Binnenkort nieuwe data


Den Bosch-Vught: 1 daagse solo cursus (10.00 – 16.15 uur)

  • Binnenkort nieuwe data

 

Hypnobirthing Den Bosch-Vught course by Esmé

Do you also want to prepare well and face your birth with confidence?

Then the Mucha Mama Hypnobirthing Den Bosch-Vught course is really something for you!
This course is intended to be taken together with your partner. Your partner can support you very well during childbirth, as long as he knows how!

In the Hypnobirthing Den Bosch-Vught course you will learn everything about how your body works and the hormones present with regard to childbirth. Why one woman experiences more pain than the other and how you can reduce it. I also teach you how your brain is connected to your body and how you can train it, use the power of your thoughts, also called your mind-set.

We zoom in on fears and worries and transform this into confidence and relaxation.
There are various practical exercises that we personally adapt to your wishes during the course. We talk about different positions that are conducive during labor and offer more space, what you can do during the pressing phase and discuss the benefits of a birth plan.

In short, it is a fun course with clear explanations, many useful tips and practical exercises.
In the course you will discover together how your partner can best support and guide you to allow you to experience a stress-free and smooth delivery as possible.

After the hypnobirthing course 

Do you know how the order process goes, how you can handle the contractions properly, how you can stay relaxed, positive and focused and can your partner support you well in this.
How to create and maintain a positive mindset. And has confidence and belief in your own abilities been stimulated, creating more connection between you and your partner and your child.

The start of a new life, how it develops and the well-being of the (future) family is a great interest of mine. I wish every woman to give birth with confidence and loving support. I would like to share my knowledge and experience with you.

I would love to meet you in my course!

Love Esme

♥ expertise & warmth ♥ personal attention for you ♥ loving

Wij hebben vooral genoten van de dag, de inzichten en we hebben bovenal nog weer wat geleerd ….

De sessie hebben wij ervaren als erg prettig, met name door het persoonlijke contact met de docente en de intieme (kleine groep) setting die ons geboden werd. De cursus heeft ons een handvol inzichten gegeven, met name over de bevalling, de manieren van ontspannen tijdens de weeën en nog een aantal leuke tips. De dag is goed verzorgd op een fijne locatie zonder te veel ruis in de omgeving, waardoor de lange intensieve dag toch makkelijker vol te houden is. Wij hebben al met al een fijne cursusdag gehad. De cursus kan nog persoonlijker gemaakt worden indien gewenst door de deelnemende koppels meer interactie te bieden tussen elkaar, waardoor je een band kan creeren met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Echter is dit enkel van toepassing als koppels hiervoor open staan, wellicht dat een lunch op locatie hier al voor kan zorgen. Verder hebben wij weinig aan te merken op de cursus en hebben wij vooral genoten van de dag, de inzichten en hebben we bovenal nog weer wat geleerd. Wij zouden deze cursus zeker aanbevelen aan andere koppels in onze omgeving.
Groeten, Aimee en Rick

 

De angsten die ik heb rondom bevallen zijn helemaal weg ….

Ik heb de cursus van Muchamama en Esme als cursusleider als zeer positief ervaren. De angsten die ik heb rondom bevallen zijn helemaal weg en we zijn samen tot hele mooie inzichten gekomen. Ik voel me heel erg ontspannen en kijk er naar uit om deze ervaring te mogen doen. Dit omdat  ik nu goed weet wat me te wachten staat, wat ik, en met mijn partner kan doen om in mijn kracht te staan als de weeën komen. De belemmerende gedachten zijn weg en ik ben niet bang meer dat ik het niet kan, waardoor ik zelfs denk dat het een hele mooie ervaring kan zijn. Dit had ik nooit gedacht dat ik dit kon voelen. Ik beveel de cursus (en bij Esme) heel erg aan, omdat het doeltreffende oefeningen biedt, ik nu weet wat ik fijn vind/ nodig heb bij de bevalling. Esme heeft een hele fijne, open uitstraling en legt goed uit, denkt mee en komt heel erg professioneel over. Door alle aandacht en oefeningen kom je er echt achter wat jouw overtuigingen zijn, waar je echt tegenaan loopt en hoe je dat samen kan aanpakken. Ook is er veel ruimte voor flexibiliteit, waardoor we alles konden vragen wat we wilden. Als laatste vond het super leuk dat mijn partner er actief in betrokken werd, waardoor onze band en vertrouwen door de cursus sterker is geworden.
Liefs Sanne

Precies zo verlopen is als we hadden gewild…..

We hebben bij Esme de hypnobirthing cursus gevolgd. Dit heeft ons geholpen in de voorbereiding op de bevalling, die precies zo verlopen is als we hadden gewild! Het was fijn om tips te krijgen in alle mogelijkheden die er zijn en handvatten om de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit was dan ook het resultaat 🙂 Waar we zeer positief op terugkijken.
Dankjewel Esme!

Met vertrouwen kijken wij de bevalling tegemoet…..

Wij hebben de cursus privé ontvangen, wat erg fijn was. Het was erg interessant, Esmé weet heel enthousiast bezig te gaan met deze cursus en tips. Het fijnste vonden wij de persoonlijke aandacht, ruimte en tijd voor alle vragen.
Het is een fijne leerzame cursus. Met vertrouwen kijken we de bevalling tegemoet.
Michel & Milicia

Fijne cursus met duidelijke uitleg en goede onderbouwing…..

Wij zijn via de verloskundige terecht gekomen bij de Hypnobirthing cursus van Mucha mama. Wij hebben de cursus gevolgd bij Esmé en vonden het een fijne cursus met duidelijke uitleg en goede onderbouwing in een fijne ontspannen sfeer. Er was een goede afwisseling van theorie en praktijk opdrachten. Het was een goede opbouw van dagen. We gaan hier zeker wat aan hebben tijdens de voorbereiding en bevalling.
Vincent & Loes

Fijne manier om samen actief met de naderende bevalling bezig te zijn…

Wij vonden de cursus erg praktisch, veel nuttige tips ontvangen en een persoonlijke benadering. Het was een erg fijne combinatie van oefeningen en informatie. Wij zouden de hypnobirthing cursus aanbevelen aan andere omdat het een goede en fijne manier was om samen actief met de naderende bevalling bezig te zijn. Ik als partner heb meer geleerd hoe ik kan bijdragen in de bevalling, zodat mijn vrouw het niet alleen hoeft te doen. daarnaast zorgde de cursus voor meer verbinding. Bedankt voor de fijne voorbereiding Esmé
Ellen & Juul

Zij gaf mij man een aantal uitstekende tips…

De cursus van Esme was levensreddend! Het heeft me echt geholpen om rustig te blijven tijdens de bevalling. Ik verlichte letterlijk de weeën met de visualisatie – en ademhalingstechnieken. Ze gaf mijn man een aantal uitstekende tips, dus hij was de perfecte gids!
Kadian & Evans

esme-hypnobirthing-boxtel

Hypnobirthing  Den Bosch-Vught door Esmé

Met de hypnobirthing cursus wordt het vertrouwen en geloof in eigen kunnen gestimuleerd ter voorbereiding op de bevalling. In de cursus ontdekken jullie samen hoe jouw partner jou het beste kan ondersteunen en begeleiden om jou een stressvrije en zo soepel mogelijke bevalling te laten ervaren. Jouw rol is fysiek en mentaal. Zijn rol is verzorgend, praktisch en jou mentaal te ondersteunen.

De hypnobirthing cursus bestaat uit eenvoudige maar zeer efficiënte praktische oefeningen. Ik bied ondersteuning om verschillende oefeningen eigen te maken zodat dit aan sluit bij jullie. Tijdens de cursus geef ik hulpvolle informatie en tips, om je emotioneel en mentaal voor te bereiden. De oefeningen zullen helpen om je in een ontspannen staat te houden tijdens de bevalling. Heel graag help ik jou en je partner het vertrouwen te ervaren voor een mooie bevalling.

 

Over Esmé

Esmé helpt bij het bewust worden van je eigen kunnen en je eigen kracht. Je leert vooral wat je zelf kunt doen en hoe je elkaar het beste kunt ondersteunen. Zodat je meer verbinding ervaart met jezelf, elkaar en tussen jou en je kindje.

Naast de hypnobirthing cursus geeft ze ook babymassage cursussen en ondersteund ze je graag doormiddel van natuurlijk coachen.

Hypnobirthing Den Bosch-Vught privé cursus

Willen jullie liever in alle rust met z’n tweetjes goed voorbereiden op de bevalling, dan geef ik jullie de cursus ook heel graag privé!

In twee dagdelen kan ik bij jullie thuis lekker in jullie eigen thuis omgeving deze hypnobirthing cursus nog persoonlijker maken. Mocht je ook thuis willen bevallen kunnen we kijken hoe we het huis met wat er aanwezig is goed kunnen inzetten of wellicht dingen weglaten voor een fijne beval omgeving. Mocht je niet thuis willen bevallen kunnen we uiteraard bespreken hoe je dit in het ziekenhuis net zo goed kan doen.

De inhoud van de privé cursus is het zelfde als de groepscursus, je kunt er zelf wel aangeven of je meer tijd aan een bepaald onderwerp wilt besteden en ik kan je meer persoonlijke ondersteuning bieden bij bepaalde oefeningen. Ik help jullie bij het vergroten van jullie vertrouwen en de focus te leggen op wat jullie wensen.

Mocht je eerst liever even met me willen bellen voor meer informatie of om te kijken of je een prettig gevoel hebt bij mij? Aarzel geen moment en bel mij op: 06-20 02 92 22. Wil je eerst even mailen kan dat ook naar esme@muchamama.nl

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Esmé

HypnobirthingDen Boch-Vught opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 20 02 92 22 of stuur mij een mailtje: esme@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Hypnobirthing Den Bosch-Vught solo cursus

Wil je graag een cursus zonder partner volgen, of vind je het gezellig om je met andere vrouwen voor te bereiden op de bevalling? Dan is de solo cursus geschikt.

Samen met andere zwangere vrouwen leer ik je alles over hypnobirthing en hoe dit je gaat ondersteunen bij je bevalling. Om je goed voor te bereiden op de bevalling oefenen we praktische oefeningen die jou kunnen ondersteunen tijdens de bevalling. Ook in deze cursus ontvang je een oefenboek gevuld met oefeningen, waardevolle informatie en tips voor als je partner, vriendin of moeder je willen ondersteunen tijdens de bevalling.

Bel of mail gerust als je vragen hebt of eerst even wilt kennismaken.
Ben jij er klaar voor om je voor te bereiden, dan zie ik je snel in mijn cursus!

Liefs Esmé

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Esmé

Tel 06 20 02 92 22

E-mail: esme@muchamama.nl

Hypnobirthing
Den Bosch-Vught

Fem Centrum vrouw en geboortezorg
Van Voorst tot Voorstraat 3
5262 AL Vught

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top